Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

דבר ראשון תודה רבה על כמויות הידע שנשפכות כאן, המאמרים המיקצועיים שמובאים בשאר חלקי הפורומים על הכול תודה

יש לי סופר לנסר שמעל שמונים רועדת עד שמגיעה לתישעים עשיתי איזון גלגלים עשיתי פרונט ועדין לא נפתרה הבעיה החלפתי היום שני תושבות שעל הגשר ועדין יש את הבעיה אני יודע שהנושא נייייייטחן כאן ולמרות שעשיתי חיפוש לא הצלחתי להחכים

אשמח לעזרה

אגב הצמיגים הקידמים חדשים של "גודייר"

פורסם

יש מכונות איזון חדשות שבודקות את הצמיג עם משטח שמדמה לחץ של הכביש, שווה בדיקה.

יש אחת בפתח תקווה,היפר צמיג צומת סגולה.

STI 2004

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שותף לדעה שהבעייה היא בציריות

במאזדה 3 שלנו עשינו את כל מה שאתה אומר בסוף החלפנו את הציריות לאחר זמן רב של רעידות מעל ל80 קמ"ש והרעידות נעלמו והאוטו נוסע חלק ושקט

how it's like to drive :twisted:

פורסם

איזה הצטרפות מקרים.

גם אני עם מזדה 3 2008 עם רעידות מעל 80, החליפו 4 צמיגים חדשים, עשו איזון לכולם פעמיים, במוסך לא מצאו חופשים בהגה

ועדיין הרכב רועד.

הרכב לא מושך לאף צד, האם בכל זאת כיוון פרונט או ציריות ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

הייתה לי אותה בעיה עם רנו קנגו . עשיתי הכל איזון .כיוון .החלפתי ציריות .צמיגים .בסוף יצאה ש החישוק היה עקום ..החלפתי אותו

ונפתרה הבעיה לחלוטין

• תוכן חדש...