Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות את הג'יפ הראשון שלי ומאחר ואין לי ניסיון וגם לא יותר מדיי תקציב רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים.

אודה על נתונים בנוגע לאמינות, "מחלות" טיפוסיות, עלויות אחזקה וצריכת דלק, מה עליי להקפיד לבדוק לפני קניה? ידני או אוטו'?

האם אני לא בכיוון ויש לכם רעיון לג'יפ אחר במחיר סביר (תקציב של כ- 70- 80 אלפי ש"ח) ושהשנתון גם יהיה סביר כמובן(2004 2005).

אין לנו תוכניות להיות "חיות" שטח אך בטח נעשה טיולי שבילים ולעיתים נדירות גם שטח, לא יודע אפילו אם נגיע לשטח פעם בשבוע.

אני אפילולא יודע אם בטאראקן יש 7 מקומות ישיבה.

אני חשבתי על דיזל אך אם מישהו חושב אחרת שיודיע.

תודה,

עופר :?

:?
פורסם

אם מדובר על דיזלים אז הטרופר בשנתונים שנתת נפסלים על הסף.

יש להם בעיה כרונית במזרקים ורכבים בשנתון הזה עם מנוע שלישי וגם רביעי אינם תופעה נדירה והחלפת מזרקים הם כבר עניין שכמעט בשגרה (אני קצת מגזים :wink:).

היה ריקול שהיה אמור להסדיר את העניין אבל במקרים רבים הוא לא עזר ועדיין לא תמיד עוזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

אני מניח שכבר מצאת את הרכב המיועד. בכל מקרה גם אני לאחר התלבטויות רבות מאוד בסופו של יום

קניתית איסוזו טרופר. נכון להיום אין לי טענות!!

נכון שגם לטרופר יש את הבעיות שלו אבל ביננו כל רכב ובעיות שלו... לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו.

אני מניח שבמקרה של האיסוזו טרופר היתרונות עולים בהרבה על החסורות. למעשה תקבל את התמורה הגבוהה ביותר

במחיר הנמוך ביותר.

מעבר לגבי הטראקו:

רכב לא רע בתור רכב משפחתי, על מנת לצאת איתו לשטח תצטרך להגביה אותו מכיוון שהרכב מגיע נמוך מאוד.

מניסיון יש לרכב מחלה של בעיות חשמל ושברים בפלסטיקים ככל שעובר הזמן.

בסך הכל רכב שטח סביר ולא יותר מכך. לדעתי הטרופר נותר תמורה גבוהה בהרבה גם בשטח וגם בכביש בנוסף

הטרופר הארוך מגיע עם 7 מקומות ישיבה.

מצ"ב קישור לאתר בעברית שכולו איסוזו טרופר- להתרשמות וקבלת החלטות נכונה יותר:

http://www.isuzu.org.il/isuzu/index.php

שיהיה בהצלחה.

פורסם

טרופר בנזין (3.2 ליטר עד 99 ו-3.5 ליטר מעל 99) הוא רכב אמין, ללא בעיות מיוחדות.

מדובר ברכב מרווח בעל יכולות שטח לא מבוטלות בגירסה לא משופרת.

כיום כשהפרשי המחירים בין סולר ובנזין מזעריים גירסאות הבנזין הן בהחלט רלוונטיות.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...