Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה ב"עגלות" בקנדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק המחשבה על להרוויח כל כך הרבה כסף על מכירת בולשיט לזרים דוחה אותי.

וזה רק הולך ומתפשט...

בצע חיפוש בפורום על פי הערכים הבאים:

א) אין ארוחות חינם

ב) אין כסף קל

ג) איך נמנעים מאונס במעצר בקנדה/ארה"ב/סינגפור ע"י גברים שלא ראו אישה 25 שנה

:D

:roflmao::roflmao::roflmao:

Insane things comes from insanely people.

פורסם

א. אני לא יודע לגבי שאר קנדה, בטורונטו אין אף חברה חוקית.

ב. מי שתותח יכול לגשות ערימות של כסף. אני מכיר בחור אחד שעשה 16K ב 3 שבועות באנגליה בכריסמס.(לא הבחור מהסיפור למטה)

ג. קבלו סיפור משעשע:

חבר טוב, נוכל מוצלח ושקרן לא קטן טס יחד עם אשתו לחצי שנה לעבוד בעגלות בארה"ב.

הוא מכר שם כל מיני שמיכות, כריות לצוואר, לגב, למצח, כריות הרחה ושטויות כאלה.

אחד הטריקים שלו אגב, היה לספר לקונה הפוטנציאלי (תדמיינו את זה עם הרבה להט ותבינו) שלפני 3 שנים הוא הביא שמיכה כזו לסבתא שלו, זקנה שגרה לבדה. השמיכה כ"כ טובה וחמה ככה שבכל ערב לפני השינה היא מתכסה בה, נזכרת בנכד האהוב שלה, מתקשרת אליו ואומרת לו "Joe, I love you" ואז הוא מסתובב אל אשתו (שבסיפור היא הייתה אחותו, למרות שהוא תימני שחור והיא אשכנזיה לבנבנה) ושואל "מה סבתא אומרת לנו כל ערב? והיא, משלימה "I love you".

:)

בקיצור, הוא היה שם קצת אחרי ההוריקן "קת'רינה" שהשאיר המון מחוסרי בית. הגיע אליו נהג משאית אחד שהיה במצב רע מאוד. הוא איבד את הבית שלו בסופה, ארוסתו זרקה אותו כי הוא נשאר מחוסר כל והוא הייה בדרך להוריו כי אין לו איפה לגור עכשיו, הוא ישן במשאית.

ומה החבר אמר לו?

ברור שמה שאתה צריך עכשיו זה 4 שמיכות!

2 להורים שלך על שהסכימו לארח אותך,

1 לך, שלא יהייה לך קר במשאית,

ו 1 לארוסתך, כל לילה שהיא תתכסה היא תחשוב עליך, תתקשר אליך ותגיד לך "Sam, I Love You"!

בסופו של עניין הבחור קנה ממנו באיזה 700$ כל מיני שמיכות, כריות בריח לבנדר ומלא שטויות :)

עצוב, אבל מצחיק.

בנוסף, ביום האחרון הוא מכר הכול כולל סחורה פגומה ב30% הנחה והבטיח שמי שלא מרוצה יבוא מחר והוא יחליף לו או יחזיר את כספו.

אין לו מושג כמה אנשים באו למחרת, הוא כבר הייה בטיסת אל על חזרה.

(אין בכוונתי להכנס למוסריותו של החבר, אני כבר אמרתי לו מה אני חושב על זה.

כמו כן, אין לראות בהודעה זו משום המלצה להיות חרא)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

בסופו של דבר, החבר עלול לחטוף "שמיכה", אם הוא ירמה את הבנאדם הלא נכון.:?

אותי זה לא שעשע, אבל איך אומרים? כול כלב...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...