Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כב' השופטת ורדה מרוז מבית משפט מחוזי בבאר שבע גזרה 6 חודשי מאסר, אשר בכפוף להמלצת הממונה, ירוצו בעבודות שרות על אבו קרינאת חסיין ואבו קרינאת איברהים אשר הורשעו על פי הודאתם בעבירות שעניינן הצתה, לפי סעיף 448 וגרימת היזק בזדון, לפי סעיף 452 לחוק העונשין תשל"ז-1977.

על פי המתואר בכתב האישום המתוקן, הנאשמים נסעו בליל האירוע בדימונה, במכוניתו של נאשם מס' 1, אשר נהג ברכב. במהלך הנסיעה, עצרו שוטרים את הרכב ולאחר בדיקה, רשמו דו"ח תנועה לנאשם מס' 1, בגין נהיגה ברכב, אשר רשיונו אינו בר תוקף. הנאשמים התרעמו על השוטרים, בשל עריכת הדו"ח. הם המשיכו בנסיעתם, עד אשר הבחינו ברכב משטרתי, חונה לצד הדרך. אירוע הדו"ח, עורר את קצפם של הנאשמים, אשר הוציאו את זעמם על הרכב המשטרתי החונה, בזורקם לעברו אבנים, אשר ניפצו את שמשותיו. הנאשמים לא הסתפקו בכך. הם נסעו לתחנת דלק סמוכה, קנו בקבוק דלק, שבו לרכב המשטרתי והציתוהו. כתוצאה, נשרף פנים הרכב ונגרמו נזקים כבדים לכיסאותיו, ללוח השעונים ולחלקי הפלסטיק שברכב.

פ 008111/03

פורסם

הייתי מכניס אותם לכלא לחצי שנה וקונס אותם במקום עבודות שירות.

מה צפוי לעבריין אשר שפך לי על הרכב סחוג ? :evil:

(הרי סחוג זה גם דבר ששורף :wink: )

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...