Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי בוולוו 72

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

זהו עשיתי זאת רכשתי וולוו 72 בצבע ירוק עכשיו צריך להעביר טסט לחפש חלקים ולהתחיל לשפץ

אשמח לעזרה בנושא חלקים כרגע הכי דחוף זה מראות צד שהתקינו שם מראות שלא רואים כלום...........

כמו כן חסרים לי שני טסות אורגנליות של וולוו ומנגנון חלון דלת ליד הנהג שמשום מה חסר

אשמח להערות הצעות ותגובות על הרכב מניסיונכם

אני מתמקד כרגע בשיקום בביתי קצת פוליש ווקס שטיחים ריפודים וכו כרגע אין לי כוונה לבצע פחחות וצבע

אולי בשלב יותר מאוחר.:-P

אני מצרף תמונות של לפני .............

ונראה מה יצא בסוף

אז חג שמח לכולם

1.jpg

2.jpg

04Oct_0014.jpg

05Oct_0010.jpg

05Oct_0009.jpg

05Oct_0012.jpg

05Oct_0005.jpg

05Oct_0008.jpg

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! נראה לא רע בכלל.

נהגתי על אחת כזו רק סטיישן, תענוג :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מניח שהצבע שלך הוא מקורי, הצבע נראה מצויין יחסית לשנה,

אל תעשה צבע בכלל, מקסימום תתקן חלודות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חזק האוטו הזה, גם בעמידה הוא על 80 :lol:

אוטו יפה מאוד תתחדש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
חזק האוטו הזה, גם בעמידה הוא על 80 :lol:

אוטו יפה מאוד תתחדש.

+1

ניראה טוב, תתחדש !! :wink:

ומה באמת נסגר עם הספידומטר ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
+1

ניראה טוב, תתחדש !! :wink:

ומה באמת נסגר עם הספידומטר ?

הכל תקין עם הספידומטר מה שאתם רואים זה רק חץ שזז על הסקאלה בזמן נסיעה הספידומטר הופך משחור לאדום לפי מהירות נסיעתך

יש לי רק בעיה אחת זה עם השעון דלק שלא מגיב השאר בפנים הכל מתפקד מדהים

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם
הכל תקין עם הספידומטר מה שאתם רואים זה רק חץ שזז על הסקאלה בזמן נסיעה הספידומטר הופך משחור לאדום לפי מהירות נסיעתך

יש לי רק בעיה אחת זה עם השעון דלק שלא מגיב השאר בפנים הכל מתפקד מדהים

אוו ספידומטר - יתקנו הכול - ראה זאת כבטוח

מצא משה

פורסם

תתחדש !

את המכונית הספציפית הזו אני מכיר שנים רבות - היא היתה שייכת לחבר מועדון מוכר מחדרה, נימכרה לפני 4 שנים לערך ומאז לא ראיתי אותה.

לדעתי, ולטעמי האישי, שנת 72' היתה השנה היפה ביותר של ה 144, וגלגל ההגה שלה הופיע בשנה זו בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...