Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חדשה בת חצי שנה צריכה ריענון מיי קירור

redead
שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא יודע איך זה הגיוני אבל הגולף החדשה שלי כאמור חצי שנה על הכביש וכבר מפלס מיי הקירור מתחת לMIN , שום נורה לא נדלקת לי להתריע אותי בפני כך וגם חום המנוע נראה נורמלי כרגע .

בכל מקרה אני צריך להגיע למוסך שיבדקו או שפשוט ימלאו לי מיים , השאלה לאן ללכת? אני גר בכפ"ס ואת המכונית קניתי בסניף המרכזי שלהם בבני ברק מול הקניון, לסוע למוסך שם או למקום אחר? מה עם מוסך רון שמפורסם כאן הרבה ?

תודה לעוזרים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התופעה של חוסר בנוזל קירור ברכב חדש מוכרת ואינה תוצאה של תקלה.

הרכב באחריות לכן גש למוסך המרכזי בכדי שימלאו נוזל קירור, או לחילופין אני ממליץ לך לרכוש נוזל קירור G12++ ולהחזיק בתא המטען למקרה הצורך מכיוון שבעוד מספר חודשים תצטרך למלא שוב פעם.

לאחר כ-10K-5K הרכב יפסיק לאבד נוזל קירור.

הוראות השימוש מופיעות על גבי המיכל שעלותו 60 שקלים עבור 1.5 ליטר.

G12-PLUS-FRONT (Large).jpg

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב באחריות לכן גש למוסך המרכזי בכדי שימלאו נוזל קירור, או לחילופין אני ממליץ לך לרכוש נוזל קירור G12++ ולהחזיק בתא המטען למקרה הצורך מכיוון שבעוד מספר חודשים תצטרך למלא שוב פעם.

שלום מרק , מהו ההסבר לאיבוד נוזל קירור ברכב חדש ? . תודה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, מרעננים רק אחרי שנתיים.

ברכבי קונצרן VAG אין הנחייה להחליף את נוזל הקירור לאחר X קילומטר או Y שנים.

ייצרן הנוזל עבור קונצרן VAG שהינו BASF ממליץ להחליפו לאחר 5 שנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנוזל קירור שישימו לי במוסך הוא מאותו סוג כמו זה שאתה ממליץ לי לקנות או שונה? כמה הוא יעלה לי שם במוסך?

כמו כן אם זה לא אותו הסוג אז זה בריא לערבב בין מה שיש עכשיו באוטו לבין מה שאני יקנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במוסך המרכזי ממלאים אך ורק נוזל קירור מקורי של הייצרן כפי שציינתי ואסור לערבבו עם נוזל קירור אחר.

תוכל לרכוש אותו במחסן החלפים של צ'מפיון בבני-ברק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במוסך המרכזי ממלאים אך ורק נוזל קירור מקורי של הייצרן כפי שציינתי ואסור לערבבו עם נוזל קירור אחר.

תוכל לרכוש אותו במחסן החלפים של צ'מפיון בבני-ברק.

קיצר ללכת על המקורי נכון? כמה אמור לעלות פחות או יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנסה בעצמי עדיין להבין בצורה מושכלת את התופעה. יש לי כמה תובנות בעניין אבל אנוכי מעדיף להמתין עם פירסומן לציבור הרחב :-).

קראתי בפורום על התופעה במספר רב של רכבים חדשים אבל אינני מוצא את האשכולות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...