Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלייה מתמדת בנתוני הלמבדה של הרכב. מה עושים?

yb23
שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בשנת 2007- נמדד בטסט: 0.99

בשנת 2008: 1.01

בשנת 2009: 1.019

אני חושש שבקצב הזה, לא אעבור את בדיקת זיהום האוויר בשנה הבאה..

מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מכונית, שנת ייצור, כמה ק"מ היא נסעה ומה אופי הנסיעה (עירונית, בינעירונית, משולב)?.

לפי נתטנים אלו אולי ניתן יהיה להסיק משהוא.

עקרונית, עם הזמן והנסועה, הממיר הקטליטי מאבד מיעילותו.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב,

המכונית היא אופל קורסה שנת 95 (אוטומטית), והיא נוסעת בממוצע כ-8000 ק"מ לשנה,כאשר בערך שני שליש מהנסיעות עירוניות-פקוקות ושליש בינעירוניות. עד עכשיו הקילומטראז' שלה הוא בערך 120,000 ק"מ. אגב, אני נוסע בעדינות, לא קורע אותה, חוץ מהעליות של ירושלים, לפעמים אין ברירה..

אני מצרף בהזדמנות הזו את הדפים של הדוחו"ת האחרונים.

תודה.

זיהום אוויר 2007.jpg

זיהום אוויר 2008.jpg

זיהום אוויר 2009.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושש שאם הנתון הזה עולה בעקביות כל שנה אז יש בעיה מכאנית באוטו, חוץ מהטסט שצריך לעבור. לכן אני לא רוצה לחכות לטסט של שנה הבאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתוני 4 גזים זזים מעט לכאן ולכאן בזמן המדידה, גם בסל"ד מאוד יציב ולכן אי אפשר להסתמך על נתון רגעי שנמדד כדי לקבוע מה, אולי, הולך ומשתבש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...