Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז - 09\10\02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

הייתה היענות מאוד מפתיעה במפגש

כרגיל היה טוב לראות את האנשים הקבועים, וגם את החדשים וכמובן לראות אנשים מסתובבים עם מגברים וסאבים מרכב לרכב, מנסים ציוד ושומעים כמו שצריך :)

אלכס, תודה על השיפוד!

אם מישהו צילם, או שירטט, אל תהססו להעלות תמונות :D

חג שמח

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן היה מפגש מוצלח וגדול שהתחיל קצת עייף אך פרח מהר מאוד.

עם זאת אני מאוד מאוכזב מכמה חברי פורום שהבריזו או לא הביאו את מה שאמרו שיביאו. במפגש היום היה מנגל בלי פחמים (וגם המנגל הזה הגיע בפוקס אחרי ש black haze ראה בבוקר שאין מנגל), הגיעה קופסת חומוס בודדת ורק שלושה אנשים הביאו בשר. אני גם לא מבין למה הרבה אנשים מגיעים בידיים ריקות, מאוד לא הוגן מצד חברי הפורום שכן טרחו והביאו דברים לאירוע.

החל מהמפגש הבא נארגן רשימת מי-מביא-מה מסודרת, יום או יומיים לפני המפגש כדי למנוע בלת"מים. בבקשה לעקוב אחרי העדכונים ולקחת אחריות במקרה של ביטול, בכלל לא נחמד לצאת באמצע המפגש לקניות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת הייתה הענות גדולה היום.

היה מפגש מצויין לטעמי שנמשך עד 7 בערך.

ובאמת צריך את הרשימה הזאת כדי לוודא שלא יקרו פאשלות.

שבוע טוב וחג שמח.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אולי אני לא צודק, אולי כולכם תפלו אליי, אבל... אם נוותר על מנגלים, ונתרכז בסאונד, העניינים יזרמו לכיוון הנכון, כלומר "מוזיקה" וכו...

לא שבשר שיפודים ומנגלים מפריעים, אבל אם אני בא להפגש לשמוע כמה התקנות, מה הכפת לי ממנגל?

בשר אני אוכל בבית, או במפגש "בשר".

זו רק דעתי ולא מחייבת אף אחד לשום דבר.

פורסם

אני דווקא חושב שנושא המנגלים / הנישנושים ועוד ועוד כל 1 ומה שבא לו (נרגילות גרעינים שוקולדים בירות וכו')

רק מוסיף לאווירה שמעבר לסאונד שכל 1 בא לעזור 1 לשני , להשמיע ולהעביר יידע וכדומה - בסופו של דבר אנחנו גם חברים לכל דבר.

ולא ע"פ דעתך לבוא לשמוע לראות להרכיב וללכת - למה ללכת? כי אין אוכל אין שתייה אין במה להתרכז הרי כמה אפשר לדבר ולהשמיע צריך את המשהו שיירכז את כולם.

:roll:

פורסם

אבל זה מה שמאריך את המפגש מ שעתיים ל 4 5 6 שעות של מפגש

גם אוכל טוב גם מוזיקה גם סאונד לא כולם אכלו הרבה התעסקו בסאונד בלבד

נחמד על הדרך שיש משהו לנשנש / נרגילה / בשר / חומוס וכו..

אתה לא חייב לאכול :}

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

היה ממש כיף.

תודה לכל האנשים שנתנו לי עצות (ולצערי, אין לי מושג בתחום, אז כמה מכם היו צריכים להסביר לי יותר מפעם אחת)

מתנצל שבאתי למפגש ולא הבאתי כלום. לא תיכננתי לבוא. הייתי אמור לעבוד היום, ובמפתיע גילינו שהיום ממש חלש, אז שיחררו חלק הבייתה ובאתי למפגש ישר מהעבודה (לצערי עם הבגדים של העבודה).

פורסם

היה מפגש אדיר, כל מי שמכיר אותי לא הבין איך קרה שהיה בשר ולא אכלתי, ושאלו אותי אם הכל בסדר איתי כשהסברתי שפשוט היו דברים יותר מעניינים לעשות, לראות ולשמוע :-D.

הלקח של היום - פודים עגולים מקלקר לטוויטרים נשברים כשסוגרים עליהם דלת :lol:.

פורסם

היה מפגש נחמד ביותר, כיוון מערכת, העברת הסאב שלי (:lol:)

שמיעה והשמעה, הדאבל דין הסיני, התלהבתי ממנו!

אמנם הבאתי קופסא של קילו חומוס אבל היא נגמרה תוך 10 דקות בערך :S

גיא-המון המון תודה, הגעתי לבית הקשבתי בערך 20 דקות עם שינויי מיקומים של הטוויטרים והאמת שעל הקורות ולא כלפי הנהג נפתחת הבמה, קצת כיוונתי אחרת (נו, האוזניים שלנו שונות בסופו של דבר) למרות שלקחתי את הטיפים שלך

מיקי- תתפלא איזה יופי הבס חזר לקדימה ואמצע ולא בצד ולמעלה, קצת כיוונים בידיוק כמו שאמרת

גם הבדיקות טעינה היו מעולות:lol: אני יכול להשים מונו:lol::lol::lol:

יאללה עד למפגש הבא חברים, צריך לחסוך כסף לדלק :-P

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...