Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעת גולף 1600 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם.

לפני כחודש קניתי גולף 1600 שנת 99 ידנית במצב טוב מאוד וקילומטרז' ממש נמוך.

כאשר אני מניע יש לי שני בעיות עיקריות:

א) האוטו מניע ומקרטע בצורה כזו שהוא עוד רגע נכבה\בנוסף יש גם ריח חזק של דלק ולוקח לו המון זמן להתחמם.

ב) בחמישים אחוז מהפעמים שאני מניע אותו יש רעש ממש צווחני וחזק מהמנוע שקורה למשך שנייה.

אמרו לי שהטיפול בבעיה א' היא ללחוץ על הגז כאשר אני מניע את האוטו ולפמפם,אני אישית לא מאמין בללחוץ על גז כשהאוטו לא בהילוך אז אני מעדיף לוותר,עוד אמרו לי שהרכב ממש ישן ואין לי מה לעשות עם זה.

בקשר לבעיה ב' אמרו לי שהבעיה בגולף שעם הזמן הסוויטצ'/מנוע עושה רעש צווחני בהנעה,האמת שיש לי חברים שהיו בעלי גולף וחלק שעודם,והם אמרו שזאת שטות גדולה.

אם מישהו מבין פה או מכיר את הבעיות הנ"ל אני ממש אשמח לדעת,האוטו נורא חשוב לי :cry:

פורסם

לא יודע מי אמר לך את מה שאמר אבל שני הדברים לא נכונים. רכב ממש ישן- בדיחה. רכבים ישנים בהרבה מניעים בנגיעה.

בעיה א'- בצע טיפול יישור קו לרכב. אם אתה לא יודע מה הסטוריית הטיפולים של הרכב תצטרך לעשות את כל הטיפולים. יש לבדוק גם את מצב חוטי ההצתה וחלקי ההצתה שאינם חלק משגרת הטיפולים. על הדרך בקש שיבצעו סריקת תקלות. ברכב הזה לא מניעים עם גז ולא נותנים גז. פשוט מניעים, מחכים כמה שניות להתייצבות הטורים ונוסעים.

בעיה ב'- נשמע כמו רצועת מנוע שדורשת החלפה- במסגרת טיפול יישור קו.

תן יותר פרטים על הסטוריית הטיפולים של הרכב, קילומטראז, קוד מנוע.

פורסם

אני מצטער על הבורות אבל כשאתה אומר טיפול יישור קו אתה מתכוון במקרה ל-"טיימינג"?

כי אם כן עשיתי והוחלפו הרצועות,כמו כן בספר הטיפולים לא מוזכר משהו לגבי הבעיות הנ"ל

פורסם

יישור קו הכוונה לביצוע כל הטיפולים השגרתיים כיוון שאתה לא יודע מה עשה או לא עשה הבעלים הקודמים. כך אתה מיישר קו ולאחר מכן ממשיך לטפל בהתאם למרווחי הטיפול המומלצים.

אם יש לך ספר טיפולים מסודר וכל הטיפולים בוצעו אין צורך ביישור קו, רק ביצוע הטיפולים במועדם.

מתי הוחלפו פלאגים (מצתים) לאחרונה?

פורסם
קודם כל שלום לכולם.

לפני כחודש קניתי גולף 1600 שנת 99 ידנית במצב טוב מאוד וקילומטרז' ממש נמוך.

כאשר אני מניע יש לי שני בעיות עיקריות:

א) האוטו מניע ומקרטע בצורה כזו שהוא עוד רגע נכבה\בנוסף יש גם ריח חזק של דלק ולוקח לו המון זמן להתחמם.

ב) בחמישים אחוז מהפעמים שאני מניע אותו יש רעש ממש צווחני וחזק מהמנוע שקורה למשך שנייה.

אמרו לי שהטיפול בבעיה א' היא ללחוץ על הגז כאשר אני מניע את האוטו ולפמפם,אני אישית לא מאמין בללחוץ על גז כשהאוטו לא בהילוך אז אני מעדיף לוותר,עוד אמרו לי שהרכב ממש ישן ואין לי מה לעשות עם זה.

בקשר לבעיה ב' אמרו לי שהבעיה בגולף שעם הזמן הסוויטצ'/מנוע עושה רעש צווחני בהנעה,האמת שיש לי חברים שהיו בעלי גולף וחלק שעודם,והם אמרו שזאת שטות גדולה.

אם מישהו מבין פה או מכיר את הבעיות הנ"ל אני ממש אשמח לדעת,האוטו נורא חשוב לי :cry:

א. נשמע כמו מד כמות אויר תקול.

ב. אם ה"צווחה" בהתנעה נשמעת כשהמנוע קר, מדובר כנראה בסטרטר שחוק.

• תוכן חדש...