Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מכשיר מסוג נוקיה N96 ששיך לרשת סלקום המכשיר לא מתפקד עם סים של סלקום ואף סים אחר.

פשוט אין קליטה, אבל הטלפון עובד במצב לא מקוון.

השאלה היא - האם יש אפשרות לפתוח את המכשיר ?

דרך מספר IMEI או משהו כזה?

תודה וחג שמח

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

פתח תקווה

לקחתי את זה לאחד המעאכרים בתחנה מרכזית אמר לי שאין מה לעשות אם המכשיר כי ברגע שחוסמים אותו מהחברה אז אין מה לעשות איתו

קשה לי להאמין לזה משום מה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

המעכר צודק, ולא צודק.

הוא צודק כי לו אין מה לעשות עם המכשיר, ככל כי אין לו את המכשור לזה.

הוא לא צודק כי ניתן להחליף חלק בתוך המכשיר והוא יעבוד. העניין הוא העלות הגבוהה של החלק שבגללה כל הענין לא משתלם.

המקרה שאתה מתאר קורה בדר"כ כאשר נגנב או נאבד מכשיר שעובד עם קו פתוח, והחברה חוסמת את המכשיר לפי המספר זיהויי שהוא משדר. גם אם תפתח את המכשיר ל- SIMFREE הוא לא יעבוד ברשת האב המקורית שלו.

מה שכן, ברגע שהוא יהיה פתוח הוא יעבוד עם כל חברה אחרת.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ברגע שמכשיר נגנב או נאבד ומתלוננים ומדווחים על כך למפעילה הסלולרית (אורנג', סלקום, פלאפון, מירס) אז הן חוסמות את המכשיר מלהתחבר לרשת. החסימה מתבצעת לפי המספר הסידורי של המכשיר (IMEI). לכל מכשיר יש מספר סידורי יחודי. לאחרונה התחילו הרשתות לשתף ביניהן את המספרים הסידוריים של המכשירים "האבודים". כתוצאה, המכשיר לא יעבוד באף רשת סלולרית גם אם יבוצע למכשיר סים פרי (פתיחה).

שינוי מספר סידורי למכשיר הוא עבירה על החוק.

מבחינה טכנית, למכשירים של סמסונג וסוני אריקסון (חלק מהדגמים) הדבר אפשרי תוכנתית. למכשירי נוקיה הדבר לא אפשרי תוכנתית ויש צורך בהחלפת רכיב (העסק נהיה מאוד יקר ולא משתלם).

אסף.

פורסם

שכחת לכתוב בכותרת "מאחר וחסמו אותי בפורום סחורה גנובה" ...

אם המכשיר אינו גנוב והחסימה בוצעה בטעות, למה שלא תפנה לסלקום שיסדירו את העניין ?

פורסם

אהם...

ניסית במקרה פשוט לכבות את המכשיר, להכניס סים, להדליק, לעבור לפרופיל "כללי" וללחוץ "כן" כשזה שואל אותך "האם להתחבר לרשת"?

עוד אופציה - הסים הוא סים דור 2 או 3?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...