Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לפני קנייה של DOK 16 GB שעלותו 135 שח ואני מתחיל לפזול לעבר דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5 בנפח של 250GB שעלותו 300 שח. שניהם מגיעים עם 5 שנים אחריות אז ככה שלא ממש אכפת לי אם אחד מהם יקרוס פעם בכמה זמן, במיוחד הדיסק הקשיח שיותר רגיש.

יתרונות לדיסק הקשיח: מחיר בדיחה לגיגה בודד, נפח אינסופי במונחים של קבצי מוזיקה, יכול לשמש את כל המשתמשים ברכב במקום להחליף DOK בכל פעם, אחריות 5 שנים, במקרים חשובים במיוחד יכול לשמש מדי פעם ככונן קשיח חיצוני למחשב.

יתרונות ל DOK: אמין יותר מהדיסק הקשיח, זמן זיהוי נמוך יותר, פחות נפח בתא כפפות, במידה ואין צורך בנפח עצום אז הוא זול יותר מדיסק קשיח, אחריות 5 שנים.

מבחינתי, היתרון היחיד שמעניין אותי ב DOK הוא זמן הגישה, אני לא חושב שאוכל לסבול זמן גישה לרכיב גבוה מכמה שניות בודדות. זה די יבאס אותי למרות שאני בטח אתרגל מהר ואסתכל על היתרונות הגדולים. בכל מקרה מעל 20-30 זה כבר מוגזם לדעתי.

מבחינת אמינות לא אכפת לי כי יש 5 שנים אחריות ומבחינה חיצונית אני אגן עליו. נפח בתא כפפות יש לי בשפע ובעניין המחיר זה יצא יותר זול במקום לקנות עכשיו DOK לכל אחד עם השירים שלו, חוץ מזה שלא בטוח שלי באופן אישי מספיק 16GB ומחיר של 32GB זה כבר מחיר של דיסק קשיח 250GB.

בקיצור, איך אני בודק את עניין זמן הגישה? :?: מחיפושים שערכתי לא מצאתי חוקיות לעניין וכל אחד זורק זמן מסויים. מה שכן שמתי לב שאם הרדיו תומך ב USB2 זה משפר משמעותית את זמן הגישה אבל לא בהכרח.

http://www.seagate.com/docs/pdf/datasheet/disc/ds_fa_go.pdf

http://www.kingston.com/flash/dtig2.asp?id=1

HU - ECLIPSE 7200.

תודה לעוזרים!

פורסם

אם אתה לא שומע בפורמטים של FLAC או APE או WAV וממש לא מעניין אותך שזה MP3 או לא

בייחוד אם הMP3 דחוס ב320 ישירות מהעתק מקור כלשהוא...

אז 16 גיגה זה מספיק מקום אחסון בכדי שתנהג ברכב עד שהשיער שלך יאפיר מבלי שתשמע את אותו השיר פעמיים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אבל 16GB זה לא מספיק לדעתי, במיוחד אם יש יותר מנהג אחד באוטו וגם לטווח הארוך.

חוץ מזה שיש עוד יתרונות לדיסק הקשיח שהם:

1. שימוש בתור כונן קשיח למחשב במקרים חשובים.

2. אוכל לקחת את הדיסק הקשיח למקום אחר במידה ויהיה לי רדיו דיסק עם דיסק קשיח מובנה.

3. אם יהיה לי רדיו דיסק בעתיד שקורא FLAC\WAV\LOSSLESS ה 16GB יראו ממש קטנים וה 250GB יהיה פתרון מצויין (כמו שאמרת נכון)

הכונן אמור להיות השקעה ללפחות 5 שנים בגלל האחריות.

הכי חשוב שזה יעבוד ושזמן הגישה יהיה נמוך במיוחד, פה אני צריך את עזרת החבר'ה עם הנסיון.

מישהו יודע כמה mA דורש הכונן הקשיח הזה? יש חריגים שדורשים מעבר ל 500mA וזה לא יעבוד לי עם ה USB.

פורסם

1. אקליפס 7200 קורא את DOK לאט יותר מאלפיין שהיה לי לפני זה

אם תגדיל את הנפח לכמה עשרות GIGA,אז זמן קריאה יכול לקחת לך את כל הנסיעה!

2. אני משתמש DOK 8 GIGA,ב320 KBPS נכנסים 60-70 אלבומים.

בגלל שבאקליפס אין אפשרות חיפוש,אז תחשוב מה זה לחפש תיקיה באחד מ1000

3.דיסק קשיח דורש מתחים גבוהים יותר מDOK,לא בטוח שHU שלך יוכל לספק לו אותם ללא נפילות מתח

עדיף שלכל משתמש יהיה DOK משלו

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תיקח באמת בחשבון את הפרקטיקה.

כמה אתה כבר יכול לברור במסך של HU 1 DIN?

גם אם המסך הוא גדול כמו בJVC EXAD - כמה אתה כבר יכלול לגלול שורות ועוד תוך כדי נהיגה - מתכון גרוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החלטתי שאנסה עם דיסק קשיח ישן בנפח של 20GB שיש לי, אם יהיה בסדר אחפש להשאיל ממישהו דיסק בנפח גדול יותר ואז אחליט. אני אופטימי כי באינטרנט ראיתי דוגמאות שזה כן עובד. כל מה שמטריד אותי זה הזמן גישה הזה..

בגלל שאני לא מתכוון לשים שירים בפחות מ 256-320Kbps אז ה 16GB של ה DOK נראים לי פתאום קטנים ממש ומעבר לזה 32GB העלות יקרה יותר מדיסק קשיח בנפח של 250GB.

בכל מקרה אעדכן פה.

פורסם

עדכון - HDD 20GB ישן שיש לי עובד מצויין ומזוהה תוך שנייה.

יש מצב שאשאר איתו עד שאמצע דיסק קשיח גדול יותר לנסיון לראות שגם הוא עובד ומזוהה מהר.

• תוכן חדש...