Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליאו 91-98

בגלל פנצ'ר העלתי על ג'ק את הצד של הגלגל ימני קדמי . חיברתי מכשיר לפתיחת ברגים והנעתי כדי שיהיה למכשיר יותר כוח.

ומה אני רואה אחרי הנעה (בניוטראל) ? הגלגל הימני מתקדם לבד ללא גז כשהוא באויר. הגלגל השמאלי כמובן על הכביש ללא תזוזה.

כשאני לוחץ על הקלאצ' אני חושב שאין רעש של תזוזה למטה אבל לא ראיתי כי הייתי לבד.

כשאני עוזב קלאצ' (בניוטראל בעמידה) הגלגל הימני שבאויר מתחיל לנוע קדימה מהר.

איך זה ש2 הגלגלים הקדמיים פועלים כל אחד לחוד (שמאל עוצר והימני זז)?

האם זה אומר משהו על הקלאצ' ? אולי הוא מתחיל לא להפריד ? האם זה בסדר לנסוע כך?

אחרי החלפת הגלגל הימני והורדת הרכב מהג'ק , שוב הנעתי בניוטראל והכל בסדר - 2 הגלגלים הקדמיים במקום ללא תזוזה.

פורסם

גם באוטו שלי כשהגלגלים הקדמיים באויר והמנוע פועל הגלגלים מסתובבים. זה כנראה נורמלי למרות שההיגיון אומר שבניוטרל זה לא צריך להיות ככה.

פורסם

תגיד תודה שהם מסתובבים, במידה ולא היו מסתובבים(לא בכל הרכבים זה כך) = תקלה במע' הדיפרנציאל.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפי מה שאני יודע בתיבות אוטומט אם הסרנים מסתובבים בניוטרל זה אומר שגיר לא תקין, ובדרך כלל עוזבים את זה עד שההחלקה הופכת לממש חמורה.

פורסם

מזל שלא הרמת את שני הגלגלים באויר, מי היה יודע מה היה עובר לך בראש כשהיית מגלה ששני הגלגלים מסתובבים, כל אחד לכיוון אחר :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב, אני אתן פה איזה ניסיון לכתוב משהו חכם. אשמח לתיקונים מהמבינים (אני רק עושה כאילו)

הלגלגל המיסתורי המסתובב: הגיר שוחה בבריכת שמן. לשמן תכונות צמיגות אשר גורמות לכוחות קטנים לעבור דרך טיבת ההילוכים למרות שהיא בנוטרל. עם תנסה לעצור את הגלגל המיסתורי בעזרת היד תגלה שמספיק מעת כוח ע"מ לעשות זאת (זהירות לא לעצור אותו בבת אחת במידה והוא מסתובב מאד מהר, זה עלול לגרום לגלגל שממול לרצות להסתובב ועלול להפיל את הג'ק במידה והוא לא עומד טוב.

אכשיו הדיפרנציאל (בקצרה): הדיפרנציאל בא ע"מ לאפשר לרכב לפנות ללא החלקת הגלגלים פנימיים בעיקבות הרדיוסים השונים אותם הגלגלים עושים. זה נעשה ע"י מכלול לא מסובך במיוחד שאפשר לראותו בכל מיני מקומות באינטרנט במידה ומישהו מעוניין. החלק שמעניין אותנו כרגע היא הנוסחה אשר מגדירה את פעולת הדירנציאל : a+b)/2=c) (מקווה שלא נהייה בלגן בסוגריים בגלל האנגלית)

כאשר A ו-B הם מהירות סיבוב הגלגלים ו-C הוא מהירות סיבוב הגל המניע.

עם C=0 (המנוע לא זז) ו-A הוא ערך חיובי כלשהו (אני מסובב את הגלגל שבאויר ידנית) אזי B חייב להיות שלילי ע"מ לשמור על המשווה, כלומר הגלגל השני יסתובב בכיוון הפוך לזה שמולו.

אה.....נדמה לי בכל אופן.

שוב, אשמח לסבב שיפורים ממישהו שבאמת מבין (וסליחה על שגיאות הכתיב)

• תוכן חדש...