Jump to content

Sharkia

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של Sharkia

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אם אתה אוהב את הרכב שלך ומתכוון/מעוניין לשמר אותו לאורך שנים הייתי ממליץ אל שטיפה ידנית בבית. המכונות האלה הם לא צפויות. לא שכולם חרא, אבל אתה אף פעם לא יודע מתי תיפגוש אחת תקולה.
  2. טוב, אני אתן פה איזה ניסיון לכתוב משהו חכם. אשמח לתיקונים מהמבינים (אני רק עושה כאילו) הלגלגל המיסתורי המסתובב: הגיר שוחה בבריכת שמן. לשמן תכונות צמיגות אשר גורמות לכוחות קטנים לעבור דרך טיבת ההילוכים למרות שהיא בנוטרל. עם תנסה לעצור את הגלגל המיסתורי בעזרת היד תגלה שמספיק מעת כוח ע"מ לעשות זאת (זהירות לא לעצור אותו בבת אחת במידה והוא מסתובב מאד מהר, זה עלול לגרום לגלגל שממול לרצות להסתובב ועלול להפיל את הג'ק במידה והוא לא עומד טוב. אכשיו הדיפרנציאל (בקצרה): הדיפרנציאל בא ע"מ לאפשר לרכב לפנות ללא החלקת הגלגלים פנימיים בעיקבות הרדיוסים השונים אותם הגלגלים עושים. זה נעשה ע"י מכלול לא מסובך במיוחד שאפשר לראותו בכל מיני מקומות באינטרנט במידה ומישהו מעוניין. החלק שמעניין אותנו כרגע היא הנוסחה אשר מגדירה את פעולת הדירנציאל : a+b)/2=c) (מקווה שלא נהייה בלגן בסוגריים בגלל האנגלית) כאשר A ו-B הם מהירות סיבוב הגלגלים ו-C הוא מהירות סיבוב הגל המניע. עם C=0 (המנוע לא זז) ו-A הוא ערך חיובי כלשהו (אני מסובב את הגלגל שבאויר ידנית) אזי B חייב להיות שלילי ע"מ לשמור על המשווה, כלומר הגלגל השני יסתובב בכיוון הפוך לזה שמולו. אה.....נדמה לי בכל אופן. שוב, אשמח לסבב שיפורים ממישהו שבאמת מבין (וסליחה על שגיאות הכתיב)
  3. אני מעוניין לצבוע את הקליפר גם. אני מוכן להשקיע בצבע מתאים עם מקשה וכל מה שנלווה (דוגמאת Foliatec) השאלה שלי היא איפה לאפשר למצוא דברים כאלה בארץ (בבקשה אל תגידו לי "הום דיפו"...) תודה
×
×
  • תוכן חדש...