Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהרוב יודעים אני קונה את הרכב לאישה במתנה {אין לה מושג ביכלל שאני קונה}.

אני מעוניין לקנות את היונדאי ב- 3 דלתות ולא 5 השאלה שלי היא כזאת מי לפי דעתכם עדיפה גם במראה וגם באמינות .

הפלוסים של היונדאי שלטעמי היא יותר מושכת במיוחד ב-3 דלתות יש לה גם סן רוף וגם המחיר שלה סבבה עם תשלומים נוחים.

לעומת זאת יש את הסוויפט שזה האוטו שהייתי הכי נעול עליו בעבר עד שפתאם שמעתי שיש את היונדאי ב- 3 דלתות .

על מה אתם ממליצים מיבינהם.

בבקשה אל תגידו לי מזדה 2 או פיאסטה כי אני ממש לא אוהב את שתיהן.

תודה בכל אופן.

פורסם

לפול,

סוזוקי לא אמינה??? תקרא קצת ספרות מוטורית מקצועית ואולי תגיע למסקנה אחרת.

הסוויפט אחד הרכבים הנמכרים בעולם, רכב פשוט מצויין, יפה להפליא במיוחד כאשר מגיע עם התוספות של הניקלים.

לגביי היונדאי ההשוואה לסוויפט קצת רחוקה. הI20 רכב אנמי בצורתו ובביצועיו וגם שוק המכירות שלו לא ערני אז תסיק מסקנות לבד.

משה, אני ממליץ לך לעשות מבחן נהיגה על שניהם ולהחליט.

אני אישית היתי קונה סוויפט.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

למה סוזוקי לא אמינה?

קודם חפש פה באתר תלונות על צבע פגום בדגמי סוויפט החדשים-תמצא לא מעט.

הייתה לי סוויפט חדשה מהדור הקודם: החלונות יצאו מהמסילות בשבוע הראשון. אחרי חצי שנה הם כבר זזו קשה (במורשה מגרזים את המסילות).

גיליתי מכות בחלקים בתוך תא המנוע כמו סעפת פליטה.

הרכב ביקר במוסך בשנה אחת יותר מיונדאי לנטרה שייתה לי במשך 9 שנים.

ובסוף תציץ מתחת לדשבורד ותראה הבדל עצום ברמת ההרכבה ואיכות הרכיבים.

סוזוקי מתמחים בלמכור טכנולוגיות יצור של לפני 15 שנה במחירים מופרזים והם בהחלט לא שווים את זה.

פורסם

למה לא טויוטה יאריס? רכב שכל מילה נוספת מיותרת, גם נחשב לרכב האמין ביותר כיום בשוק ובנוסף לעיצוב יפה מאוד (לטעמי).

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני די אוהב את הI20 במיוחד בגירסת ה3 דלתות שמציעה עיסקה טובה מאוד. אבל יש משהו אחר שיותר קורץ בקטגוריה.

פאביה שחורה עם גג לבן. ואפשר גם עם סאן רוף וכל השאר..

פורסם

סבבה תודה רבה לכולם אני כבר אסיק את המסקנות בכל מקרה ירדתי מהיונדאי מסיבות אישיות {לא רוצה לפתוח פה ריב}.

תודה לכולם ואני כבר אעדכן בהמשך שיהיה חג שמח לכולם.

פורסם

אם אתה מחפש 3 דלתות, הכי יפה שיש בסגנון הזה זו סיאט איביזה החדשה, ועכשיו מקבלים איתה גם מערכת קול מיוחדת (לא יודע אם זה מעניין את אשתך אבל בהחלט פינוק), יש סיכוי שהיא תהיה יותר חסכונית בדלק מהסוויפט בגלל התיבה הרובוטית, הבעיה היא כשזה מגיע למחירי חלפים.. שוק היד שניה שלה די טוב לדעתי.. ואם היא הייתי בוחר סופרמיני 3 דלתות אז רק איביזה..

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לו רק הייתה מאזדה 2 ידנית בארץ (ועוד אחת כמה וכמה עם 3 דלתות). היא הייתה עפה כמו לחמניות ושוקו בבוקר הראשון של הבית ספר. אבל, זה רק "לו" (חבל שיש יבואן אטום).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה סוזוקי לא אמינה?

קודם חפש פה באתר תלונות על צבע פגום בדגמי סוויפט החדשים-תמצא לא מעט.

הייתה לי סוויפט חדשה מהדור הקודם: החלונות יצאו מהמסילות בשבוע הראשון. אחרי חצי שנה הם כבר זזו קשה (במורשה מגרזים את המסילות).

גיליתי מכות בחלקים בתוך תא המנוע כמו סעפת פליטה.

הרכב ביקר במוסך בשנה אחת יותר מיונדאי לנטרה שייתה לי במשך 9 שנים.

ובסוף תציץ מתחת לדשבורד ותראה הבדל עצום ברמת ההרכבה ואיכות הרכיבים.

סוזוקי מתמחים בלמכור טכנולוגיות יצור של לפני 15 שנה במחירים מופרזים והם בהחלט לא שווים את זה.

אני אהיה האחרון שמגן על סוזוקי כל עוד מכשירי תנועה מייבאים אותה, אך כבעל אחת יש לי דעה שונה ב 180 מעלות מדעתך.

1. תופעת הצבע המתקלף היתה תופעה לא תקנית עם התנערות מכוערת מצד היבואן. ככל הנראה היה מדובר על סדרה פגומה שהגיעה מהמפעל ההונגרי. היום הסוויפט מגיעה מיפן, ולאחר כחמישה חודשים עם קרובת משפחה בצבע אפור כהה וחרבון או שניים של ציפורים - אין שום בעייה בצבע, גם אם לא מסירים אותו חמש שניות אחרי התקרית.

2. מה זה סוויפט חדשה דור קודם? אתה מדבר על היורוסוויפט שבאמת מבוססת על סוויפט משנות ה 80? אם כן, אתה צודק. אוטו בסיסי ביותר שנוחות ובטיחות הם ממנו והלאה. למיטב זכרוני על הסוויפט החדשה (2006 ומעלה) לא התקבלו שום תלונות על מחלות ילדות.

3. היצרנים היפניים ידועים בשמרנותם ובניית מכוניות פשוטות יותר (חשמלית ומכנית) מהמתחרים מאירופה. אני לא מבין איפה החסרון כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קח עוד נקודה למחשבה: אם זה רכב לאשה ויש אפשרות שהמשפחה תתרחב - אוטו עם 3 דלתות זה ממש לא נוח עם פעוטות!

אם זה רלבנטי לכם- תנו דעתכם על הבטיחות והשוני באבזור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
3. היצרנים היפניים ידועים בשמרנותם ובניית מכוניות פשוטות יותר (חשמלית ומכנית) מהמתחרים מאירופה. אני לא מבין איפה החסרון כאן.

איתמר.

לסוזוקי גרנד ויטרה 2006 יש שסתומים מיכניים (כן, כמו בפיאט 127 שהיתה לי בשנות השבעים). גם לויטרה החדשה יש שסתומים מיכניים שדורשים בדיקה וכיוון כל 40K ק"מ~ (רכב שעולה מעל 160K ש"ח).

לעומתה, עוד בשנת 96 ליונדאי לנטרה היו שסתומים הידראוליים.

וזו רק דוגמא. אני בטוח שבכל תחום יונדאי עדיפים על סוזוקי וזה עוד לפני שמדברים על השירות שלהם.

• תוכן חדש...