Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

paul בתור עובד לשעבר ביונדאי (מוסך מורשה) אני חולק על דעתך, וגם שכל המכונאים שלנו (כולל בעל המוסך יש לו גם טקראקן אחת) מחזיקים בריכבי סוזוקי.

פורסם
אני די אוהב את הI20 במיוחד בגירסת ה3 דלתות שמציעה עיסקה טובה מאוד. אבל יש משהו אחר שיותר קורץ בקטגוריה.

פאביה שחורה עם גג לבן. ואפשר גם עם סאן רוף וכל השאר..

הוא מעוניין באמינות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

paul, יונדאי זה קוראני וסוזוקי זה יפני.

אתה יודע מה אהבתי ב SX4 כשהסתכלתי מתחת למכסה המנוע? שראיתי מנוע. לא ראיתי מכסי פלסטיק שחורים עם ארבעה-חמישה פקקים צבעוניים. רואים צמות חשמל, רואים מה מתחבר לאיפה - תענוג. ככה תא מנוע צריך להראות.

לגבי הגרנד ויטרה מהדור הקודם, אתה מדבר על רכב שהושק לראשונה בשנת 1999, מה שאומר שהוא תוכנן בשלהי שנות ה 90, וכלל בין היתר מנוע משנות ה 90 (לפחות). בשנות ה 90 היו עוד הרבה יצרנים שכללו מנועים עם שסתומים מכניים ולא הידראולים.

אני ממש בספק שמנוע ה H27A בגרנד ויטרה החדש בעל שסתומים מכניים, אם כי מדובר במנוע ותיק יחסית שהוצג לראשונה בשנת 2000. אבל זה לא משנה, ליפנים יש מסורת מוכחת של אמינות ופשטות מכלולים מכניים (למעט כמה דגמים שהשם ישמור מפניהם), ואני לא רואה איפה הבעייה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מעוניין לקנות את היונדאי ב- 3 דלתות ולא 5 השאלה שלי היא כזאת מי לפי דעתכם עדיפה גם במראה וגם באמינות .

הפלוסים של היונדאי שלטעמי היא יותר מושכת במיוחד ב-3 דלתות יש לה גם סן רוף וגם המחיר שלה סבבה עם תשלומים נוחים.

לעומת זאת יש את הסוויפט שזה האוטו שהייתי הכי נעול עליו בעבר עד שפתאם שמעתי שיש את היונדאי ב- 3 דלתות .

על מה אתם ממליצים מיבינהם.

עושה רושם שהI20 קורצת לך ואתה רק מחפש חיזוק לבחירה.

הI20 היא מכונית טובה והיא בהחלט מהווה קפיצת מדרגה יחסית לגטס אותה החליפה. קשה לקבוע מי מהשניים תיהיה אמינה יותר היות והI20 היא מכונית חדשה שטרם הספיקה לעמוד במבחן הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה-I20 מכונית נחמדה למדי.

מרגישה ה-ר-ב-ה יותר טוב מהגטס אותה היא החליפה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני עמדתי באותה התלבטות בין הסוויפט ל I20.

ביצעתי נסיעות מבחן בשתי המכוניות - מכונית ההדגמה של סוזוקי היתה מרופטת למדי וקרקשה כמו טנדר בן 20, ובנוסף, העמסת זוג מבוגרים במושב האחורי מדרדרת את נוחות הנסיעה לרמות בלתי ניסבלות.

מבחינתי מה שהכריע את הכף היתה רמת הבטיחות הגבוהה יותר של היונדאי ומערכת ה ESP שלא היתה בסוזוקי.

לעומת זאת, לסוזוקי יחידת כוח טובה יותר והיגוי עדיף.

ההשוואה של ה I20 לגטס עושה לה עוול מסויים - מדובר במכונית שונה בתכלית שלא שאלה מהגטס אפילו בורג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...