Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מעוניין לקבל חוות דעת כדי לקנות סט קומפוננט עד 800 ש"ח עובד עם מגבר רוקפורד .

תודה.

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

יש מספר קומפוננטים מומלצים:

zap.co.il/model.aspx?modelid=31292

zap.co.il/model.aspx?modelid=677288

autos-sound.net/Product.asp?ProID=333

zap.co.il/model.aspx?modelid=150456 ( חורג טיפה מהתקציב )

איזה רוקפורד אמור להגביר את הקומפוננט ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

במחיר של 850 שקל הייתי ממליץ לך ללכת על קומפננט של רינבו, לי יש אותו באוטו אני ממש האהבתי אותו והמגבר שעליו הוא עובד זה אוריון 4004 שמאוד דומה לרוקפורד, השאלה אם אתה אוהב.

אגב איזה סאב? ואיזה אוטו?

זה הקומפננט שאליו התכוונתי

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=880&PHPSESSID=b0b1d93309dbe6d4ae54a41bf16568ce

שיהיה בהצלחה,

שאול.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

הרץ אנרגי לא ברמה בכלל בביצועים מול ריננבו הזה,למראת שהמחיר דומה.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

הכל בעיניי (באוזניי) המתבונן (המאזין)

אחלה של סט הרץ גם הרינבו סבבה אבל בעיניי ההרץ לוקח

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ב800 שקל אתה יכול לקנות סט מורל דוטק MKII או להתמתח קצת ולקנות את האוביישן.

מצד שני אם אתה פתוח להצעות מיד שנייה תוכל להביא סט ברמה גבוהה יותר כמו Focal K2P , הייבריד , היי אנרג'י וכו'.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לריינבו יש צליל מאוד מיוחד ומאוד פתוח

אחרי הפוסט של ניר לגבי הSLC בתחרויות,כנראה שבהגברה נכונה וכיוונים נכונים יש לך סט מנצח ברמה גבוהה :wink:

וזה סט זול (יחסית)

ההיי אנרג'י זה אחד הסטים שאני תמיד שמח לשמוע,שילוב מאוזן בין חדות לרכות ונותן תמורה נהדרת גם במחירו כחדש

קשה לי מאוד להשוות בין הSLC להיי,לדעתי הSLC כאמור ידרוש יותר עבודה

אבל כשיקבל יותר,לדעתי האישית גם ההיי אנרג'י לא ישתווה לו

יצא לי לשמוע את המיד של הSLC בהתקנה טובה על רכיבים טובים,נשמע מצויין!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מנסיון אני יכול להמליץ על ההרץ

אני לא חובב ענק של מערכות שמע לרכב שמציץ ומחפש לשמוע כל רכב שזז, אבל ממה שרכשתי קבלתי תמורה שאני מבסוט ממנה

אבל כמו שנאמר, הכל בסופו של דבר נשמע לך באוזן

פורסם
אחרי הפוסט של ניר לגבי הSLC בתחרויות,כנראה שבהגברה נכונה וכיוונים נכונים יש לך סט מנצח ברמה גבוהה :wink:

אתה ללא הבנת נכון את דבריו של ניר, ניר הציג תחרויות בהם Rainbow זכו, לא נאמר עם איזה אלמנטים ועל איזה סט-אפ בטח ובטח שהוא לא התכוון ל-SLC ספציפית.

דני.

• תוכן חדש...