Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הן ביחד מגן טרום חובה והשנה בגלל שהבת שלי עברה בית ספר הן לא לומדות יחד.

הבת שלי כמובן לא יודעת כלום על הרצח ועל זהות הרוצח (הוא תמיד היה טיפוס מוזר מלא פירסינג וקעקועים והוא זה שמגדל את הילדה והאימא שלה בכלל לא בקשר איתה) אבל אני מפחד שזה יגיע אליה.

השאלה היא אם לפתוח את זה או לחכות שאולי זה לא יגיע אליה ואם לפתוח אז איך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

OMG. באמת, אני כרגע כאן בניו יורק, שומע מידי פעם על מקרים מזעזעים, אבל נדמה כאילו ריכוז כזה כמו בארץ נדיר לשמוע כאן. מצד שני, בארץ עדיין לא פתחו באש בתוך בי"ס או מקדונלדס, אם כי אני מניח שזה יקרה.

לגופו של עניין, לא מסרת לנו בת כמה ביתך, אבל אם היא ביסודי לא הייתי פותח אז זה כעת. הן כרגע לא בקשר, וזה ממילא יערער את הילדה האחרת שכנראה תישלח למשפחה אומנת, אולי אפילו בעיר אחרת. אני גם לא יודע מה יכול ילד ביסודי לתפוס לגבי "רצח של נערה". אם הנושא ייפתח בבית הספר על ידי המורים - אז יש לקוות שזה ייעשה בתבונה (יחסית) ושהיא תעלה את זה בבית ותוכלו לסגור את זה בדרך שמועדפת עליכם. אם זה יגיע אליה כשמועה, אני מניח שהיא תעלה זאת בפניכם בבית - ואז שוב תוכלו לסגור זאת בדרך שמועדפת עליכם. אני לא מומחה גדול, בני רק בגיל גן, אבל זה מה שאני הייתי עושה.

אגב, בן כמה הרוצח, שכך נטפל לנערה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הבת שלי בת 7 והן בכיתה ב'. הוא בן 26 ויש לו אחות שלומדת כיתה מעל לנרצחת באותו בית ספר.

הילדה כנראה לא תישלח למשפחה אומנת כי היא גדלה איתו, עם אחותו התיכוניסטית ועם הסבא והסבתא.

הבת שלי כבר לא באותה הכיתה אבל משיחות שהיו לי הן עם הורים משם והן עם המורה הילדה אתמול לא ידעה כלום והגיעה לבית הספר כרגיל. היום כבר סיפרו לה שאבא במשטרה וישהיא לא תראה אותו כמה זמן. לגבי שאר הילדים בכיתה כל אחד יודע ברמה זו או אחרת והמורה עונה ומתייחסת רק למה שהם מעלים ולא מנדבת פרטים מיוזמתה.

הנטייה שלי היא לא לפתוח את זה איתה אם זה לא יגיע אליה אבל אני מפחד שאני טועה כי כשהשמועות מגיעות אנחנו כבר לא שולטים על מה שנאמר בהן.

פורסם

פשוט לא ייאמן, אבא לילדה עם אחות בגיל הנרצחת... לך תבין מה מרכיב אדם.

האמת, אני תמיד מעדיף "מכת מנע" אבל כאן הייתי מתייעץ עם איש מקצוע לגבי מה להגיד ואיך, כי באמת אין לי מושג איך פותחים כזה נושא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלום שי.

בתור התחלה מומלץ ליצור קשר עם מחנכת הכיתה ולבדוק עימה האם הנושא הועלה ע"י ביתך ,או האם הבחינה בשינויים כלשהם.

כמו כן אני ממליץ בשלב השני ליצור קשר עם היועצת על מנת לבדוק אפשרויות.

אני לא חושב שנכון ליזום שיחה בשלב זה ,אבל כן לפעול לבדיקת דרכי מנע לצמצום נזקים.

גם מבעלי מקצוע תשמע דיעות שונות לכאן ולכאן. לא מדובר במדע מדויק.

אל תפחד להפעיל את האינטואיציות שלך בשיתוף פעולה עם זוגתך ,ולהגיע להחלטה.

שא ברכה והצלחה

מוטי.

פורסם

הבת שלך בקשר עם הילדה? אם לא, אז אין לך מה לדאוג. אני בספק גדול מאוד שהבת שלך בכלל זוכרת את הילדה.

זה לא בדיוק כמו בסרטים, שבהם כשרוצח רודף אחרי מישהו, הוא הורג את כולם בדרך, כולל מוכר עיתונים ואיש שאמר לנרדף מה השעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבת שלי היתה איתה בקשר עוד בחופש הגדול וגם היום היא בקשר עם ילדים מהכיתה.

אני בקשר עם מחנכת הכיתה (זו אותה המחנכת משנה שעברה ויש לנו קשר מצויין למרות שהבת שלי כבר לא שם) וחלק מהילדים יודעים ומדברים על זה.

גם ברור לי לחלוטין שאם הבת של הרוצח תצטרך מקום להתארח בו או תזדקק למשהו הבית והכיס שלי יהיו פתוחים בפניה כי היא לא אשמה שיש לה אבא כזה.

פורסם

הבת שלי כמובן לא יודעת כלום על הרצח ועל זהות הרוצח (הוא תמיד היה טיפוס מוזר מלא פירסינג וקעקועים והוא זה שמגדל את הילדה והאימא שלה בכלל לא בקשר איתה) אבל אני מפחד שזה יגיע אליה.

השאלה היא אם לפתוח את זה או לחכות שאולי זה לא יגיע אליה ואם לפתוח אז איך?

מה מוזר בפיריסינג וקעקועים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא הפירסינג והקעקועים עשו אותו מוזר לא ההתנהגות. הוא תמיד היה מן אאוטסיידר כזה שהיה מגיע לכל האירועים ותמיד עשה מה שבקשו אבל לא תקשר עם אף אחד.

פורסם

אין כל דבר מוזר באדם כזה. מה ששי רשם נכון - שהוא לא תקשר עם אף אחד. זה כבר מוזר ומפחיד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אתה יודע מה, גם בזה אין מוזר ומפחיד.

אני מכיר המון אנשים ביישנים וחסרי ביטחון לא אוהבים להתערבב עם אנשים.

מחפשים בכל מקום את הפינה שלהם ויושבים בצד באירועים ומפגשים.

להגיד שהם מוזרים ומפחידים? לא חושב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

נכון, כדי לא להיראות מוזר, צריך להשתכר ולרקוד על השולחן.

יש טיפוס כזה של אנשים, נקרא אינטרוורט, כזה שלא אוהב חברה. הוא יבוא לאירועים כי לא נעים לו מזה שהזמין אותו, אבל אל תצפה ממנו להנות מדי, ויותר מזה, הוא גם יחתוך הביתה בהזדמנות הראשונה.

עוד משהו, אתם יודעים מה ההבדל בין עבריין לאחד חף מפשע? העבריין ביצע את העבירה, והחף מפשע לא. זהו. אז תפסיקו ישר להדביק סטיגמות.

נ.ב. אותי אישית מפחידים אנשים שמנסים להיות בכח חברים של כולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היית צריך לראות אותו במסיבות בגן כדי להבין על מה אני מדבר. דווקא בנושא של להשתכר לא היתה לו שום בעייה (לפחות לפי הניחוחות שנדפו ממנו רוב הזמן).

לא מצפה שיהיה חבר של כולםאבל לענות כשאומרים לך שלום במקום להבות בזה שאומר לך שלום זו לא דרישה מוגזמת.

הוא היה אבא די משקיע שלא החסיר דבר מהבת שלו אבל גם כשהמורה היתה מזמינה אותו הוא היה מקשיב אבל לא עונה.

• תוכן חדש...