Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לאלו שעזרו ותמכו בימים הקשים של בחירת רכב.

אחרי שירדתי מהצרפתיות, בעיקר ה-XS 206.

מהגרמניות, גולף ואיביזה 01-04..

ננעלתי על הונדה, שבהתחלה אמרתי.. "מה לי ולהונדה?".

אז מצאתי את המיועדת, סיוויק האצ'בק, יד 6, שנתון 99, ידנית, 1400.. כשראיתי אותה התאהבתי ואני מאמין שקל להבין למה.

אז שוב, תודה.

10635_1253619581474_1259091426_30751959_8374780_n.jpg

10635_1253619541473_1259091426_30751958_6566781_n.jpg

פורסם

תיתחדש! שמור עליה שים לב טוב טוב למערכת הקירור והרדיאטור, נושא רגיש ברכב הנ"ל.

יאךךה צור קשר ותבוא להראות את הכלה החדשה.

פורסם
תתחדש!

קנית אותה מבחור מכפר סבא?

אכן.

תוכל להרחיב למה ירדת מה-206

על ה-XS קראתי רבות, דיברתי עם הרבה נהגים בעלי XS ועקבתי משהו כמו חודש וחצי בלוחות הרכב..

רובם נהנים מאוד מהרכב וממליצים על ה-110 כ"ס, תתרחק מה-90 כ"ס (!), מפנקת, צריכת דלק טובה וגם הביצועים.

הקטץ' פה הוא שהרכב נכנס הרבה למוסכים וטיפולים יקרים, נקודה להבהרה:

רכבים שטופלו בזמן לא נכנסו באותה התדירות למוסכים, אך יחסית לשאר הרכבים בשוק ה-XS עדיין נכנסת לטיפולים מעל המצופה.

במידה ואתה מחפש - בלוחות הרכב, אם תעקוב בתדירות יום יומית כבר תבין איזה רכבים "גמורים" ואיזה טובים שנמכרים אחרי יום יומיים. הסבלנות משתלמת.

פורסם
אכן.

על ה-XS קראתי רבות, דיברתי עם הרבה נהגים בעלי XS ועקבתי משהו כמו חודש וחצי בלוחות הרכב..

רובם נהנים מאוד מהרכב וממליצים על ה-110 כ"ס, תתרחק מה-90 כ"ס (!), מפנקת, צריכת דלק טובה וגם הביצועים.

הקטץ' פה הוא שהרכב נכנס הרבה למוסכים וטיפולים יקרים, נקודה להבהרה:

רכבים שטופלו בזמן לא נכנסו באותה התדירות למוסכים, אך יחסית לשאר הרכבים בשוק ה-XS עדיין נכנסת לטיפולים מעל המצופה.

במידה ואתה מחפש - בלוחות הרכב, אם תעקוב בתדירות יום יומית כבר תבין איזה רכבים "גמורים" ואיזה טובים שנמכרים אחרי יום יומיים. הסבלנות משתלמת.

אני בעל XS שנתון 2003 והיא אצלי משנת 2007 (נקנתה כיד ראשונה). הרכב לא נכנס הרבה למוסך, ואני מכיר עוד כמה אנשים בעלי XS שגם אצלם אין הרבה כניסות למוסך. לגבי סוגיית טיפולים בזמן שחוסכים כניסות למוסך, הרי שזו טענה שתקפה לכל רכב באשר הוא ולאו דווקא לדגם הזה או לצרפתיות בכלל.

לגבי עלות הטיפול בה, תלוי היכן מטפלים ברכב. מוסכים מורשים, שלא לדבר על המוסך המרכזי יקרים עד מאוד ולא תמיד הכי שירותיים ולעניות דעתי מומלץ להתרחק מהם. אני מטפל במוסך "שאפט" אצל דודי וניצן. מאז שהכרתי את המקום הזה, לא רק שהרכב לא נכנס יותר מידי למוסך, אני גם שקט שיש מי שמטפל ברכב באופן מקצועי והעלות היא סבירה לגמרי.

בקיצור, לפני שאתה ממהר להאמין לכל מיני דברים שאנשים שחיפשו סה"כ חודש וחצי אומרים ונסמכים יותר על סיפורי אגדות ושמועות - מציע לך לדבר עם אנשים שמחזיקים רכב כזה (או כל רכב אחר שאתה רוצה לקנות).

אני אשמח לפרט יותר בהתאם לשאלות שלך.

אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

שחר

פורסם

כל אחד קונה את הרכב שמתאים לו, לטעמי הסיוויק הספציפית הזאת יפה יותר מרוב ה-206.

אבל אין ספק שה XS 110 כ"ס הרבה יותר מהנה וספורטיבית, אם יופי היה השיקול היחיד שלי

הייתי היום עם פונטו HGT, אבל היה לי חשוב גם כוח אז לקחתי את האיביזה בסוף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בקיצור, לפני שאתה ממהר להאמין לכל מיני דברים שאנשים שחיפשו סה"כ חודש וחצי אומרים ונסמכים יותר על סיפורי אגדות ושמועות - מציע לך לדבר עם אנשים שמחזיקים רכב כזה (או כל רכב אחר שאתה רוצה לקנות).

יכול להיות שחודש וחצי לא מספיק כדי למצוא אחת טובה? ושוב.. אני לא בא להכליל ואין לי מה להקניט את ה-XS.

ואם תקרא שוב תראה שלא התבססתי על שמועות ויצא לי לדבר עם כמה נהגים..

פורסם

אני לא בטוח שאינדיקצייה לרכב טוב אומרת שימכר לאחר יומיים. אדרבא חברי לא מכר את הרכב במשך כמעט שלושה חודשים כי לא היה מוכן להתפשר על מחיר מגוכח שהציעו לו, ולכן לקח לו 3 חודשים כמעט למכור את הרכב, אך קרוב מאוד למחיר שרצה. היה ברור לו שאם הוא מוריד עוד כמה אלפים האוטו "עף מחר".

לכן יתכן שרכב טוב ימכר מיד כמו שיתכן שאותו הרכב בדיוק ימכר לאחר 3 חודשים. יש הרבה יותר משתנים המראים על רכב טוב או לא.

בהצלחה עם הרכב החדש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אכן רכב יפה.

שמור עליו ופנק אותו כמו את הצמודה!

לעומת הרכבים האחרים מאוד מטריד אותי רמת הידיים של הרכב - גם אני לא הייתי מתלהב בצמודה אחרי יד 6 :roll::-D

:roll:

פורסם

תתחדש על הרכישה החדשה.

סע עימה רק בדרכים טובות.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדש! נראית מעולה, אפילו שאני לא חובב הונדות (במיוחד אני לא מחבב את הכסאות שלהן, אבל בגילי המופלג...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...