Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד פוקוס 2006 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שהנושא כבר עלה, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

הרכב שנת 2006 עם 102000 קילומטר, טופס בדיקה נקי לגמרי למעט תיקוני צבע (שריטות) והחלפת בולם זעזועים קדמי בשל נזילה.

רוצים על הרכב 60000 ש"ח.

כדאי? קילומטרז' כזה נחשב גבוה?

אשמח לחוות דעת מבעלי פוקוס מהשנה הזאת לגבי תקלות שהיו (או לא היו) בגיר, דבר שעלה במספר שרשורים.

עוד שאלה: מתי יש לבצע טיימינג לרכב? איך ניתן לבדוק עם בוצעה החלפה (למעט ספר רכב)?

תודה.

פורסם

כן, הקילומטראז' גבוה. ניתן למצוא גם מליסינג שנסעו פחות.

טופס בדיקה "נקי" - מחשיד. בדוק אם הרכב נבדק מטעם חברת הליסינג. אין מה לסמוך כל-כך על בדיקות כאילו.

אני לא הייתי ממשיך הלאה (ובודק את הרכב במכון מטעמי), אלא ממשיך לחפש רכב אחר.

alfa 156 2.5.

פורסם

היי,

קודם כל אחלה בחירה. אני נסעתי לאורך השנים האחרונות רק בפוקוסים, וממש לפני כחודש רכשתי אחת 2006.

לא יודע אם אתה זקוק לחיזוקים, אבל רכב באמת מצויין, מהטובים בקבוצה. נוח מאד, מרווח מאד, אמין מאד, טיפולים לא יקרים, אבזור טוב מאד גם בגרסת הTREND הבסיסית.

ראה, 102,000 ק"מ זה לא בעננים. אפשר למצוא עם ק"מ יותר נמוך, אך אני וודאי שהדבר יתבטא במחיר.

אני רכשתי עם ק"מ נמוך בשליש בדיוק מזה, אך שילמתי יותר מ60 אש"ח (וזה שאני מקושר מאד מאד לחברה מסויימת).

אם מדובר ברכשיה מחברה גדולה, אתה יכול להיות יחסית שקט (יחסית,כן?) אבל תשקיע בבדיקה חיצונית, ותדרוש לתקן אם יש משהו קריטי ברכב.

לגבי הגיר, אני אישית לא נתקלתי מעולם בשום בעיה, אבל יש שתי בעיות בעקרון שצריך לבדוק שיחסית "מהותיות":

תתכן מכה לעיתים בשילוב לרוורס, מדובר על פין מפלסטיק שהיה נשבר שהוחלף ע"י היבואן לברזל (תבדוק שזה אכן מה שיש או ביצעו יזום ברכב), דבר שני היתה בעיה כלשהיא (אל תתפוס אותי אם זה אלקטרוני או ניקוי) במצערת, דבר שנדיר מאד מאד מאד,

אך הרכב כבה בנסיעה שזה קצת מפחיד. צריך לראות שהתיחסו לשני הדברים האלו וטיפלו בהם יזום.

אגב, ב2007 זה לא רוללנטי לידיעתי, ככה שרק אם אתה הולך על 2006 זה מעניין.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה לעונים.

הבעיה שהתכוונתי אליה בגיר היא מה שמכונה "נקישות", עניין שעלה כאן בכמה שרשורים.

אשמח לעוד תשובות.

• תוכן חדש...