Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון דלת שער

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבית פרטי עם שער לחניה ושער להולכי רגל, מדובר בשער ברזל רגיל עם הלייסטים פלסטיק הלבנים.

יש לי בעיה עם השער של ההולכי רגל בכל קיץ שהברזל מתרחב מהחום והפתיחה וסגירה של השער הופכת להיות קשה מעט.

עם השנים המצב רק החמיר והשנה השער בכלל נתקע.

גם עכשיו שהטמפרטורות קצת ירדו עדיין השער תקוע.

מישהו אמר לי שעם השנים הציר של השער מתעקם בגלל המשקל של הברזל מה שגורם לשער לקבל זוית ובגלל זה הוא נצמד למשקוף.

שמתי לב שאכן בחלקו העליון של הציר יש מרווח גדול יותר בין השער למשקוף של הציר, מה שאומר שאכן נוצרה זוית (או שהיא היתה שם תמיד ועדיין חם מידי והברזל לא התכווץ מספיק).

הציעו לי לקחת פטיש ולדפוק על הפין בציר העליון וככה לעקם אותו חזרה ולבטל את הזוית.

למישהו יש ניסיון בעניין? הברזל נראה לי יותר מידי מסיבי בשביל דפיקות פטיש בכוח היד.

חשבתי לגלח מעט את השער עם דיסק, אבל אם אכן הבעיה היא הזוית, התופעה תחזור בשנה הבאה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...