Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקום לתעסק בדבר האמיתי ,משטרה מתעסקת בקקי. הרי בישביל להתעסק בדבר האמיתי צריך לעבוד קשה וזה מסוכן. לעבוד זה לא בישביל שוטר ישראלי, משטרת ישראל הולכת רק על הקל ביותר.

אז פעם בכמה זמן הם מפרסמים בעיתונות שהם "הצילו" את כל עם ישראל מהמשוגעים שיש להם מכוניות ספורט(וואי וואי) ועוד משופרות (וואי וואי וואי).

משטרה בארץ זה גן ילדים של ילדים מוכים וקטנוניים. די כבר די.... :x

נכון, כל השוטרים הם זבל מושחת, ואתה והנהגים שמשפרים את הרכבים טלית שכולה תכלת.

או בעברית: תפסיקו לשפוך את כל הרפש והעצבים שלכם על השוטרים, במיוחד כאשר הם מסכנים את חייהם מדי יום, על מנת שתוכלו לשרבט את הקללות והגידופים כלפיהם בפורום, ולהשתמש בסיסמא הלעוסה והשחוקה "כבר הוכח שמהירות לא הורגת".

פורסם

מצחיק ועצוב ביחד.

מצחיק כי לבנאדם אין מושג על מה הוא מדבר (סעפת של הונדה על מנוע בוקסר של סובארו, כן...).

עצוב כי האדם הממוצע ברחוב מאמין לשטויות של מר הוד לק (זה אמיתי השם הזה?!) ושות' ובסופו של דבר לדבילים האלו יש את הכח להוריד לכל אחד מאיתנו את הרכב מהכביש.

פורסם

מרוצי רחוב - לא חוקים. לא היה ולא יהיה. לא במדינה שלנו ולא בשום מדינה אחרת. כולל את כל אלו שיש להם ספורט מוטורי

ומסלולים מסודרים.

כן,גם שם שוטרים עוצרים אותם. ולרוב גורסים את המכוניות.

מה קשר לסקיטבורדים? כל עוד זה חוקי,זה לא רלוונטי להשוואה.

תן דוגמה למשהו שלא חוקי,ומשטרה לא מתערבת.

"נהגים מקצועים ומנוסים" כן ממש. כל אחד שם מחזיק מינימום רישיון ראלי.

חוץ מכמה בודדים (שאני מכיר) שעשו קורסים ויש שנים של ניסיון,שאר הם ילדים ,שכל הידע שלהם זה מהפורומים.

אני אוהבה את אלו שאומרים שבלמים גדולים עוצרים יותר טוב.

אז? לאן אתה חושב בורך כל ה"כח" שהיה אמור להתפזר בבלמים החלשים יותר (המתוכננים ע"י יצרן) ?

לצמיגים,לציריות,לגיר. האם גם הם משופרים?

יש לי רק דבר אחד להגיד. וזה למארגנים. אחרי כל כך הרבה שנים שמתנהלים מרוצים,איך זה שעדיין אתם נתפסים?

נ.ב

עובר על החוק, תהנה. נתפסת,אל תבכה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מאור_השודד: לא כל השוטרים, אבל כן רוב השוטרים הם זבל מושחת שלא עושה כלום שבאמת קשור לעבודה שלהם.

הדבר היחיד שהמשטרה שלנו יודעת לעשות טוב ומהר זה לגנוב,כן כן לגנוב כסף מהאזרחים.

ולא אני לא אומר שכל הנהגים המשפרים צדיקים,אבל לרוב גם לא משוגעים ומסוכנים כמו שמציגים אותם.

במיוחד כאשר הם מסכנים את חייהם מדי יום

איפה אתה חי?:shock:

נ.ב. האמת שאתה צודק , לנסות לתפוס נהגים שנוסעים במקום 80 82.5 זה מאוד מסוכן, הרי נהגים המשפרים העבריינים יכולים לדרוס או חס וחלילה להרביץ לשוטר.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

האבסורד הוא שבמקרה הזה רוב הדוחות/החרמות היו בגלל שיפורים לא חוקיים.

לא בגלל שאנשים עשו תחרויות על הכביש.

אכן גם בחו"ל מירוצי כביש אינם חוקיים, אבל שיפורי רכב הם כן חוקיים, ולא מהווים הוכחה לכך שהרכב מסוכן או שהנהג עוסק בפעילות בלתי חוקית.

הדבר המעצבן כאן הוא לא שהמשטרה עושה את עבודתה ומונעת מירוצי רחוב שעלולים להיות מסוכנים, אלא ששיפורים אינם חוקיים בהגדרה, ושאין מקום/דרך חוקי/ת להתחרות בענפי ספורט מוטורי.

וכמובן חבל שציבור רואי הטלויזיה וקוראי העיתונים (וגם המשטרה ואור ירוק) לא יודעים להבחין בין ספורט מוטורי לבין תחרויות כביש בלתי חוקיות.

זה בהחלט מקשה על המאמצים להפוך את הספורט המוטורי לחוקי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תתבכיינו עד מחר, בעניין של מרוצים ולחיצות בכבישים ציבוריים לא תוכלו לשכנע.

יש מספיק תיעודים ביו טיוב של מטומטמים שמסכנים את כל סביבתם פה בארץ, בכבישים ציבוריים, ועוד מעלים את זה בגאווה לרשת.

רוצים להשתולל? לכו למנחת או לכביש סגור. בכביש ציבורי מדובר בחוסר אחריות מהמדרגה החמורה ביותר, ובכנות, אתם מוציאים בכך שם רע מאד לכל חובבי ההגה.

פורסם

חבל רק שגם שאנשים הולכים למנחת, מגיעה המשטרה ועוצרת את הארוע כמו שהיה בסופ"ש שעבר...

אנשים הלכו למקום סגור, ללא קהל, ללא הפרעה לתנועה, ללא סיכון של אף אחד. ובסוף קיבלו עצירת ארוע, בדיקות בוחן וכתבות בכמה וכמה עיתונים.

http://ashdodnews.co.il/news_p2.asp?page_id=106&page_id_2=11576

המשטרה שעצרה כמה חובבי נהיגה שהלכו למקום הכי בטוח, טרחה לפרסם את הארוע במספר רב מאוד של אתרים, לשקר שקרים, ולהתהדר בנוצות של מסכלי פשע - ציטוטים:

"לכן ארבנו לעשרות משתתפים שהגיעו למגרש ההחלקה".

"הגיעו רכבים בודדים כי כנראה כשהבחינו במחסום שלנו התקשרו לחברים והודיעו להם שאין להם מה להגיע היום".

"מדובר בחלקם ברכבים ישנים שמבצעים 'סלאלומים' ובלשון החבר'ה 'קורעים' אותם. "

אז למה ללכת למנחת - כדי שיהיו טרף קל???

לא שאני מעודד תחרויות בכבישים ציבוריים, רק מעצבנת אותי ההתממות של לכו למנחת ותתאמנו שם. המדינה היום רודפת את הנהגים כל עוד זה מביא להם כותרות. רק תראו את התגובות בקישור שהבאתי ותצחקו...

פורסם

בהחלט עצוב לראות משטרה מתעלקת על אנשים.

מצד שני בוא לא ניתמם - באמת יש רכבים עם שיפורים שעדיף שלא היו מתבצעים.

מצד שני כמובן שבמשטרה לא מספרים שהרבה מאוד שיפורים ושינויים הם מוצרים ברמה מאוד גבוהה ומותקנים בצורה מקצועית.

אני אישית ברכב הקודם אפילו התקנתי בזמנו במוסך מורשה של משרד התחבורה רכיבים משופרים למערכת בלמים שלרוב מפילים רכבים בטסט.

ברור שמוסך לא היה לקוח אחריות על משהו לא תקין והוא ביצע עבודה בדיוק כמו שהוא היה עושה עם רכיבים מקוריים.

אז התמונה שמציירים לנו לגבי שיפורים פיראטיים וחאפריים היא בהרבה מאוד מקרים אינה נכונה בכלל.

וד"א השיפור שלי לה השפיעה לא על מהירות ולא על תאוצה - מה לשוטר הגאון היה להגיד שמקרה הזה? (ואני מעדיף לא להיפגש איתו ולא לנהל את הדיון הזה :oops:).

אבל שוב - יש שיפורים שבאמת לא ראויים.

ושוב - עצוב לראות משטרה מתעלקת על אנשים.

שילכו ויתפסו על חם את אלו בהאמת משתוללים על הכביש ומסכנים את הסביבה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לרגע אחד לא טוען שהמצב פה בארץ אידאלי. רחוק מאד מזה, והעובדה שספורט מוטורי איננו חוקי היא חרפה.

אני גם לא מגן על המשטרה. ממש לא בא לי.

מה שאני מדבר עליו לא קשור ל"חוקי" או "לא חוקי". הוא קשור לסיכון אנשים אחרים בצורה הכי ברורה.

מה שהולך בתחרויות בכבישים הציבוריים, ושמתועד בסרטים ביו טיוב, הוא פשע חסר אחריות.

http://www.youtube.com/watch?v=wgPfe4FawHA

נוסעים 3 רכבים במקביל בכביש דו מסלולי, דופקים לחיצות, כשבשוליים יש רוכבי אופניים.

אני הייתי מכניס אותם לכלא, בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

יש פה כמה יפי נפש שכנראה לא מבינים במה מדובר.

מדובר פה בזה שהמשטרה מתעסקת בלחפש טרף קל במקום לטפל בבעיה האמיתית.

והנה כמה דוגמאות לפשע חסר אחריות אמיתי שמאוד שכיח אבל לא מטופל כלל ע"י המשטרה.

http://cars.walla.co.il/?w=/4726/1436742

http://cars.walla.co.il/?w=/4726/1461569

וגם זה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4726/1466420

http://cars.walla.co.il/?w=/4726/1468570

כל דברים המוצגים בסרטונים אלו דברים שקורים מדי יום והרבה יותר ומסוכנים מנסיע מהירה על כביש ריק.

אגב המהירות לא הורגת,אבל הטימטום של נהג ישראלי כן.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
[]

זה מלפני 4 שנים :roll:

אינג'קטורים של BMW,אגזוז של רנו :drinking:

לנושא:

מה ציפיתם חברים? שהמשטרה תטפל בנושאים החשובים? נו באמת...

הרי מה יותר נחמד ומצטלם טוב מאשר ליפול על מפגש משופרות ולרגע קטן לחוש בסרט F&F? ועוד כשיוצאות מזה כתבות עיתונים וטלוויזיה? בכלל מעולה!

המפכ"ל עוד רגע מתחיל לחלק מדליות לכל המעורבים! תענוג!!

V5

פורסם

האמת לא יודע איך זה בחו"ל (מרוצי רחוב הכוונה) אבל אני יודע שבאנגליה יש ליגות לחובבים. העניין הוא שהרכבים צריכים להיות בנויים בהתאם לתקן (אני מניח שהוא של ה-FIA שזה כולל כלוב ועזרי בטיחות שונים), המסלול סגור, והצופים נמצאים בנקודות בטוחות ולא מסתובבים בין הרכבים הנוסעים.

הבעיה לא המשטרה (שבסופו של דבר אוכפת את החוק שנבחרי הציבור שאתם בחרתם מחוקקים) אלא בפוליטיקאים שלנו. בסך הכל מדינת ישראל צריכה ליישר קו עם שאר העולם לגבי מרוצים ותקנים ולא להמציא את הגלגל מחדש.

לגבי תחרויות על כבישים ציבוריים והתפרעויות במגרשי חניה - אני נגד, ואני מאוד מקווה שגם אתם. אני מקווה גם שכשיהיו פה מסלולים של ממש (אם דראג ואם מסלולי הקפות) אז כל המתחרים על הכביש הציבורי יפסיקו לעשות את זה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...