Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אנשים יש שלקחו רכב, שיפרו אותו לרמת הפרפקציוניזם (או לפחות התקרבו), והלכו והרגו את עצמם על עץ ב200 קמ"ש בתחרות "מאורגנת" בכביש ציבורי פנוי?

כמה רוכבי אופניים נהרגים בשנה?

כמה הולכי רגל נדרסים בשנה?

כמה תאונות דרכים יש בשנה?

קצת דמגוגי, אבל נכון בבסיסו. אי אפשר למנוע מראש כל פעולה שעשויה להיות מסוכנת, כי זה פשוט לא יגמר.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת עצוב ,אבל באמת מעניין לעשות השוואה "כמה רוכבי אופניים נהרגים לעומת בעלי רכב משופר" לדעתי הסקר יהיה לטובת רוכבי אופניים ,עם כל הצער שבדבר :? .

פורסם

אני הייתי במפגש הזה ובתכלס אולי היו 2-3 לחיצות לא יותר מזה בכללי רק התרשמו מהמכוניות.

ובדך כלל שעושים לחיצות אז יוצאים ראשונים מהרמזור אז ככה שאתה לא ממש מסכן את התנועה אלא אם כן יש רכבים שנוסעים ממש לאט לפניך ונהג שמכיר טוב את האוטו שלו מכיר גם את עוצמת הבלימה של האוטו אז הוא יודע להיזהר מרכבים אחרים

פורסם

אוי נו באמת עלק השוטר המעפן הזה אומר שהרכב לא יציב ויכול לגרום לתאונה.

רכבים שמשפרים אותם בצורה נכונה והרוב הם ככה, משנים אותם שיהיו הרבה יותר טובים מכל הבחינות.

ובאמת כמה תאונות עם הרוגים שומעים שיש ברכבים כאלה לעומת תאונות רגילות.

מה שבטוח אם תהיה תאונה עם רכב חזק כמו STI יעשו על זה כתבה שהרכב התפרע והשאר ידוע.

בכל מקרה מדינה מגעילה, פעם ראשונה עבר לי השבוע שאני רוצה אולי לעבור מפה.

פורסם

שוב מזה הסטטיסטיקה של רוכבי אופניים? כמה אנשים רוכבים על אופניים בארץ מול כמה אנשים עושים דראג רייסים עם המכוניות המשופרות שלהם? אתם בטוחים שזה אותה כמות? ולכן לדעתי אין לחשב את זה ככה,וכמה שעצוב שהספורט המוטורי במדינה שלנו במצב ירוד,זה לא אומר שאפשר לקחת רכבים להפוך אותן למפלצות ולהשתולל בכבישים ציבוריים.

ואתם באמת רוצים לחכות להרוגים? רק שיראו את האם מתאבלת על קבר בנה? אז יהיה הזמן לפעול כנגד התופעה המסוכנת?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרג אותי השוטר שהסביר שהשיפורים "נותנים לרכב תאוצה מהירה" העלה לי גיחוך .

הרי הוסבר שוב ושוב , במחקרים שחוזרים על עצמם ומניסיונות העבר וההוה - מהירות לא הורגת . בטח לא בכביש סגור ועם נהגים מקצועיים.

וחוץ מזה , אם למשטרה כל כך אכפת מחיי אדם - למה לעאזעל לא להציע הקמת מסלולים ?!

הרי אין להם פיתרון יצירתי לתאונות הדרכים , אין להם פתרון יצירתי על מנת לגרום לכל אותם בעלי "רכבים משופרים" להפסיק לעשות את כל אותם מירוצים לא חוקיים , אז מה בדיוק הם מצפים שנעשה ?!

הדבר יגרום לאנשים לא לרכוש מכוניות ספורטיביות בארץ , אחר כך כל מה שנראה פה יהיה מאזדה 3 וטויטה קורולה .

די , נמאס ! הגיע הזמן להיאבק למען מטרה , לחסום כבישים , לשרוף צמיגים .

להילחם למען הדלק שמתייקר פה כל חודש בקצב הסמבה .

להילחם למען הקמת מסלולים והסדרת הספורט המוטורי בארץ .

להילחם למען רוכבי הקטנועים , שבסך הכול רוצים ביטוח זול ושלא יעשקו אותם ויגרמו להם לקחת משכנתא .

צריך לחסום את המדינה , עם משאיות , עם קטנועים , עם מוניות ועם רכבים פרטיים , צריך לסתום את כל הכבישים ולגרום לראש הממשלה ביביל'ה להישאר בביתו בקיסריה מבלי יכולת להגיע למשרד ראש הממשלה בירושלים .

כי אם לא נקים קול צעקה , קול מאבק , אף אחד לא ישמע ואף אחד לא יעשה .

אבל תעצרו לרגע .

למי אני מדבר ? לעם ישראל ! שרק יודע להתלונן , להתבכיין , לנגב את הדמעות עם מגבונים של האגיס ולחזור הביתה לספה , לראות ערוץ 22 ולצקצק בלשון כשרואים עוד שחיתות , עוד חוסר הגינות בשלטון , עוד מעשה שהממשלה ורשויותה עושות על מנת למנוע מאיתנו לחיות .

לעם הזה אין כוח ולעם שאין לו כוח - לא מגיעות לו זכויות , שלא לדבר על ספורט מוטורי . נקודה .

ושהאחרון יכבה את האור !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
מירוצים הם לא לכבישים ציבוריים, השאלה היא מתי יהיו מסלולים שהיה אפשר לנסוע בהם בלי הצקות.

גם לא חייב מסלול. סטטיסטית הוכח שבמקום שבו קיימת רצועת דראג, כמות מירוצי רחוב לא חוקיים יורדת פלאים. אז מספיק אפילו אחת לכמה לסגור איזה מנחת מטוסים לא חשוב ולערוך מירוצים שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שהם פשטו על הארוע רואים בסרטון כמה רכבים נכנסים לשם ואימפרזה טורבו אחריהן עם רעש יפה ואז שומעים את השוטר "ואייי ואייי ואייי"...:shock:כאילו מה ??? מה ואיי מה ??? עד כמה אפשר להיות אידיוט?:evil::evil::evil:

מקווה שהרכבים יוחזרו לבעליהם במהרה כמו שזה קורה בדרך כלל!

הזכיר לי בשישי האחרון עצר אותי בוחן ועוד שוטר איתו. לא יודע איך יצאתי מזה בלי דוח אבל ב5 שניות הראשונות שהשוטר ביקש רישונות אני שומע את הבוחן מאחורה של הרכב לוחש לעצמו "אגזוז לחץ..."

כל כך רציתי להגיד לו "כן זה אגזוז לחץ על רכב!!!-אידיוט"...ואז אמרתי שעדיף לי לסתום את הפה.

פורסם

אותה אימפרזה טורבו שנכנסה נכנסה בדריפט ודפקה את הגלגל במדרכה וכנראה שהוא הרס את הציריה אז אולי בגלל זה השוטר אמר "ואי ואי":D

פורסם

חשבתי הוא מתלהב מהרעש:lol:

הפורום ה"רישמי" לא עובד משום מה, לא יודע אם זה קשור לפשיטה או לא...בכל מקרה אם היית בארוע אני אשמח אם תעדכן שבעלי הרכבים קיבלו את רכביהם חזרה. זה ישמח מאוד לשמוע דבר כזה.

בפשיטה לפני כמה שנים שהוחרמו מלא רכבים שבוע אחרי זה כבר ראו אותם במפגש שוב. מקווה שזה יהיה המצב גם הפעם:mm_yeah:

פורסם

my point is

בכל שבת ביתי החולים מתמלאים במקרים של שברי ידיים ורגליים בתאונות אופניים . גם בכבישים וגם בשטח. שלא נדבר על אלו שנדרסים (לא על ידי רכבי ספורט :wink:) בקייט סורפינג נהרג בחור שעף לבניין. אנשים שוחים בים ללא מציל ומתים כל סוף שבוע וחג. יש מטורפפפפים שקופצים ממטוס בגובה רב כשרק חתיכת בד דק קשור להם בגב. טיסנים ודאונים נופלים מהשמיים מדי פעם ללא ניצולים. יש שמטיילים במדבר שעלולים להפגע מנחשים, עקרבים,שטפונות או גמל חרמן

אבל אותם לא עוצרים . אין פשיטות "להציל אותם מעצמם"

בכל מירוצי המכוניות הגלויות והמחתרתיות בארץ, מאז שנות ה 80 באשקלון בכל סוגי הראלי + הרייסים + הג'ימקאנות + "טיולי" המועדונים .... אני לא זוכר אחד שנהרג תוך כדי.

פורסם

במקום לתעסק בדבר האמיתי ,משטרה מתעסקת בקקי. הרי בישביל להתעסק בדבר האמיתי צריך לעבוד קשה וזה מסוכן. לעבוד זה לא בישביל שוטר ישראלי, משטרת ישראל הולכת רק על הקל ביותר.

אז פעם בכמה זמן הם מפרסמים בעיתונות שהם "הצילו" את כל עם ישראל מהמשוגעים שיש להם מכוניות ספורט(וואי וואי) ועוד משופרות (וואי וואי וואי).

משטרה בארץ זה גן ילדים של ילדים מוכים וקטנוניים. די כבר די.... :x

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...