Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה אני מריח שיש ריח של אדי דלק בתוך חלל המכונית, מדובר בפיאט בראבה 2001 - ק"מ 85000.

כמו כן מאז שאני יודע תצרוכת הדלק ברכב ירודה, לא הבחנתי בנזילות למיניהן, אבל אינני מבין דגול ברכב.

מה כדאי לבדוק עצמאית והאם לפנות למוסך ובאיזה שלב?

תודה, אורן.

פורסם

שלום רב !

הרם את המושב האחורי, ובדוק חשד בסדק בחיבור הצנרת למשאבת הדלק החשמלית , אשר נמצאים מתחת למושב, וזהו ההסבר לריח, אם כי לא לצריכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לי בסופר לאנסר היה גם ריח חזק מאוד של דלק, והבעיה הייתה שהצינור גומי שמוביל מהפיית מילוי למיכל הייתה קרועה במקום מסויים ויצאו משם אדי דלק לפנים הרכב.

אם אתה מאזור ראשון תעבור לבני רדיאטורים באיזור תעשייה הישן.

פורסם

היי חבר'ה, מעוניין לעדכן כי המיקום של המשאבה הינו בתא המטען ולא מתחת למושב.

הייתי היום במוסך ואמרו לי שהמשאבת דלק אינה תקינה.

מסתבר שהנזילה לא מהצינורות אלא מהחלק העליון, הראו לי שהם מנגבים את הדלק וכאשר הרכב מונע תוך 15 שניות מתחילות להצטבר שם טיפות של דלק.

עלות משאבה חדשה כ 2700 ש"ח לפני הנחה, הבנתי שמחליפים מכלול קומפלט.

היות ולא מדובר בסדק או שבר המאלץ החלפה מיידית, האם יש אפשרות לאטום את הנזילה מהפלסטיק העליון למשל בדבק אפוקסי או כל חומר אחר שיחזיק?

תוכלו להמליץ על פתרון כלשהו?

שבת שלום, שנה טובה וחג שמח.

אורן.

פורסם

אם החלק אינו גדול במידותיו, תעשה חיפוש בגוגל על fiat parts, ונסה לאתר את החלק בחויות חלפים בחו"ל (סביר להניח שבאיטליה יהיה הכי זול), תזמין ותעשה משלוח. כמעט תמיד יהיה יותר זול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש אפשרות להחלפת החלק העליון של המשאבה/מצוף בעלות נמוכה מאוד מול משאבה חדשה. כנס למוסכים מורשים או מבינים פיאט, הם מכירים את הפתרון.

פורסם

דניאל, לא מדוייק מה שאתה כותב.

מוסכים מורשים לא מחליפים את החלק השבור אלא דורשים החלפת המשאבה קומפלט, לא אחת נתקלתי במקרים הללו. מה גם שלא ניתן לקנות את החלק השבור כחלק חדש.

מוסכים המתמחים באיטלקיות יודעים לתקן את הבעייה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מוזר, אני דווקא נתקלתי במקרה הפוך, חבר שהיפנתי למוסך מורשה, זה הפתרון שהוצע לו. כראה שיש מוסכים שפועלים כך ויש הפועלים אחרת.

אני בטוח שאם ידרוש את הפתרון הזול, המוסך המורשה, שמורגל להחליף את כל המשאבה לטובת רווח מקסימאלי יסכים לעבודה, הרי עדיף מלוותר על הלקוח לגמרי.

פורסם

המוסך המורשה טען שהוא לא מתעסק בזה והפתרון הוא להחליף משאבה קומפלט.

2700 שח לפני הנחה, לא חאראם?

אני לא ממש משוכנע שניתן להחליף את המכדה העליון שפי שצויין לעיל, זו משאבה מפלסטיק כמדומני מכלול אחד.

גם לא ממש מצליח למצוא קישור בארץ שיעזור לי בנידון, אין מישהו בחיפה שיודע לתקן משאבה כמו שיש תיקון רדיאטור, קרבורטור וכו'?

מצרף קישור לתמונה שמצאתי:

http://www.warco.co.il/admin/media/image/FP431B5.jpg

שוב תודה, אורן.

פורסם

המכור ללנצ'יות נתן מנסיונו את תגובתו, פנה למוסכים מומחים לאיטלקיות. רפי לין, מיודענו, יוכל לסייע לך לאיזה מוסך לפנות.

פורסם

יש דגמים של מכוניות פיאט שבהם ניתן להחליף רק את ראש מש' הדלק אבל לא בבראבה הנ"ל.

מוסכים מתמחי מכוניות איטלקיות (שאינם מורשי יבואן) אני מכיר רק באזור גוש דן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לכל המגיבים, לאחר בירור בכמה מוסכים, הלכתי על הפתרון היקר מבחינתי אך העדפתי להיות שקט.

בכל מקרה המשאבה הישנה אצלי וניתנת לתיקון.

מגוחך היה לשמוע מאותו מכונאי במוסך ששבוע לפני אמר שאין אפשרות לתקן אומר לי בזמן ההרכבה שהוא היה יכול לשלוח אותי למישהו שמתמצא במשאבות.

(ומה אני אעשה עכשיו עם המידע הזה כשהחלק כבר הוזמן במיוחד עבורי והאוטו על הליפט? אמרתי לו למה לא אמרת את זה בפעם שעברה...)

אם מישהו מעוניין בה תמורת סכום סמלי, שיצור קשר.

גמר חתימה טובה וצום קל.

אורן.

פורסם

לא רציתי לפתוח שירשור חדש לי הייתה בדיוק את אותה הבעיה אם פונטו החלפנו את המשאבה החשמלית שיושבת מיתחת למושב האחורי. מה שמוזר פה שלפני הבעיה של דליפת הדלק הרכב היה עושה 600 + קילומטר לטנק, כרגע אני בקושי מצליח להגיע ל400 קילומטר לטנק, מישהו יכול לכוון אותי לבעיה עצמה או לבעל מיקוצע ?

• תוכן חדש...