Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערב אני הולך לראות את הרכב. מדובר ברכב אוט' 1600 רנו מגאן קופה. הרכב עבר 86 ק"מ שנת 2001.(יד 1)

לאחר חיפוש בפורם הבנתי שיש בעיות בסאן רוף (כבר בפלא נאמר לי שלא תקין) , בעיות צבע (קילופים וכו') כמה בערך אני אמור לדרוש להוריד מהמחיר ? הרכב שימש כרכב שני במשפחה והיה אצל אישה מבוגרת ( יש לי הרגשה שלא היתה היתיחסות לשמן מים)

ישנו ספר טיפולים עם כל התיעודים + קבלות.

כשאני הולך לראות את הרכב, כוונו אותי לאזורים לחפש תקלות. איזה מחלות ידעות יש לרכב מאיפה להתחיל לבדוק ?

בכללי מה אתם אומרים על הרכב עצמו ? אני נהג יחיד ככה שלא אכפת לי שלא יהיה מקום מאחורה. הבנתי שישנם בעיות חשמל ברכב, עוד בעיות מוכרות ? מאוד חשוב לי האמינות אני לא מתכוון לקרוע את הרכב, רכב ראשון, רוצה להנות ממנו נסיעות קצרות בעיר.

מנגד, יש סוזוקי בלנו שמורה מאוד, בלי פגיעות יד ראשונה מלוקקת. הבנתי שלרכבים האלו יש בעיית בטיחות אבל הוא נחשב מבין האמינים יותר (שזהו יתרון ענק). נהגתי על סוזוקי והאמת לא כזה נהנתי, הבולמים נורא קשיחים ובכלל הרגשה של רכב ישן בלי לוק.

• תוכן חדש...