Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מגבר V15 עם 4יציאות 1500W שמחובר כרגע מהמצבר ונותן ל2 רמקולים 6/9 פיוניר 400W ומגביר גם סאב פיוניר 1400W,

עכשיו איך שאני מרגיש שמגבר הזה חנוק מדי, ויש לי עוד אחד בבית שהוא PYLE 1600W עם 4יציאות, אז חשבתי להוסיף אותו ולחבר עליו את הסאב לבד, מה דעתכם? האם עדיף מונובלוק?

אז אם אני רוצה לחבר את המגבר השני האם אני יכול לתת גישור+ מהמגבר השני או שחייב מפצל מתח?

ויש לי כבר+ שהוא דק מדיי אני חושב 8גייג האם יספיק ל2?

ובקשר ל REM האם מספיק גישור בין 2 המגברים בלי מפצל?

ואיך לחבר RCA למגבר השני? ברדיו יש לי 2יציאות שמחוברות למגבר הראשון, אז לקחת מהגבר ולתת לשני?( כאילו לפרק את הRCAשל הסאב ולחבר אותו למגבר החדש?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בקשר לפלוס ..או להעביר כבל אחד עבה ולפצל לשתיים (בבגז') (באמצעות מפצל מתח ייעודי כמובן) או שני כבלים אחד לכל מגבר..

בקשר לרימוט אפשר לפצל אותו באמצע ולהריץ למגברים..ובקשר לאר סי אי כל אחד והתפקיד שלו (קדמיים אחוריים וסאב)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אוקי, ומה יקרה אם אעשה פיצול ידני לכבל המתח ולא על ידי מפצל יעודי? כי כרגע אין לי מפצל ועד שאקנה אחד, חשבתי אולי מחר אני אתקין את זה בבית.

האם יהיה קצר או בלגן ?

ולגבי הREM ,אני התכוונתי להשאיר אותו מחובר במגבר הראשון ופשוט להכניס עוד חוט לבורג שלו וללכת למגבר השני, האם זה בריא? אותו דבר גם חשבתי לכבר +?

פורסם

למה במה יעזור לי בידוד?

אני אומר שבמרחק של 10 מטר מהאוטו לא מרגישים בס בכלל!!

אז מה הפיתרון ? להחליף את כל הזבל שיש לי?

ובכלל יש לי חוט 10ג" מה אתם אומרים?

פורסם

יש מפצלים ייעודיים,בעלי כניסה אחת ו2/4 יציאות,זולים ובטוחים יותר מליפוף וכ"ו

8 גייג' זה לא הרבה,אבל למרות מקדם הבטיחות בפועל הוא יספיק,על אחריותך :wink:

קביעת עובי הכבל אגב נקבעת מנתון הRMS המוצהר+מרחק

את הרימוט תוכל ללפף לרימוט השני ולהכניס את הליפוף לכניסה,לסגור טוב עם הבורג,קצה שני למגבר שני ושלום על ישראל

איחוד מינוס משותף אם קרוב מספיק,אם רחוק אפשר להשתמש בבורג חגורת הבטיחות הקרוב

RCA - עוד לא הבנתי מה אתה מתכוון לעשות וכמה רכיבים אתה מתכוון לחבר לכול אחת מ8 היציאות משני המגברים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בקשר ל RCA, ראיתי שיש על V15 עוד 2 חיבורים של RCA וכתוב שזה OUT ,כאילו אפשר לקחת מהם כבלים למגבר השני וזהוא?

לא צריך למשוך משהוא לרדיו ולפצל שם?

אא ובקשר לכבל המטח, אם אעשה ליפוף טוב ואכניס אותם למגבר ואצא ממנו לשני, מה יקרה? למה בכלל צריך מפצל?

ובקיצור מה אפשר לעשת עם המערכת הזאת בכדי שתרעיד את השכונה?

פורסם

טוב אז אם אני קונה מפתל מתח עם 2יציאות, והכבל הראשי הוא 4G האם אפשר להכניס ממנו למגברים 4G או לרדת ל 8G ,ומה עדיף?

ואיזה מפצל עדיף,מאיזה חברה?

והאם הפיוז השקוף הרגיל שיש לי מכניס 4G? והאם יספיק ל2 מגברים?

• תוכן חדש...