Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ליד בית הספר שלי (כן אני עדיין לומד - י"ג :cry:) חניה שמצויר עליה ציור של נכה

אבל מה שמוזר הוא:

- החנייה היא במפרץ של 4 מכוניות - והזאתי של הנכה היא לא הכי בצד ולא רחבה, שזה מוזר

- החניה לא קרובה לפתח של שום מקום. בדרך כלל שמים את החנית נכים ממש ליד הפתח של מקום..

- אין בכלל שלט, רק על הכביש מצוייר. ככה שאם אתה עומד שמה עם האוטו אף אחד לא רואה בכלל שזה לנכים.

- הציור בכביש מצוייר בצורה קצת שונה מהרגיל - הקווים דקים יותר ואם אני זוכר נכון, גם לא ממש מצויירים בצורה מדוייקת.

תמיד כל החניות ברחוב הזה תפוסות חוץ מ2 חניות נכים אמיתיות שיש ליד הבית ספר והחניה הזאת שמחזיקה מעמד עוד כמה שעות עד שמישהו מקבל אומץ ונכנס אליה.

היום חניתי בחנייה הזאת ולא קיבלתי שום דו"ח... (מצד שני חונים ברחוב הזה באופן קבוע באדום לבן ועל המדרכה, אבל אני משתדל להמנע מעבירות ברורות שכאלה, יום אחד יבוא פקח וידפוק את כולם)

מה אתם אומרים? להמשיך לנצל את החניית נכים הלא אמיתית הזאת בשבילי (כי כולם מפחדים להחנות שמה :twisted:) או שיש מצב שאני מפריע לנכים/עובר על חוק? כי זה ממש נראה "פיראטי"

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אין שלט- אין חניה נכים.

הרציונאל- איך אמור הפקח לראות שזאת חניית נכים אם הרכב יחנה על הסימן? (ולא הוא לא מכיר את החניות ברחוב, הוא חדש. ולא הרכב אינו קטן וניתן להבחין בסימן, מדובר בטנדר F350. ולא זה לא מתפקידו של הפקח להתכופף.)

פורסם

כל חניות הנכים , נתנו ע"י העיריה אשר בתחומה מסומנים חניות הנכים , והן אמורות להופיע במפת כבישי העיר .

אפשר לפנות לרשות המקומית , 106, 107 וכו' - ולברר על חוקיות החניה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אין תמרור המציית כי מדובר בחניית נכים - זו אינה חניית נכים.

יכול להיות שהיא הייתה פעם חניית נכה וכבר לא (נפטר/עבר דירה/התחיל ללכת).

יכול להיות שזה סתם אדם כלשהו שהחליט לצייר על הכביש כדי לשמור לעצמו חנייה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עזוב חוקית.. מבחינתך זו חניית נכים, תתן כבוד.

כבוד למי ? אולי כבוד לעבריין שצייר שם ?

אתה יודע כמה בעלי רכב לוקחים את החוק לידיים ומציירים לעצמם מעטפות על הכביש או תוקעים תמרורים לא מאושרים בכדי לשמור לעצמם חניה ליד הבית? תתפלא, אבל הם רבים.

ליאור,

הפתרון הנכון יותר הוא להתלונן במוקד העירוני ולציין כתובת מדוייקת. (ככל שתדייק בפרטים כך יותר טוב. העובד שנשלח לבדוק זאת לוקה בבעיות התמצאות ועיוורון סלקטיבי*). תתלונן כאילו מישהו סימן עצמאית מקום שמור לנכה.

תשמור את מס' הפניה שתקבל וכעבור מס' ימים תוכל להתקשר למוקד העירוני ולברר מה עלה בתוצאות הפניה שלך. אם מדובר בחניה נכה חוקית, כבר יציבו שם תמרור בעקבות פנייתך, ואם מדובר בעבריינות, יתכן והעיריה תמחוק את הסימון בכביש.

בכל מקרה, אם התשובה היא שלא מדובר בחניית נכה, שמור את מספר הפניה טוב טוב. אם יום אחד תקבל דו"ח, תמיד תוכל לשלוף את מספר הפניה הזאת ולבקש לבטל את הדו"ח על-סמך המידע שנמסר לך (כל עוד לא שונה הסטטוס באמצעות תמרור תקני).

* מעשה שהיה כך היה. בסמוך למקום עבודתי היה מגרש נטוש (יותר מחצי דונם) שאנשים טובים דאגו לשפוך שם פסולת מכל הסוגים לרבות פסולת נייר שהתעופפה לכל עבר בלי הפסקה (חורף). יום אחד קצה נפשי בדבר והתלוננתי למוקד העירוני. כעבור מס' שעות אני מקבל טלפון מהפיקוח וכה אמרו לי: פקח נמצא במקום אך הוא אינו רואה דבר, האם אני יכול לכוון אותו או לגשת אליו ולהראות לו היכן המגרש. הסתכלתי מהחלון לעבר המגרש ואכן ראיתי את הפקח עומד ליד המגרש. כל שנותר לי לומר להם, זה שאם הפקח לא יעמוד עם הגב למגרש הוא יראה את המזבלה. ואכן הודיעו לו בקשר ותוך כדי שיחה ראיתיו מסתובב לעבר המגרש.

זאת אינה הפעם היחידה שנתקלתי בפקח שמקבל נקודות ציון מאוד ברורות ומגיע ליעד וטוען שלא ראה דבר.

האמת היא, שהם רואים, אבל הם מחפשים את הדרך הקלה איך לא להתמודד עם בעיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...