Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של פיונר דגם: HED 2050PG

עכשיו יש לי כרטיס קול מעפן במחשב ויש לי מערכת קולנוע ביתית

ומעניין אותי אם אני יחבר למגבר שלי את הרדיו הנ"ל

וישמעו יותר טוב

מה שאני מנסה להסביר זה איך אני יכול להדליק את המערכת שלי

ואם אפשר להדליק אם ספק כוח של מחשב את המערכת או שצריך ספק מיוחד 12V

אם כן מאיפה אני יכול לקנות ספק כזה ומה מומלץ

תודה

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

שלום!

אפשר לעשות את מה שאתה מבקש. כל ספק מחשב של 400 וואט אמור להספיק. או, אם אתה ממש אוהב להתעסק בחשמל, ניתן לבנות ספק כח נפרד. יעלה לך בין 200 עד 300 ש"ח (שנאי בין 100 עד 150 ש"ח, גשר דיודות - בין 10 לבין 100 ש"ח - תלוי באיכות ויכולת - אחד או שניים טרנזיסטורים ונגדים לייצוב ושני קבלים איכותיים שיכולים להגיע ל-100 ש"ח יחד)

יש לדאוג לכך שספק הכוח של מחשב יהיה דלוק כל הזמן - כדי שלא תאבד הגדרות של תחנות. חיבור של חוט PWRON (בד"כ חוט ירוק) לאדמה (חוט שחור כלשהו) במחבר ATX הרחב יפעיל את הספק קבוע.

חיבור יעשה כך: חוט אדום וצהוב של דיסק מתחברים יחד לאחד החוטים הצהובים של ספק(רצוי מחבר 4 פין של מעבד) ושחור של דיסק יחובר לשחור של ספק.

בקשר לאיכות - שאלה קשה. זה תלוי בהרבה דברים. תנסה.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

שלום.

אני עשיתי דבר כזה כבר על רדיו דיסק ועככשיו הספק מפעיל לי מגבר של רכב שאני משתמש בו בתור מערכת למחשב.

ההסבר שנתן זה שמעליי מעולה אבל עדיף לקנות אחד מוכן כבר. .

לכל שאלה שתרצה תוכל לפנות אליי בהודעה פרטית

פורסם
שלום!

אפשר לעשות את מה שאתה מבקש. כל ספק מחשב של 400 וואט אמור להספיק. או, אם אתה ממש אוהב להתעסק בחשמל, ניתן לבנות ספק כח נפרד. יעלה לך בין 200 עד 300 ש"ח (שנאי בין 100 עד 150 ש"ח, גשר דיודות - בין 10 לבין 100 ש"ח - תלוי באיכות ויכולת - אחד או שניים טרנזיסטורים ונגדים לייצוב ושני קבלים איכותיים שיכולים להגיע ל-100 ש"ח יחד)

יש לדאוג לכך שספק הכוח של מחשב יהיה דלוק כל הזמן - כדי שלא תאבד הגדרות של תחנות. חיבור של חוט PWRON (בד"כ חוט ירוק) לאדמה (חוט שחור כלשהו) במחבר ATX הרחב יפעיל את הספק קבוע.

חיבור יעשה כך: חוט אדום וצהוב של דיסק מתחברים יחד לאחד החוטים הצהובים של ספק(רצוי מחבר 4 פין של מעבד) ושחור של דיסק יחובר לשחור של ספק.

בקשר לאיכות - שאלה קשה. זה תלוי בהרבה דברים. תנסה.

תודה לכם

יש לי חוט צהוב וחיברתי אותו יחד אם האדום ואחרי זה אני מחבר אותו לחיבור הצהוב של הספק החובור האדום הוא ACC זה?

ואת השחור לחיבור של הספר לשחור וזהו? כי אני מפחד לשרוף את הרדיו?

אה ואיך אני יעשה שהספק היה תמיד דלוק מבלי לחבר אותו למחשב?

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

לגבי מה שרשמת לא הבנתי כל כך אם תוכל להסביר יותר טוב.

אתה חייב ספק אחר חוץ מזה של המחשב שלך כי מהספק את צריך להוריד שתי קליפסים בערך ואז איך תחזיר את זה למחשב?

תקנה ספק חיצוני בדיוק כמו של מחשב עם כל הצמה וכבל מתח או שאם יש לך מחשב ישן תיקח משם ואחרי זה נתקדם.

פורסם

שלום!

נכון מאוד לגבי החוטים

תעבור עוד פעם על ההודעה שלי. יש לקצר בין חוט PWR_ON (לפעמים נקרא גם PS_ON) לחוט שחור כלשהו. אם מסתכלים על מחבר 20\24 פין של ATX כאשר לשונית נעילה למעלה, זהו פין הרביעי משמאל בשורה הקרובה ללשונית. בד"כ חוט זה בצבע ירוק. אלא אם כן זהו ספק סיני זול ואז זה יכול להיות כל צבע אחר :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
שלום!

נכון מאוד לגבי החוטים

תעבור עוד פעם על ההודעה שלי. יש לקצר בין חוט PWR_ON (לפעמים נקרא גם PS_ON) לחוט שחור כלשהו. אם מסתכלים על מחבר 20\24 פין של ATX כאשר לשונית נעילה למעלה, זהו פין הרביעי משמאל בשורה הקרובה ללשונית. בד"כ חוט זה בצבע ירוק. אלא אם כן זהו ספק סיני זול ואז זה יכול להיות כל צבע אחר :-)

ככה אני בחיים לא ידע מה לעשות

אתה באמת מדברק איתי סינית

אם תוכל להביא לי את המספר שלך ואז תסביר לי בשניה אני יחבר ככה אני לא רוצה להרוס סתם

תודה

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

שלום.

מהספק יוצאת לך צמה גדולה של חוטים נכון?(תפתח תברגים שלו שהוא מנותק מהחשמל .(כמובן שספק חיצוני לא זה שאתה עובד איתו עם המחשב)).

מהצמה הזו תחתוך את הקליפס שמחובר לאחד הצהובים לא משנה איזה. הצהוב בעצם הפלוס שאותו תחבר לצמה של ההנגן לחוט האדום שם .

\עכשיו מהספק תמצא לך חוט ירוק תחבר אותו עם אחד מהחוטים השחורים שיש בספק ואותו תחברלחוט השחור שבצמה של הנגן .

!!! חשוב אם אתה לא מבין בזה לא מציע לך לגעת זה דיי מסוכן.

פורסם

שלום לך ..

אני גם משתמש עם שני מגברים של רכב אחד kenwood 2 ערוצים והשני mac audio מונו

ואני משתמש בספק של מחשב ישן שאני לא צריך 350 watt ואני מצליח להרים איתו את שני המגברים יחד על פול גיין

הספק מתחמם קצת אז אם אתה רוצה אתה יכול להפעיל בקלות את הנגן ..

מקווה שעזרתיי

פורסם
שלום לך ..

אני גם משתמש עם שני מגברים של רכב אחד kenwood 2 ערוצים והשני mac audio מונו

ואני משתמש בספק של מחשב ישן שאני לא צריך 350 watt ואני מצליח להרים איתו את שני המגברים יחד על פול גיין

הספק מתחמם קצת אז אם אתה רוצה אתה יכול להפעיל בקלות את הנגן ..

מקווה שעזרתיי

דבר ראשון תודה לכולם באמת

גנבת לי תמילים מהפה זה מה שרציתי לשאול אם המגברים סבבה אז זה על אותו חיבורים זה עובד?

וחיברתי את הרדיו דיסק הכל עובד באןןןןןן ז***

שוב תודה

my car - colt 1.6 150 HP

• תוכן חדש...