Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית האצה ב206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום במזל טוב רכשתי רכב מסוג 206 שנת 2000 ידני. שעבר 130 אלף קלומטר.

בעת הקנייה אני לא ביצעתי שום בדיקה במכון רק בדיקה רגילה של שמן נוזל קירור עשן מנוע וברור שנסיעה על הרכב.

היום אחרי הקנייה נסעתי איתו בכביש מהיא וראיתי שהרכב מאד מתקשה לפתח מהירות! כלומר אין מצב שהוא עובר את ה120+

אני מאוד מודאג בגלל שעד היום היית ברשותי רנו קליאו ממודל ישן הרבה יותר שהרגישה קלילה הרבה יותר!

חחוץ מזה המנוע נשמע מצויין ולא מתחמם. אני לקחתי ריזיקה שמשהו לא יהיה טוב ולכן גם רכשתי אותו מתחת למחירון.

אז בשורה תחתונה למבינים מה נראה לכם הבעייה (וואקום מנוע? מנוע גמור?) וכמה רע זה יכול להיגמר :)

תודה רבה לכל העוזרים וסליחה על הדחף

פורסם

הבחור טען שלפני 9 אלף קילומטר. והוא אמר שהוא מציע לי לעשות לו עכשיו מה שדיי ברור מבחינתי.

למרות שבפיגו טוענים שכל 30 אלף צריך. pizo אני מעריך את זה שאתה תמיד עוזר :)

ורציתי לשאול אותך האם זה משהו שהוא דיי ברור לרכב מהסוג הזה שהוא לא כזה סוחב?

פורסם

דווקא נהגתי לא מעט על 206 ידנית 1400,והרכב לא ממש מטוס אבל מאיץ יפה והרכב די זריז,המצב שתארת נשמע שיש איזשהיא בעיה {לאו דווקא תקלה}ברכב.

אני מציע לך לא לסמוך על מה שהבחור אמר כי..מה לעשות אנשים "מעגלים פינות",תחליף ברכב את הפילטר אויר ודלק,ופלגים,זה עסק זול ותראה איך זה משפיע על הרכב,אם זה עזר טוב,אם לא תיגש לחיים יוד,הוא חבר הפורום ומומחה למערכות הזרקה והצתה.

מעבר לכך הרכב אוכל שמן?מתי הוחלף ברכב טיימינג??

פורסם

הבחור טען שהוא לא החליף רק הבעלים הקודמים החליפו ושזה התבצע בסביבות ה80 אלף אבל אתה יודע בידיוק כמוני שדיבורים זה חול.... ואין מה לאכול.

בקיצור אני מאד מקווה שזו איפה שהו בעייה שולית למרות שזה מצב מאד מחשיד כמו שאמרתי המנוע נשמע טוב שמן נקי אין עשן כלל ובכל זאת היא בקושי סוחבת... רכב כזה צריך להגיע לפחות ל160 בלי למשוך שום הילוך אתה מסכים איתי.

בכל מקרה אני מקווה שזה לא יצא לי עסק יקר.

• ספונסר פורום
פורסם

ה 206 1400 לא ממש זריזות,ביחוד בעלות גיר אוטומט,בעל מקצוע שמכיר את הדגם יזהה ברגע בעיית סחיבה או ישלול אותה.

אורן

פורסם

אני מדבר פה על רכב ידני. בו נגיד שצריך למשוך ל4500 סל"ד כדי שהוא יגיע לתפוקה סבירה.

שורה תחתונה נראה לי שבאמת רק בעל מקתוע יוכל לברר לי אם יש בעייהכל שהיא או שאני פשוט רגיל לרכב חזק יותר(קליאו 92 :) )

פורסם

זה לא אר אס אי זה ה 1400. רק שהיא הרבה יותר קלה מה206 ונראה לי שגם המנוע יותר חזק בהרבה למרות שהוא גם הרבה יותר רועש.

• תוכן חדש...