Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

מכר שלי עשה תאונה עם פיג'ו 307 שנת 2003, ובמוסך מורשה אמרו לו שהתיקון יעלה בערך כמחצית מערכו של האוטו ולכן כדאי לו למכור אותו לסוחר, או בעל מקצוע ברכבים, שיחזיר אותו לכביש (הם אמרו שאין שום בעיה בטיחותית להחזיר אותו לכביש - כל החלקים העיקריים באוטו לא נפגעו).

יש מישהו שמכיר סוחר מכוניות שמעוניין לרכוש כזה אוטו?

תודה.

פורסם

הרבה סוחרים שמפרסמים בדפי זהב וכן על עמודים בקרן רחוב, יקנו את הרכב במחיר של 5-10 אחוז מערכו במחירון.

אם יש לרכב ביטוח מקיף ובעל הרכב יקבל פיצוי מהביטוח, ממילא שרידי הרכב הם של חב' הביטוח ולא יוכל למכור לאחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חשוב: להעביר בעלות בפועל, ולא לתת יפוי כח להעברת בעלות! כך, כשהסוחר ימכור את האוטו שוב "כחדש, ללא תאונות, 30000 ק"מ", האחריות תהיה על הסוחר בלבד.

:turn-l:
פורסם

חשוב להעביר בעלות בלי קשר לקוסמטיקה שיעשה הסוחר לרכב.

לא חסרים שירשורים בנושא על למה ומדוע והסיבה העיקרית היא קודם כל הדוחו"ת תנועה/מצלמה/חניה שממשיכים להגיע על הבעלים הרשום בפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וכמובן, לרשום זכרון דברים נהיר וברור אשר בו בפרוש יצויינו הפגיעות ברכב,אני אפילו ביצעתי את הזכרון דברים על דף שבגבו הדפסתי את סריקת התמונות של הרכב במצבו הנוכחי), כאשר הרוכש התמים יקנה את האוטו כ"חדש ללא תאונות" (ותהיה בטוח שזה יקרה), יגלה את האמת ויחפש את מי לתבוע, אתה מכוסה (כי בד"כ הסוחר יטען, "ככה רכשתי את הרכב ולא ידעתי על ההיסטוריה שלו, רימו גם אותי").

ביד 2 אתה נכנס ל "רכב"---->פרטי--->אביזרים.

בקטגוריות אתה בוחר אביזרים לפרטיות.

בתת הקטגוריה אתה בוחר "רכבים לפירוק"

פרסם את הרכב שם בחינם ואוכלי הנבלות ימהרו להתקשר אליך.

תתחיל ממחיר של 20% מערך הרכב ונהל משא ומתן קשוח.

בסופו של דבר, אם נפלת על סוחר רחמן (כי אין סוחר פראייר), תקבל 10%.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הרכב שווה 50,000 נניח יתנו לך 25,000 בלחץ (סוחר).

לדעתי,שווה במקרה הזה להפעיל ביטוח ולתקן,אם יש מקיף מקסימום תשלם 1000-1500 השתתפות עצמית ואם התאונה באשמתך עוד קצת בפרמיה שנה הבאה וזה עדיין לא יגיע להפסד במחיר שימכר הרכב.

אפשרות נוספת-להזמין שמאי שאולי יקבע,שהרכב אובדן להלכה ואז ניתן למכור לחברת הביטוח תמורת מחירון כמעט מלא כפוף לנתוני הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...