Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום קניתי ספוילר STI מקורי הדגם הגבוהה מפירוק, הוא במצב תקין אבל צריך קצת תיקוני צבע ,והבעיה שלי עכשיו שיש עליו הכנה לאור בלם ויש כבל ויש מקום אב אין מנורה!, רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזאת מנורה מקורית לספוילר הזה?

ועוד בעיה קטנה, בספוילר למטה חסר 2 ברגים לקיבוע אז האם אפשר להשחיל במקומם ברגים אחרים או לקדוח אאתו מלמעלה עד למטה ולשים כמה ברגים רציניים?, ובכלל יש עליו איזה 4 ברגים אבל הם קטנים ומקוריים האם באמת זה יחזיק אותו? ומתחת לברגים צריך איזה איטום נגד מים?

ולמה יש בתוכו מים? ככה זה בא או צריך לנקז אותם?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

האם זה נכון שהתקנת ספוילר זה שינוי מבנה?

ואם צריך אישורים אז מאיפה אפשר להשיג ?ממשרד רישוי? וקודם צריך להתקין אות להשיג אישור לפני ההתקנה?

פורסם

התקנת ספוילר היא אכן שינוי מבנה אבל הסיכוי ששוטר מזדמן ידרוש ממך אישור על חלק זה שואף לאפס מלמטה.

לגבי הפנס אור ברקס, בזמנו בקליאו שלי כאשר הזמנתי ספוילר CUP מאנגליה הזמנתי את המנורה דרך מוסך מורשה, פשוט סיפקתי מק"ט ושלמתי מראש. לכן אני חושב שהאופציה הכי בטוחה היא להזמין מהיבואן, זה יהיה יקר יותר מפירוק אבל לפחות תהיה בטוח שזה יתאים.

לכבי הברגים זה ממש לא בעיה, כל בעל מקצוע יוכל לפתור לך את זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל את המנורה עדיף להתקין לפני התקנת הספוילר על הרכב, כי אחר כך צריך לפרק את הספוילר עוד פעם נכון?

ומסביב לברגים צריך לשים איזה חומר איטום נגד מים?

פורסם

טוב אז התקנו את הספוילר, אבל המתקין הזה במקום לקדוח ולקבע אותו עם הברגים שלו, הוא שם ברגי פח קודחים ארוכים קצת, ואמר לי שזה מספיק ויחזיק טוב, מה דעתכם?

פורסם

יחזיק מצויין עד שמישהו יתלוש לך אותו.

ואני (בצער) נותן לו בין שבועיים לחודש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אפשר לראות תמונה איך יצא ?

אני רוצה להרכיב ספולייר של STI על WRX גם כן.

האם זה נראה טוב בסוף ?

האם אתה יכול בבקשה להעלות תמונות ?

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

אתה צריך להתקין ברגים שמצדם השני ינעלו בעזרת אומים שאינו מאפשר תלישה של הספויילר בלי לשבור אותו.

את הסילקון אתה צריך להשים מתוך תא המטען מסביב לחורים שנעשו,

אם תשים סילקון מחלקו החיצוני של הפגש אתה תסתכן במריחה של סילקון על הפח שאחר כך לא נעים כ"כ להוריד ,כל סילקון יעשה את העבודה יש לציין שצריך לנקות את שטח ההדבקה לשם אטימה מושלמת.

קח לתשומת ליבך את עניין הברגים ואל תסתמך רק על פרגי פח חייב שמצדו הפנימי של הפגש יהיה משהו שנועל את ההברגה .

מחכים לתמונות :-)

• תוכן חדש...