Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי רכב חדש ואני רוצה לשדרג תמערכת שפירקתי מהרכב הישן.

אז מה יש לנו כרגע:

מגבר - PULSE AUDIO 1600W BA-4400

קומפוננט - Morel PULSE 6

סאב - Rockford Punch P3 12 (תיבה פתוחה)

המטרה -> להישתמש במה שקיים ולהשאיר אופציה לשידרוג של הרכבים הישנים.

אם הייתי חוזר היום אחורה לא הייתי קונה תפולס אודיו ותמורל פלוס (אפילו שיחסית הייתי מרוצה מהם).

חשבתי לקנות קומפוננט Morel Dotech Ovation לקדימה ומאחורה לשים את Morel Pulse 6

ולהישתמש במגבר של פולס אודיו בשביל להגביר את שני המורלים.

בקשר לסאב לקנות מונו בלוק שיגביר תסאב בנפרד.

התקציב שלי הוא עד 3 אלף לשיפור הסט (שזה כולל פאנל, שזה אומר שיש לי אלפיים למגבר וקומפוננט).

לשאלות:

1. האם הפולס אודיו יבצע תעבודה עם שני המורלים?
  2. האם יש הבדל כל כך גדול שווה לקנות Dotech Ovation במקום ה- Tempo (אני מדבר מבחינת המחיר, האם שווה השקעה?).
  3. איזה מונו בלוק הייתם ממליצים לרוקפורד P3 אם שליטה מרחוק, במחיר של עד 1000 ש"ח עדיפות כמובן לחדש? (לא חובה).

עוד נתון דיי גדול, אני חייל כך שאני קורע את עצמי בכל מני עבודות שחורות בשביל כמה שקלים.

תודה מראש לעוזרים...

פורסם

ssssy,

הדוטק טוב בהרבה מהפולס\טמפו, אין טעם להתקין את הסט הקודם שלך מאחורה, אתה יכול לקרוא על כך הפורום, רמקולים אמורים להיות מקדימה, תנסה למכור את הטמפו ולהשקיע את הכסף המתקבל ממנו בתקציב הנוכחי שלך.

1.בעניין הפולס אודיו, סך הכל מגבר סיני נחמד שעושה את העבודה, לא אמורה להיות בעיה.

2.כן, קיים הבדל בין הטמפו לדוטק, כן ההבדל הזה מצדיק את המחיר.

3.בעניין המונו דווקא כן הייתי ממליץ על יד שניה פה בפורום, תקבל תמורה גבוהה בהרבה לכסף שלך.

דני.

• תוכן חדש...