Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס ידנית glf

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות יונדאי גטס glf ידנית משנת 2003-4

דבר אחד לא הסתדר לי

ראיתי שני רכבים, ב 2003 לא היה מד סל"ד

לי זה דבר מאוד מפריע , שכן הרכב ידני

ל 2004 כן היה מד סל"ד

שניהם היו ככל הנראה glf , מישהו יודע באילו דגמים אין מד סל"ד ?

פורסם

אם אתה רוצה לקנות רכב עם כרית אויר אחת בלבד ובלי ABS אז תלך על גטס GLF מהשנים האלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה מפריע ... אבל בשביל מחיר צריך להתפשר

גם מכוניות ישנות שחשבתי לקנות באותו תקציב (לדוגמא שרייד) אין abs.

עד כמה הוא חיוני ?

אני חושב שנהיגה זהירה זה משהו שהרבה יותר מציל חיים ובכל זאת 90 אחוז מנהגי ישראל אינם נוהגים זהיר..

מד סל"ד די מפריע לי

זה מאוד עלוב שאין מד סל"ד

ובכל זאת ? מישהו יודע לתת תשובה ?

פורסם

הרשה לי לתקן אותך, זה שאין ABS אמור להפריע לך יותר.

זה שמאזדה 323 משנת 95 בטיחותית יותר מרכב שנת 2003+ (שהוא בעל כוכב וחצי מתוך 5 כוכבי בטיחות),

זה אמור להדאיג אותך.

מאוד מוזר לשמוע שחוסר מד סל''ד ברכב יותר מפריע לך מזה שאין ABS.

אני מציע לך לחפש רכב אחר, כמעט כל רכב יהיה אופציה עדיפה.

אתה בטח מהאנשים שרכב יפה וחדש זה מה שהם מחפשים,

מצידם שלא יהיה בטיחותי, העיקרה חדש.

אז אם תקציבך הוא דל אני ממליץ על כל רכב אחר פרט לרכב בגירסה העלובה הזו (בלשון המעטה).

לא מומלץ בכלל. בושה ליבואן שהביא את הגירסה הזאת.

שלומי.

פורסם

אוקי , אז בוא נדבר על אופציה חלופית,

פונטו ספייס

אין ספק שרוב האנשים שתשאל אותם יגידו לך להתרחק , בגלל האמינות

השאלה שלי , עד כמה היא נוראה ? ז"א , כמה יעלה לי בשנה בערך עלות תיקונים

אני יודע שזה מאוד משתנה , אבל בוא נגיד עבור רכב שנחשב שמור.

ועוד דבר , עדיף להוסיף קצת ולקחתת את האוטומט ?

או שעדיף לא להוסיף צרות לרכב שגם ככה נחשב לא אמין ?

דרך אגב , אפשר לקבל עוד מידע כיצד abs מציל חיים ?

פורסם

הפונטו ספייס אמינה מאוד, אבל כמובן שאם לא שומרים עליה היא תאכזב, כמו כל רכב.

הרכב הזה הוא בהרבה יותר טוב מה GLF, יותר בטיחותי, חסכוני, זול יחסית ותמורה מצוינת לכסף.

אשמח אם תגיד מהו תקציבך ומהן ציפיותך מהרכב על מנת שנוכל להציע לך אופציות נוספות.

שלומי.

פורסם

התקציב הוא 25-30 אלף

כאשר הדבר שהכי חשוב לי זה מינימום הוצאות

ולכן אמינות וחסכון בדלק הם הפרמטר החשוב ביותר

חיפשתי במשך חודש סיריון , והייתי מוכן להגיע עד 40 אלף(כי אני חולה על הרכב הזה) , אבל התקשתי למצוא שמורות.

עכשיו הגעתי למסקנה שהוא פשוט יקר מדי , וירדתי מזה

חיפשתי שרייד שנת 2000 , אבל הזדעזתי מהנוחות , הרגשתי כמו ברכב שנת 90.

נסעתי על גטס שנת 2004 ידנית GLF , והיה ממש נחמד, רכב שנראה לי נותן תמורה טובה למחיר, נחשב אמין ומ דפדופים בשרשורים נראה כי צריכת הדלק של הידנית היא סבירה

כרגע אני פוזל לכיוון הפונטו , (כי מאוד זול וחסכוני בדלק) אבל יש לו שם נוראי בכל מה שקשור לאמינות.

החישוב שלי פשוט, הרכב גם ככה זול וחסכוני בדלק , אז לא נורא לשלם קצת יותר על תקלות ברכב כל שנה.

דרך אגב , אני מעדיף אוטומט בגלל הפקקים , אבל כמו שאתם רואים לפעמים עדיף לקחת בכל זאת ידני.

מה אומרים ?

פורסם

הגטס זה רכב ברמה של שנות ה 90 המוקדמות בתחפושת של שנת 2000+

תשמע, אם אתה כל כך אוהב את הסיריון המאמץ יהיה שוה את זה.

מדובר ברכב אמין, עדיף מבחינה בטיחותית על ה GLF העלובה,

אמין מאוד וחסכוני.

אני אומר לקנות רק רכב שאתה אוהב ולכן אין סיבה שלא תתאמץ יותר על מנת להניח את ידך על סיריון.

ממה שהבנתי ממך היית מוכן להגדיל משמעותית את התקציב עבור הרכב וזה בהחלט יגדיל את הטווח שלך למציאת הרכב המושלם.

שלומי.

פורסם

קצת הגזמנו, לא?

הגטס GLF אכן לא מאובזרת באבזור בטיחותי אבל היא רחוקה מלהיות פח הזבל המוטורי שאתם מתארים.

למי שמחפש רכב פשוט ואמין, תחבורה בסיסית ונטולת יומרות מנקודה לנקודה ומודע לחסרונות של הרכב - זאת יכולה להיות אופציה סבירה לחלוטין.

האמינות של הפונטו סבירה לחלוטין כל עוד תמצא פונטו שטופלה כהלכה ולא בצורה החאפרית האהובה כל כך על חלק ממכונאי ישראל.

אגב, הגטס עם אבזור בטיחותי מקסימלי (ארבע כריות אוויר) קיבלה ארבעה כוכבי Ncap.זה יותר מהסיריון ויותר ממאזדה 95 שכלל לא נבדקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני משתמש בצורת ביטוי, זה לא משהו שנבדק ונאמר שמאזדה 95 יותר בטיחותית, זה סתם להראות כמה הרכב אינו בטיחותי,

ובנינו, רמת הבטיחות של הרכב אופיינית לרמת בטיחות של רכב משנות ה 90 המוקדמות.

וכן, זה לא יותר מפח זבל מוטורי, בוא לא נחכה לתאונה כדי להמחיש לך עד כמה הגירסה הזאת היא לא ראויה לאף נהג.

אני אישית אוהב את הגטס, אבל גירסת ה GLF היא לא יותר מהתיאור הציני המושלם שלך- ''פח זבל מוטורי''.

שלומי.

פורסם

דרך אגב , אפשר לקבל עוד מידע כיצד abs מציל חיים ?

ABS היא אחת המערכותההחשבות ברכב, היא מצילה לא רק את החיים שלך,

אלה גם את החיים של המשתמשים האחרים בדרך, לרבות הולכי רגל.

המערכת הנ"ל מקצרת את מרחק הבלימה משמעותית ומאפשרת לך לשלוט בהגה בזמן הבלימה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אומר לך מה, היונדאי הנ"ל הינה כלי רכב נחמד מאד לעיר וגם לגיחות קטנות החוצה.

זריז מאד, אמינות מופלגת, זול לאחזקה וטיפולים, מזגן טוב וזהו. רכב בסיסי ופשוט.בדיוק הדרישות שלך.

מה שכן, העדר מערכת ABS הוא מינוס לא קטן ,כיוון שמדובר על מערכת בטיחות בסיסית.

לגבי כרית אויר אחת? מה לעשות זהו מחיר הרכב. לי היתה פוקוס 2001 LX, גם בה היתה כרית אחת. היא פח זבל מוטורי?

לא רק שלא ,אלא היתה המשפחתית הטובה ביותר באותן שנים.

חצי מדינה נוסעת ביונדאי GLF, אז מה? כולם מתים בתאונות? חצי מכלי הרכב שמעים במדינה משנות התשעים והלאה אינם בעלי ABS. שום מערכת לא מחליפה זוג עיניים טובות, זהירות, והמנעות ממצבים מסוכנים שלא נכנסים אליהם.

לא אומר שלא, המערכת חשובה ביותר, אבל אם אין בדגם אז אין. תמיד עדיף לחפש GLI (לא יודע אם שם יש).

חבל שלפעמים אנשים לא מתייחסים לשאלה, ולתקציב הרלוונטי, וזאת ממרומי רכבי היוקרה שלהם, עמוסי הבקרות האלקטרוניות

הכריות,והשם יודע מה עוד.

קל להגיד "פח זבל מוטורי" שיש לך תקציב של בערך פי עשרה לקניית רכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...