Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

שימושי הרכב הם בעיקר נסיעות תכופות באיזור הגליל, נסיעות בדרכי עפר לא מעט פעמים, וכמובן לפעמים נסיעות עירוניות.

כמובן שעדיף רכב כמה שיותר אמין, חסכוני בדלק ו"סוחב".

ממה שהספקתי לראות, אין יותר מידי מכוניות בקבוצה 2 שמתאימות לעניין הזה.

הקורולה בקבוצה הזו היא רובוטית, מזדה 3 הבנתי שהיא שותה דלק, פוקוס עגלה, וסיטרואן C4 אמנם יש תגובות טובות עלייה, אבל יש לה ירידת שווי גדולה, לא? ומה דעתכם על I30?

בכל אופן, המלצות? :wink:

פורסם

סוזוקי SX4 חמש דלתות הכי יתאים לדרישות שלך, מנוע חזק מרווח גחון הכי גבוה, אמינות, חסכונית יחסית. הבעיה היחידה זה שהיא טיפה קטנה מכל השאר...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אין שום ספק שאני ממליץ לך בחום (!!!) על הפיג'ו 308.

בקבוצת הרישוי 2 הרכב נמצא תחת רמת הגימור ''קומפורט'' ולדעתי הוא הרכב הטוב בקבוצה.

מבפנים הרכב איכותי מכל פינה ומכל קו, איכות החומרים שלו מעולה, מזכירה לי את איכות החומרים וההאבזור

שיש ב 307 SW משנת 2008 מרמת הגימור הבכירה ביותר.

הרכב מאובזר בנדיבות

גם האיבזור הבטיחותי אינו מקופח והוא כולל 6 כריות אויר, מערכת בקרת יציבות, עיגוני Isofix

וכל מערכות העזר הבטיחותיות עם ''שלושת האותיות באנגלית''.

נוחות הנסיעה ברכב היא מהמשובחות בקבוצה, מנהיגה קצרה ברכב, אני יכול להעיד שהרכב יושב טוב

על הכביש וההנאה מהנהיגה מרובה.

העיצוב החיצוני והפינימי מדהים ואין הרבה הבדלים מבחוץ ומבפנים בין גירסת הקומפורט לבין הגירסה הבכירה ביותר,

ההבדלים הם דקים מאוד עד כדי כך שהם אפילו אינם נראים לעין.

דבר מגניב מאוד שישנו ברכב וזה עוד לא יצא לי לפגוש ברכבים המתחרים זה צליל המנוע הממכר

בנהיגה בשיוט ולא בסל''ד גבוה, הצליל הספורטיבי העדין.

הדבר שבאמת גורם לי להתגאות ברכב וזה אני מנסה למצוא בכל רכב הוא היוקרתיות שיש ברכב,

בכל רכב אני מנסה למצוא את מעט היוקרה שהרכב יכול להעניק וב 308 יש זאת בשפע וגם בגירסת ה''קומפורט''.

לסיכום מדובר ברכב מהנה מאוד לנהיגה ונסיעה, רכב מאובזר, בטיחותי ומאוד איכותי,

רכב בעלת צריכת דלק מהטובות בקבוצה, מעוצב ומשהו שלי באופן אישי חשוב, רכב בעל ניחוח יוקרתי. מומלץ בחום!!!

שלומי.

פורסם

עלות הליסינג של 308 גבוהה במאות שקלים משל המקבילות בקבוצה (מאזדה 3 /קורולה וכו') ולכן ברוב החברות אפילו אינה מוצעת כאופציה, או שוב, בתוספת של כמה מאות שקלים.

פורסם

היה בפורום מישהו שהתלבט בין 308 למזדה3/פוקוס,ול308 היה צריך להוסיף רק 150 שקל בחודש לעומת ה3 איך הגעת למאות שקלים??זה תלוי גם בחברת הליסינג,בשביל הפרש כספי כל כך נמוך זה שווה גם שווה.

פורסם

ה308 רכב איכותי ביותר.

אכן תחושת היוקרה והאיכות יחסית גבוהה (לא להגזים, זאת לא לקסוס) גם בדגם הפשוט יותר.

איכות הנסיעה והנוחות גבוהות מאד.

העיצוב הוא עניין של טעם (לדעתי ה308 יפהפיה).

יחד עם זה, לגבי צליל מנוע משכר? אין שום דבר מיוחד בצליל המנוע של הפיז'ו, נשמע רגיל, עובד עגול ויפה וזהו.

מבחינת מרווח אין ספק שהוא משמעותית פחות מרווח מפוקוס לדוגמא הן בתא מטען והן לנוסעים מאחור, למרות שכמובן הוא לא קטן מאד.

ויש את עניין התיבה האוטומטית, היום לאחר חודשיים של חרישה ב308 ליס של אשתי, וכמה טיולים לצפון אני בהחלט יכול לאמר שצריך להתרגל אליה. בנסיעה מנהלתית רגילה בכביש עירוני/ מהיר וכו' אין בעיה יחסית, הרכב מגיב היטב ומושך יפה.

לא יודע איך באירופה באזורים הררים הרכב הזה מסתדר עם התיבה הזאת (אולי הם נוסעים שם רק עם ידני), אבל אני נתקלתי הרבה פעמים בתת כוח, בסרבנות מעצבנת להוריד הילוכים, ובתגובה איטית להחריד בעליות חדות שאתה צריך כוח מסלד נמוך.

אבל, שוב פעם, אוטו מהנה, אם מסתכלים על מכלול התכונות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
ה308 רכב איכותי ביותר.

אכן תחושת היוקרה והאיכות יחסית גבוהה (לא להגזים, זאת לא לקסוס) גם בדגם הפשוט יותר.

איכות הנסיעה והנוחות גבוהות מאד.

העיצוב הוא עניין של טעם (לדעתי ה308 יפהפיה).

יחד עם זה, לגבי צליל מנוע משכר? אין שום דבר מיוחד בצליל המנוע של הפיז'ו, נשמע רגיל, עובד עגול ויפה וזהו.

מבחינת מרווח אין ספק שהוא משמעותית פחות מרווח מפוקוס לדוגמא הן בתא מטען והן לנוסעים מאחור, למרות שכמובן הוא לא קטן מאד.

ויש את עניין התיבה האוטומטית, היום לאחר חודשיים של חרישה ב308 ליס של אשתי, וכמה טיולים לצפון אני בהחלט יכול לאמר שצריך להתרגל אליה. בנסיעה מנהלתית רגילה בכביש עירוני/ מהיר וכו' אין בעיה יחסית, הרכב מגיב היטב ומושך יפה.

לא יודע איך באירופה באזורים הררים הרכב הזה מסתדר עם התיבה הזאת (אולי הם נוסעים שם רק עם ידני), אבל אני נתקלתי הרבה פעמים בתת כוח, בסרבנות מעצבנת להוריד הילוכים, ובתגובה איטית להחריד בעליות חדות שאתה צריך כוח מסלד נמוך.

אבל, שוב פעם, אוטו מהנה, אם מסתכלים על מכלול התכונות.

לא דיברתי על צליל משכר של רכב משופר מכל הכיוונים.

דיברתי על צליל נחמד מהסגנון של הצליל המשכר.

מצטער על הרושם שמוטעה שנתתי

שלומי.

פורסם

הקורולה החדשה נחמד מאד, לא מבריקה מידי בשום תחום, ובטח לא נופלת בשום תחום.

מנהיגה קצרה מאד שלי איתה, היא שיפור גדול מאד מבחינת איכות תא הנוסעים וההרגשה בו, ביחס לקודמת.

נוחה ונעימה לנהיגה, מרווחת יחסית, צפויה להיות אמינה וסחירה מאד כמו כל טויוטה.

2006-2007 אתה לא נהינה ממרבית הדגמים החדשים שיצאו או עברו מתיחה לאחרונה. פוקוס הקודמת לפני המתיחה (ואגב ההבדלים לא קטנים כ"כ...), 308 לא קיימת, נדמה לי שגם I30 לא קיימת, מאזדה 3 הקודמת (שהיא בחירה מצויינת לדעתי בשנתונים כאלו אם כי יקרה יחסית), כמובן קורולה (שהיא ממש יקרה יחסית ונחטפת), אולי C4 או מגאן אם אתה לא חושש מצרפתיות ותדמיתן.

אני הייתי הולך על 3 או פוקוס. נוחות, מאובזרות גם בגרסה הפשוטה, מחיר סביר, אמינות טובה מאד, טיפולים סבירים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בקורולה החדשה האיכות של תא הנוסעים בינונית ופחות טובה מהצרפתיות החדשות ומהקורולה הקודמת,שמרגישה מוצקה וללא רשרושים מציקים שנוסעים בכביש משובש,כמו הקורולה החדשה.

פורסם
הקורולה החדשה נחמד מאד, לא מבריקה מידי בשום תחום, ובטח לא נופלת בשום תחום.

מנהיגה קצרה מאד שלי איתה, היא שיפור גדול מאד מבחינת איכות תא הנוסעים וההרגשה בו, ביחס לקודמת.

נוחה ונעימה לנהיגה, מרווחת יחסית, צפויה להיות אמינה וסחירה מאד כמו כל טויוטה.

2006-2007 אתה לא נהינה ממרבית הדגמים החדשים שיצאו או עברו מתיחה לאחרונה. פוקוס הקודמת לפני המתיחה (ואגב ההבדלים לא קטנים כ"כ...), 308 לא קיימת, נדמה לי שגם I30 לא קיימת, מאזדה 3 הקודמת (שהיא בחירה מצויינת לדעתי בשנתונים כאלו אם כי יקרה יחסית), כמובן קורולה (שהיא ממש יקרה יחסית ונחטפת), אולי C4 או מגאן אם אתה לא חושש מצרפתיות ותדמיתן.

אני הייתי הולך על 3 או פוקוס. נוחות, מאובזרות גם בגרסה הפשוטה, מחיר סביר, אמינות טובה מאד, טיפולים סבירים.

הבנתי אבל שהפוקוס היא די עגלה, היא תהיה מסוגלת לסחוב בצורה סבירה בעליות של הגליל?

• תוכן חדש...