Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל משלמים לפני הכניסה למכונה.

לרב מקבלים את השטיפות בחינם על תדלוק מעל סכום מסויים.

העניין פה פשוט, המכונה מאוד יקרה, לא חסר מטומטמים \ מטומטמות שיתחילו לעשות דריפטים בזמן השטיפה ויהרסו את המכונה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לא צריך דריפטים, מספיק שאיזה נהג דביל לוחץ על הברקס באמצע השטיפה(יש שם מין רצועה כזאת עם גלילים שמושכת את הרכבים לאורך מתקן השטיפה) מקפיץ את הרצועה מגל ההינע שלה והמכונה מושבתת עד שמגיע טכנאי והנה הלך לו יום עבודה בלי הכנסות ועם הוצאות שכר לעובדים שהגיעו לעבודה.

הדרישה לצאת מהרכב בזמן השטיפה הגיונית מאוד, מי שזה לא מוצא חן בעיניו שישטוף בבית או במתקן שטיפה שכן מאפשר את זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם
מה ? פעם ראשונה שאני שומע שמשלמים אחרי ששוטפים !

אם כבר משלמים טיפ למי שמנקה לך את האוטו אחרי השטיפה זה כן.

דווקא בצפון ברוב המקומות זה בדיוק להיפך. משלמים אחרי או בזמן השטיפה.

עבדתי עם מישהו שלאבא שלו היתה תחנת שטיפה, המנהרה קרסה על רכב אומלל והעבירה אותו לעולם שכולו טוב.

כמובן שהביטוח של העסק כיסה את הנזק לרכב, אבל אולי יש בעיות ביטוחיות כלפי נזקי גוף?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מה ? פעם ראשונה שאני שומע שמשלמים אחרי ששוטפים !

אם כבר משלמים טיפ למי שמנקה לך את האוטו אחרי השטיפה זה כן.

דווקא איפה שאני הייתי שוטף את הרכב (לפני שחלפנו והחלטתי שאני מנקה אותה ידנית) אתה נכנס, יוצא, מעמיד את הרכב בצד, הולך לשלם ונוסע

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בכל מקרה, יש לזכור שאתם מגיעים לבית עסק פרטי של אדם פרטי.

לכל בית עסק יש את התקנות של בעל המקום והוא היחידי שיכול להחליט עליהן, אם יש איזה תקנה שכזאת בבית עסק מסוים שלא מוצאת חן בעניכם, זכותכם המלאה לחפש לכם בית עסק אחר אבל אין מה להתלונן על הדרישה לצאת מהרכב, זאת זכותו המלאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא חסר מטומטמים \ מטומטמות שיתחילו לעשות דריפטים בזמן השטיפה ויהרסו את המכונה.

למזלנו, רוב המטומטמים (וגם אלו שלא מטומטמים) נוסעים על הנעה קדמית... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אצלינו באשקלון צריך לצאת מהרכב כשהרכב בשטיפה.

בשבילי זה זמן איכות להסתכל על האקזוטיות בחניון של התחנה. (סיוויק עם סנפיר, גולף עם ג'אנט-חיקוי-A8 סיני וב.מ.וו X5 שחורה עם קסנון סגול. לפי סדר האבולוציה בחייו של הערס המצוי).

• תוכן חדש...