Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום הייתי בשטיפה במכונה בתחנת דלק ונדרשתי לצאת מהרכב למשך השטיפה.

גם היה שלט גדול ויפה בחוץ עם הדרישה הזו כך שלא מדובר בהמצאה של העובד שהיה באותו רגע.

יש איזה חוק חדש בנידון?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה הטעם בלהשאר ברכב כשהוא במנהרת שטיפה?

עם הרכב הקודם הייתי מגיע,יוצא בשביל הנקיון פנים (שואב אבק),מניע ונכנס למנהרה,ומניע שוב בשביל לצאת ולנקיון-חוץ.

בכל מקרה "לדרוש" ממך הם לא יכולים כי באותו רגע שבאת אתה יכול גם ללכת.

בכל מקרה 2 - שמור את המפתחות אצלך,אל תשאיר בסוויץ',ואל תתן לאף אחד לנהוג ("הטיעון הקבוע שהייתי משתמש - אין לך ביטוח").

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נשמע לי כמו שטות...

מה כבר יכול לקרות? המכונה תמחץ את הרכב? :wink:

במחשבה שניה,אולי עדיף שלא תהיה ברכב...

במחשבה שלישית - מה רע בלשטוף בבית? :shock:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מכונות השטיפה הללו עולות הרבה מאוד כסף,

כנראה שהיה להם ניסיון עם נהג מפגר שהסב נזק למכונה עם הרכב בזמן שישב בו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מה בטיחותי? איזה בולשיט! עוד לא הייתי במכונה שנדרשתי לצאת מהרכב, אבל לא אכנס לאחת כזו. לעמוד בחוץ בחום ולחכות לאוטו נשמע לי ממש מוזר.

פורסם

די להתבכיין, כולכם הייתם יוצאים מהאוטו בסופו של דבר. זה 2 וחצי דקות ואתם ממילא כבר שם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
מה בטיחותי? איזה בולשיט! עוד לא הייתי במכונה שנדרשתי לצאת מהרכב, אבל לא אכנס לאחת כזו. לעמוד בחוץ בחום ולחכות לאוטו נשמע לי ממש מוזר.

דווקא היה מקרה בתחנה "דלק" הירוקה בעיר.

המוט שבא לכל הרוחב של המכונה ומייבש את האוטו בסיום התהליך פשוט התחרפן,או שהחיישנים נדפקו.

בקיצור,הוא ירד על השמשה הקדמית וניפץ אותה על הפרצוף של מישהי שישבה בפנים.זה לא נעים :|

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

יש שטיפה בחדרה שראיתי במו עיני למה דורשים מהנהג לצאת מהרכב. אישה מבוגרת עם אוטו אמריקאי גדול נכנסה לשטיפה, וכשעובד השטיפה הורה לה לשים ניוטרל ולהוריד בלם יד, היא הבינה אותו לא נכון, שמה D ולחצה על הגז עד הסוף. דפקה גם את האוטו וגם את המכונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מבין למה לשטוף את האוטו במכונה, באמת שלא.

כמה זמן כבר לוקח לשטוף רכב ?

לא עדיף על פני כל ההתעסקות עם החפפנים של תחנות השטיפה,

בעיקר לאור העובדה שהמכונות האלו שורטות את הצבע,

יש "תאונות" לפעמים והצבע נפגע, ושאר ירקות ?

קחו דלי, עם קצת מים, אפילו סבון למי שממש משקיע...

15 דקות ויש לכם רכב הכי נקי שבעולם !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

את מי מעניינת הבטיחות שלכם? בטוח לא את בעל השטיפה

דורשים לצאת מאוטו כדי שלא יברחו להם אחרי השטיפה ולפני התשלום

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...