Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב 2007 לקניה שיש לו 72000 ק"מ - פג'ו 307

לפני זמן לא רב החליפו לו תושבות מנוע

ומשאבת דלק

האם זה לא מוקדם מידי להחלפות בלאי כאלו בגיל כזה צעיר של האוטו ובק"מ כזה נמוך יחסית?

והיו עוד החלפות שגרתיות יותר

האם זה מעיד שיש כאן אוטו מועד לפורענות?

עדין לא בדקתי את האוטו לא רוצה סתם לזרוק כסף על בדיקה

עשיתי נסיעת מבחן מעל 90 קמ"ש האוטו קצת רועד

המאוורר עובד בפול רב מידי אחרי עצירה.

אשמח לדעתכם והידע שלכם

פורסם

קודם כל 72000ק"מ ובזמן כל כך קצר זה די הרבה,בכל רכב חלק כזה או אחר יכול לקרוס גם אחרי הרבה פחות מהק"מ שציינת,

אני פשוט לא הייתי קונה רכב 07 עם מעל ל70000ק"מ.

פורסם

הרכב הוא מליסינג כך שהק"מ מתבקש ברכבים אלו

הם מלכתחילה מיועדים לנסיעות של ק"מ רבים

אין ליסינג כמעט עם 40000 ק"מ

עם הק"מ אין לי בעיה דווקא

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר,זה למה.

תושבות המנוע ומשאבת הדלק ב307 הן לא מהאמינות שיש בשוק והחלפתן אינה מעידה על שימוש בלתי סביר ברכב.

בברכה,אורן

פורסם

לשאלת PIZO

לרכב מאדם פרטי יש לי רק 30000 ש"ח

בהסדר עם חברת האשראי יכולה לקנות מחברת ליסינג בעוד 30000 ש"ח נוספים בתשלומים שווים ללא ריבית

משמע זה נותן לי 60000 ש"ח

מאדם פרטי אני כבר לא ממש סומכת מחברת ליסינג יש לי שנתיים או שנה וחצי אחריות גיר ומנוע

לליסינג יש ירידת ערך

כך שהשנתון חדש יותר

מאדם פרטי יש מחיר קרוב למחירון והשנתון יהיה ישן יותר

קפיש?

פורסם

יש מרכזי מכירה מסודרים כמו טריימוביל או טריידאין של כלמוביל קרסו או לובינסקי,שם אפשר למצוא 307 מיד פרטית אפילו עם אחריות,אפשרויות מימון,וכמובן אפשרות לקחת לבדיקה היכן שתרצו,אין שום סיבה לרכוש מהליסינג ההבדלים במחיר לעומת יד פרטית יחסית קטנים והרכבים במצב פחות טוב.

פורסם
לשאלת PIZO

לרכב מאדם פרטי יש לי רק 30000 ש"ח

בהסדר עם חברת האשראי יכולה לקנות מחברת ליסינג בעוד 30000 ש"ח נוספים בתשלומים שווים ללא ריבית

משמע זה נותן לי 60000 ש"ח

מאדם פרטי אני כבר לא ממש סומכת מחברת ליסינג יש לי שנתיים או שנה וחצי אחריות גיר ומנוע

לליסינג יש ירידת ערך

כך שהשנתון חדש יותר

מאדם פרטי יש מחיר קרוב למחירון והשנתון יהיה ישן יותר

קפיש?

כמה חוסר דיוק / חוסר ידע בהודעה אחת.

1. לליסינג אין ירידת ערך לפי לוי יצחק.

2. אם חברת האשראי נותנת לך 30 ש"ח הלוואה, היא תזרים לך את הכסף לחשבון הבנק ואז יהיו לך 60K, ומפה אפשר לקנות היכן שרוצים, לא חובה ליסינג.

3. האחריות של הליסינג שווה לתXת, וזה בלשון המעטה. אם לא הייתי מתעצל, הייתי מחפש את השרשור שהיה פה לפני חצי שנה, בחור שקנה C5 מליסינג, עם אחריות לשנה, וביקר 6 פעמים במוסך , פירקו לו את הרכב לגורמים, בעלות של מעל 10K ש"ח, ודרשו ממנו להשתתף בתיקונים. זה החלק הפחות נורא, היותר נורא, זה שהבחור גר בעפולה, וקרקעו אותו למוסך בבני ברק...

4. זה שמאדם פרטי המחיר קרוב למחירון (כמו ליסינג אגב, וכתבתי למה), זה לא משנה. לרוב, אדם פרטי יעשה טיפולים בזמן, וישלם למוסך , לא כמו ליסינג שמכניס את הרכב למוסך בזמן כדי לא לשלם, ולתחזק את הרכב במינימום מחיר, בחלקים תחליפיים, ושמנים ב 20 ש"ח שמביאים מסין, מה שגורם לך אחרי שנה - שנתיים להוציא את ההפרש שחסכת, ועוד להוסיף.

5.לא כל האנשים הפרטיים הם סוחרים במסווה.

6.אם עדיין לא השתכנעת, אני מציע ללכת לפי מה ש pizo כתב לך בתגובה מעלי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...