Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זוכר שהייתי זקוק לפתרון מידי של מגברון לטוויטרים לפני בערך שנתיים, אולי יותר...

ביקרתי את שמעון (סאונדסטורם) וראיתי בדוגמנית שלו שלושה מגברונים קטנים, שניים של סוני ואחד של סנסוי.

רציתי דווקא את הסנסוי אבל שמעון הציע לי בחום ללכת על הסוני XM-2025 (שאפילו המחיר שהוא רצה עליו היה זול יותר - מדובר פה במאות שקלים בודדים מתחת לאזור ה500).

כמה ימים אחרי שרכשתי את המגברון הזה פגשתי ביאריק ואמרתי לו שקניתי מגברון קטן של סוני, עוד לפני שהצלחתי בכלל לגמגם ולשאול אותו אם זה מגבר טוב הוא פלט משפט - אתה האחד שחטף לי את הסוני?!? במבט של ילד קטן שאומר באכזבה מוחלטת וקצת כעס - לא פייר!!!

חששתי להתקין את המגברון הקטן היות ויש לי בארון הישן בבית של אמא מגברון קטן נוסף - שרווד XA1140 שקניתי ב250 שקלים לפני עשור כמעט בתחנה המרכזית - ובדיוק ככה הוא גם נשמע...

התקנתי את הסוני בשביל להגביר איתו את הטוויטרים אחרי שכבר במהלך כמה חודשים הזלתי עליהם ריר (המגברון חיכה להם איזו חצי שנה לפחות) הCR101 וחוץ מפלא ותדהמה והבעה טיפשית של אושר מטורף לא היה לי מה לאמר יותר.

המגברון הזה הוציא מהם דבש... ואחרי זה בדקתי את עצמי לראות שאני לא חולם - הוא עשה את אותו הדבר גם לCDM.

עכשיו, ממש לפני שאני מתכוון להתקין אותו ברכב ליסינג - רציתי לעשות לו בדק בית, לראות מה באמת יש שם בפנים ומה ההבדל בינו לבין המגברון הקטן של שרווד...

איך אני אומר את זה - האחד, מיקרוב עלוב ומעאפן. השני, נסיך חלומות.

הסוני בנוי בצורה מופטית, מגבר קטן שפשוט נראה מניאטורה של איזה מגבר מפלצת שמיזערו אותו למשהו יותר קטן מבלטה 20 על 20.

שנאי וסליל מפלצתיים ביחס ללוח, מגברי מוספט מסודרים כמו חיילים על פלטת קירור, גוף קירור קטן מנחושת באזור הפיוז (לא תצליח לראות בתמונה אבל ישנו) קבלים, נגדים והלחמות במצב פרפקטי - כמו חדש מבפנים, כאילו ולא עברו עליו בכלל השנים.

אפילו המגברון הזה תומך בגישור.

ולעומתו... קרפד עלוב וצולע של שרווד שההלחמות שלו כבר נראות עייפות, מגבר שהוא צ'יפ שעשו טובה בכלל שעשו לו פס של צלע קירור - ממש לא מתכת אפילו, לוח שנראה כמו משהו לא יחזיק עוד הרבה שנים...

לשרווד יש יתרון שאפשר לכוון לו גיין של כל ערוץ בנפרד... וזהו... אפילו את הגיינים, כדי לכוון אותם צריך לפרק את המגבר כי הם בתחתית שלו!!! חיווט חשמל ורמקולים? צמה... אולי זה נוח לחלק.

ניתן לתמונות לדבר... תהנו, בקרוב הסוני יותקן בכבוד רב ברכב ליסינג (אולי מחר, אולי מחרתיים)

DSC_0186.JPG

DSC_0187.JPG

DSC_0188.JPG

DSC_0189.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, אני לא מאמין שאתה באמת מתכוון לחבר את השרווד הזה.

מה עובר לך בראש?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשפתחתי וראיתי אותו - כלום :-D

בגלל זה לא חיברתי אותו לרכב הפרטי בסוף אלא עשיתי טריק אחר וכבר אמרתי לך שזה נשמע ממש טוב.

שמתי את האינפיניטי קאפא 52A על המידבאסים של האילייט.

ואתה הJBL GTQ200 על הטוויטרים של אומגה\רנסנס ועל הCDM

את הסוני אני הולך להתקין על הL1 - לדעתי, דבש בהיר ומדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מת על סוני של שנות ה90.

אחלה של ציוד.

באותה מידה, למישהו יש איזה 6000דולר להלוות לי? הייתי רוצה ללכת על הדבר האמיתי:

http://cgi.ebay.com/SONY-XES-Z50-xes-z50-DIGITAL-REFERENCE-SOUND-SYSTEM_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3ef76b9760QQitemZ270438995808QQptZCarQ5fAudioQ5fInQ5fDashQ5fReceiversQQsalenotsupported

under construction..

פורסם

תתחדש ,אבל המגברים האלה הם קצת:sissies:.

לא עדיף להשקיע במגבר כמו שצריך ולא לחבר אותם לסוני משנות הקוקוריקו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
תתחדש ,אבל המגברים האלה הם קצת:sissies:.

לא עדיף להשקיע במגבר כמו שצריך ולא לחבר אותם לסוני משנות הקוקוריקו.

זה לא הסוני שאתה מכיר...

זה משהו שסוני היו עושים פעם ולמען האמת אין עד היום הרבה יצרנים שעושים את זה טוב יותר.

אם סוני היו מחליטים שהשוק הזה הוא רווחי להם, סביר להניח שהם היו עוקפים את כולם בסיבוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני דווקא כן מכיר את המגבר הספציפי הזה,לחבר שלי היה אותו,הוא נחמד ותו לא.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני חולק על הדעה הזו לגמרי.

ומה שאני הולך להגביר איתו זה הL1 - לדעתי הוא ירגיע אותם קצת וזה יעשה להם רק טוב.

מעבר לזה היה לי דיון שלם עם אליקו שכבר היה לו דיון שלם עם סקוט נצרת אה ז"א בקלאווה, לגבי נקודות חיתוך גבוהות בהרבה... :-D הנושא יבדק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, דבר יפה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יותר נכון WATTS on my mind...

Pioneer TS-X150

פורסם

השרווד הזה נראה כמו צ'פ לפלייסטיישן.

יש מגברים שנשמעים מעולה גם במחיר של 500 שקל ומטה כגון הkx250.2

פשוט מגבר מפלצת.(יחסית למחיר שלו כן)

• תוכן חדש...