Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

נאמר לי שניתן לרכוש אייפון במחיר שמופיע בחנות(להלן 200 דולר ל16 ג'יגה) ולבקש אותו נעול ללא AT&T וככה אין את העניין של ביטוח ההתחייבות.

אני מדבר על רכישה בחנות של אפל בארה"ב!

אפשרי?

בן.

Got To love It

פורסם

אני יודע שהוא נמכר כך.

אמא של חבר היתה לפני חודשיים בבוסטון,נכנסה לחנות של אפל וביקשה 4 אייפונים(החדשים) 32 ג'יגה.

אמרו לה שהוא נעול ושהיא צריכה לפתוח אותו אצל AT&T אם היא רוצה להשתמש בו.

היא אמרה לא תודה ושהיא תגש לבד לפתוח אותו.

שילמה על כל אחד 380 דולר וחזרה לארץ לאחר מכן.

Got To love It

פורסם

חבר שלך מורח אותך.

אחי הקטן קנה אייפון 3GS עם 16 גיגה (יותר נכון חברים של המשפחה קנו לו) לפני שבועיים שלושה מניו יורק.

650 דולר פלוס מינוס כמה שקלים לפה / לשם.

בוודאות , סוף פסוק.

אתה קונה אותו באפל סטור - הוא נעול ואתה צריך לפרוץ בארץ (ואתה אומר שהוא מתנה , וחותם על מסמך שאתה מחבר אותו לאפל).

מה שכן - זה דרש מהם SSN אם אני לא טועה.

ב300 דולר אני מוכן לקנות ולהשלים ל400 , תארוז לי לקחת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,זה חבר לא אחד מאלא "שמספר סיפורים".

אמא שלו אישה רצינית ואין סיבה שהוא ישקר לי,הוא התקשר אליה לידי והיא אמרה לו את זה.

היא אמרה אכן שזאת מתנה ולכן המכשיר נשאר נעול.

במידה ותושב ניו יורק יגיע איתי לחנות והוא ירכוש את המכשיר נעול? המחיר יהיה סביבות ה300 או עדיין 650?

בן.

Got To love It

פורסם

אם אתה מביא אייפון 3GS ב 380$ תביא איזה 20 תמכור אותם כאן ב 600 או אף 800$ לילדי שמנת עם הורים עשירים,

רווח נראה תוכל לעשות.

פורסם

650 אחרי מיסים.

חבל על הסיפורי סבתא כשאני יכול פשוט להעלות לפה קבלה סרוקה.

תושב אמריקאי קנה את המכשיר.

אני מדבר בעובדות מוצקות אצל אחי (שכותב בפורום ויראה את התרד מתי שהוא ויגיב גם), לא סיפורים של חבר.

כמו שאמרתי - אם אמא של החבר קנתה ב300 דולר - אני מוכן לשלם להם 400 שיקנו לי.

שיביאו 2 , 3 אפילו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...