Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל בזה שאני נהג חדש ומחפש את הרכב הראשון שלי. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-30 אלף, בהנחה שאראה אקזמפלר שמור במיוחד ואחד שווה השקעה מוכן לחרוג מהתקציב.

לפני שפרסמתי את ההודעה קראתי רבות בפורום וגיבשתי כמה אפשרויות. אני מחפש רכב סופרמיני, שקודם כל יהיה רכב אמין, חסכוני ובטיחותי. לא מחפש פוזות לכן לא מעניין אותי אוטו ספורט, לא מחפש את פאר היצירה המוטורית, סה"כ רכב שיקח אותי מנק' א' לנק' ב' ולא יראה מוסכים. כמו כן, לא כל כך משנה לי גיר אוטומטי או רגיל. בגדול השימושים של הרכב יהיו נסיעות לעבודה (כרגע ראשון -אשדוד, לא על בסיס יומי), נסיעה עירונית וגיחות לתלאביב. לא רואה סיבה לסחוב את עליות ירושלים\חיפה, אך רצוי שבמקרה הצורך הרכב יתמודד עם הכל.

אלה הדגמים שחשבתי עליהם:

יונדאי גטס 2003 GLS ידני - נחשב לרכב אמין אבל לא הכי חסכוני.

פיאט פונטו ספייס 2003 - נחשב לאמין וחסכוני, אך קשה לאיתור במצב סביר.

פולקסווגן פולו 2001 - נחשב לאמין אבל קראתי על הרבה בעיות ומחלות כרוניות של הרכב.

יונדאי אקסנט 2001-2002 - לא הכי קטן, אבל הבנתי שגם הרכב הזה נחשב לאמין נעים לנסיעה ומרווח יחסית.

אשמח לשמוע את דעתכם ועצות נוספות

פורסם

לנו במשפחה יש כרגע יונדאי אקסנט 03

תשמע , תלונות לרכב אין , חוץ מטיפולי 10K הוא לא רואה מוסך .

הוא נעים לנסיעה באמת , מרווח יחסית חוץ ממנוע ה1.5 , רכב שלא יקח בפתיחות ותכלס הוא בדיוק לדרישות שלך , הוא מיועד לקחת אותך ממקום א' לב' , נוסע חלק ב100-130 , מאובזר יחסית ונוח .

צריכת דלק ממוצעת , ואחזקה לא יקרה .

יש גם מבחר גדול מהן בשוק , יש מחברות ליסינג לשעבר שעכשיו הן בידי פרטיים , ואת הפרטיים .

לדעתי תחפש את כל האופציות ולא לשלול מראש , תבדוק את האופציה, קח אותה לסיבוב ותתרשם .

פורסם

תודה על התגובות.

אני נוטה לכיוון היונדאי גטס\אקסנט, לא יודע איך לא חשבתי גם על דייטסו סיריון מנוע 1300.

אשמח אם בעלי הרכבים הנ"ל יביעו דעה וצריכת דלק ממוצעת.

פורסם

החיסרון של הגטס הידנית הוא ברמת האבזור הנמוכה בה נמכרו רוב (או כל?) הרכבים. אוטומטיות עוד אפשר למצוא ברמת אבזור נורמלית אבל אז מדובר על הדגם הישן שהוא קצת עצל ולא מצטיין בתצרוכת הדלק שלו (לא נורא ואיום, אבל גם ממש לא מצויין).

עוד אופציה שלא ציינת ויכולה להתאים - דייהטסו YRV.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הגטס, נתקלתי בכמה ידניות ברמת גימור GLS\GLI, תקן אותי אם אני טועה אבל הם באים עם ABS, שתי חלונות חשמל ו2 כריות אויר?

איך הדייהטסו YRV לעומת שאר הרכבים שציינתי (אמינות\צריכת דלק\בטיחות) ?

פורסם

אם מצאת אז מצאת. הרוב המוחלט של הגטס הידניות נמכרו לחברות השכרה ולכן נמכרו ברמת האבזור הנמוכה (GLF). בGLI וGLS יש שתי כריות אוויר וABS.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם לא מעניין אותך פאר ופוזה, הפונטו של 2002-2004 כמו כפפה אליך.

חסכונית וטיפולים לא יקרים, ממליץ לך לערוך חיפוש בפורום.. תקרא הרבה עליה.

פורסם

לגבי YRV -יש לי מודל 03 ואני מאושר ממנו כל יום.

האוטו למי שלא יודע הוא גרסת דייהטסו לטיוטה יאריס.

אלא מה? הוא גדול מהיאריס ,בעל גג ממש גבוה(1.55 מ),

ומתאים גם לנסיעות ביעירוניות עם 4 מבוגרים בנוחות טובה מאוד!!

המנוע זהה ליאריס 86 כ"ס זריז ומהנה.

האוטו אמין בצורה מוחלטת.

צריכת הדלק-ממוצע 14 ק"מ לליטר-חסכוני מאוד.

עיצוב הפנים שלו יפה ומקורי, ולא דומה לשבלונה היפנית.

מגרעות:האוטו בגלל גובהו מעל 110 ק"מש משמיע רעשי רוח,

ומעל במפרים ובורות -מקבלים מחלת ים...

ובעיה אחת נוספת-קשה למצוא כזה רכב שמור ולא מהשכרה.

עם זאת לא הייתי מחליף אותו בשום רכב קטן -פשוט אוהב אותו מאוד.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

היתה לי אקסט 3 דלתות בתור רכב שני,הוא היה גם נוח,גם מהנה לנהיגה,גם אמין,וגם חסכוני. שנת 95 אגב עלתה לי 10500 אגב. שווה בדיקה אבל לא את האוטומטית כי הגיר נוטה להתקלקל וגם הופך את צריכת הדלק ל רעה...

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

תודה רבה חברים, הטלתם קצת אור על המשימה.

בעלי הרכבים המומלצים יכולים להעיד על תקלות מיוחדות\טיפולים שהיו להם ברכבים הנ"ל?

• תוכן חדש...