Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 9 ימים אני מתגייס, ועד היום נאמר לי שאני לא משובץ

והייעד ימסר לי לאחר הגיוס.

היום קיבלתי מכתב מהצבא, וכשפתחתי חשכו עיניי.

רשום ששובצתי למשטרה צבאית.

אין סיכוי שאני הולך לזה גם אם יתהפך העולם - המשמעת הכי קשה בצה''ל, תנאים תת רמה

ובנוסף יש לי נתונים גבוהים (קב''א 53, דפ''ר 70 או 80 לא זוכר).

לכן אני פונה אליכם כאן בתור תקווה אחרונה - אם יש מישהו מירושלים שיש לו פרוטקציה עם קצין המיון ויכול לעזור לי ולהציל אותי מהסיוט הזה שנקרא מ''צ בבקשה שלחו לי הודעה פרטית.

תודה לעוזרים,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נצל"ש - איך אתה יודע\מגלה את הקבא שלך? בזמנו (לפני ~9 שנים) לא ממש הייתה לי דרך לדעת :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבר קיבל בשורה זהה,וגם אמר כמוך,היום,לאחר שנה בשירות כבר הוא דווקא די מרוצה מהתפקיד ומהתנאים.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מזכיר לי קצת את עצמי. אני כבר שנה וחצי במשטרה הצבאית.

תנאים תת רמה? משמעת הכי קשה בצה"ל? לא יודע מאיפה הוצאת את זה.

אני יכול להגיד לך שאם עכשיו היו נותנים לי לבחור בין מ"צ/ חימוש/ תובלה ועוד כמה מקצועות דומים, הייתי בוחר מ"צ.

התנאים מצויינים העבודה קלה לרוב, ויש גיוון. והבנות.... לא צריך לפרט אני מאמין.

:-) just smile
פורסם

מצטער לאכזב אותך, אבל אם יש משהו שאי אפשר לצאת ממנו זה מ"צ. (אני מכיר 2 שיצאו משם, ומה שעזר להם זה רק פרוטקציות)

בכל מקרה, אם אתה מתכוון לא להתפנות מהבקום, פשוט תתעקש על שלך, אל תאמין לכל החרטה שמוכרים לך שם, והכי חשוב אל תפחד מכלום.

הייתי במצב דומה (רק שאני לא הסכמתי לשיבוץ בחיל האוויר), ביקשתי יפה (גם מהקצין מיון) ניסיתי להפעיל קומבינות, כלום לא עזר. לצערי, אני התייאשתי אחרי כמה ימים במעצר. לא היה מי שיסביר לי שהכל חרטה, ושלא יכולים לעשות לך כלום, יצעקו עלייך טיפה, ישפילו אותך, תלך הרבה מסביב למלבן האדום במעצר, אך אם תתעקש ולא תפחד אולי זה יעזור לך.

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עד כמה שאני יודע, מ"צ זה כללי. אתה יכול לקבל תפקיד מעניין כמו חוקר ועוד.אני נימצא בבסיס קרוב לבסיס מ"צ והרוב דווקא אנשים אחלה וכמו שאמרו באמת יש המון בנות.

מצד שני, היה לי חבר - גיוס כלל צהלי ומה שהוא קיבל היה גם מ"צ. ישב קצת בכלא וקיבל שלישות רמת-גן :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ezuf - את הקב''א זה פשוט לברר היום - כל חייל שיש לו גישה לנתונים.

rieno - באיזה תפקיד אתה? אם כבר מ''צ אני מוכן להיות רק חוקר פלילי או באגף מודיעין.

בקשר לסירוב פינוי, במקרה הכי גרוע אני אנסה למרות שאני לא בטוח שאני אצליח להחזיק מעמד.

כרגע אנשים מנסים להוציא אותי משם - אני אעדכן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בסופו של דבר, אתה תהיה מרוצה מאיפה שתשרת, אומנם זה יקרה רק עוד איזה 4 חודש.

ועוד 3 שנים אתה תגיד וואלה היה כיף הייתי עושה את זה שוב.

רק שלא תשובץ במעברים, בעע...

בהצלחה ילד!

Polo 2012

פורסם

תודה חבר!

הצבא הזה הוא גוף כל כך אטום וחסר היגיון שאין לתאר,

נפלתי במיונים מאחת היחידות המסווגות בצה''ל (שאת שמה לא אציין כאן) ומעוד תפקידים בכירים בחיל המודיעין, תמיד איכשהו משהו השתבש בשלב האחרון/ לפני האחרון.

תן לי סיבה הגיונית איך מתפקיד כזה בכיר ועם נתונים גבוהים רצו לתת לי להיות נהג, ולאחר שסירבתי שמו אותי במ''צ - פשוט חבורת ליצנים וחבל.

עד אתמול בצהריים הייתי עם מוטיבציה גדולה לשרת ולהצליח ותראה איך מכתב אחד מטופש שבראשו עומדת החלטה מנותקת מהמציאות הורידו לי את המוטיבציה לאפס - תאמין לי שאפשר להבין למה יש כל כך הרבה משתמטים. (לא שאני תומך בהם כן?)

• תוכן חדש...