Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום בלילה התקנתי את המגברים שהיו ברשותי JENSEN MERCURY 200WAT וJBL GTS180 אחרי שהתקנתי אותם עם קיט מקצועי 4G עם חבר שעובד בהתקנות חזרתי הבית וגיליתי שאני סוגר עם העזאקה אז האוטו לא נינעל רק עושה את הציפצוף,לא נגענו בכלום חוץ מלהעביר את ה+מהמצבר למגברים ולחבר לHU,מה יכול ליהיות הבעיה?

תודה ליאור

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אם אפשר אני רוצה להוסיף את המקרה המוזר שקרה לי עם האזעקה.

לי יש MVP 650 של רב בריח על איביזה 2008.

ברגע שהתקנתי רדיו דיסק חדש היא גם עשתה לי צפצוף אבל לא נעלה ואז הייתה מזעיקה כי כביכול היא נדרכה אבל האוטו פתוח.

העניין הזה נפתר לגמרי ללא קשר לתיקון האזעקה כאשר הפכו את חוטי המתח של הרדיו דיסק לסוויטש ולמצבר (באיביזה האדום והצהוב הפוכים מסתבר) כדי שישמרו ההגדרות של הרדיו דיסק.

מאז שהפכו את החוטים הכל בסדר.

לא היתה בעיה אחת עם האזעקה. עניין מוזר מאוד שאני לא מצליח לפענח.

פורסם

בטוח שלא נגעת , אבל בטעות נגעת זה קורה לכן:

פתח מכסה מנוע תיגש ליחידת המוח של האזעקה ותהדק מגעים, תחזור עם תשובות.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מה עוד יכול ליהיות הבעיה,היום אני יכח את האוטו לחבר שלי אני יגיד ו שיסתכל על הכל ויעסה מה שאמרתם,מHU לסוו'ץ אדום לצהוב וצהוב לאדום,מה עוד

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...