Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סוזוקי באלנו 2001, הרכב מטופל כמו שצריך במוסך מורשה.

לפני כחצי שנה התחילה בעיה מוזרה ברכב:

בנסיעה הרגיל עם מזגן,הרכב נוסע בסדר גמור,בעצירה ברמזור,או בסיבוב ההגה,הרכב מתחיל לקרט ולזייף.

הטורים יורדים כמעט ל0 וכל הרכב רועד.

אני מכבה את המזגן,הרכב מסתדר,ונדלקת נורה של צק' אינג'ן אני חושב.(לא סגור על 100%}.אבל נידלקת נורה של צ'ק משהו.

הייתי במוסך המרכזי כמה פעמים,אבל חוק מרפי זה קוח מרפי,במוסך הרכב בסדר,ולא נידקלת הנורה.

לפני כמה ימים עשיתי טיפול שיגרתי של 10K לרכב,שטפתי את המוסכניק,

הוא שם לב שקופסא שחורה כזו לפני הפילטר דלק שהוא קרה לה מסנן טורים,שני הצינורות הפוכים.

הבעיה נפתרה לשבוע ושוב חזרה.

מה יכול להיות עוד.?

תודה עדיאל

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

לבדוק תחילה שאין משיכות אוויר מצינוריות וואקום.

אם נדלקת מנורת צ'ק אינג'ין יש להתחבר לסורק תקלות בחברה /מכון להזרקות דלק לשליפת קוד תקלה.

מתיאורך (סיבובי מנוע אינם יציבים בסיבוב הגה/עצירות) עושה רושם,שהבעיה נעוצה במנוע צעדים/בית מצערת תקולים ושווה לנסות לנקות תחילה את בית המצערת להחליף את האטמים לחדשים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סביר להניח שזה המנוי צעדים ,בדרך כלל מחליפים אותו משומש ביחד עם הבית מצערת מכיוון שחדש עולה הון ומשומש כמו משומש בלי אחריות ,אבל הרבה יותר זול .לקח לי כמה חודשים לעלות על הבעיה :-) כאשר את עומד בניוטרל ! תלחץ על הגז חזק עד בערך 4-5 אלף ועזוב מיד ותראה עם הטורים בזמן שאתה עודב יורדים לפחות מ- 500 אז זה הכל מאותו המקום מחליפים בית מצערת ביחד עם המנוע צעדים .

מקווה שעזרתי אלכס (ברשותי בלנו שנת 97)

• תוכן חדש...