Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני חייל ולפני כ4 חודשים רכשתי את הרכב הנ"ל משכן אשר הרכב היה אצלו כ 4.5 שנים.

מאז שאני עם הרכב הוא רעד..כאשר אני עוצר וההילוך ב D יש רעידות בכל הרכב וזה מגיע למצב שלא נעים לשבת ברכב.

אני חושש שגם הטורים לא מכוונים כראוי מה שגורם לקפיצות, וכאשר מפעילים את המזגן - כל הרעידות הופכות לקיצוניות מאוד.

כאשר ההילוך ב N או P הטורים נורא גבוהים מה שגורם לרעש בלתי נסבל ..

הרכב עבר טיפול תקופתי שכלל החלפת שמנים + מסננים באפריל האחרון.

ובנוסף\בעקבות כל זה - צריכת הדלק לפי דעתי גבוהה:

מדדתי מספר פעמים וממוצע יצא לי 1:11.5 , בנסיעה משולבת.

אני נוסע עם הרכב לבסיס וחזרה (מהוד השרון - גלילות , כ12 ק"מ לכיון)

ללא מזגן (בגלל הרעידות) ומעט פקקים.

אני מקפיד בנסיעה לא לתת "קיקים" ולנסוע רגוע ואחיד כמה שאפשר.

שאלותיי:

-האם הצריכה הגיונית ביחס לרכב ולתנאי הנסיעה שציינתי?

-כיצד עליי לטפל ברעידות ובטורים שלא יציבים?

-האם לפנות לאיש קרבורטורים והאם יש אחד כזה מומלץ..

תודה רבה.

פורסם

להתחיל לטפל ברכב - פנה אל "צביקה קרבורטורים"(תוכל לאתר אותו בקלות בפורום).

יש לבדוק את מצב תושבות המנוע/גיר, להחליף בהתאם ו/או לפעול לפי זה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הרכב הנ"ל עובד על 3 צילינדרים וזאת הסיבה לרעידות.

אפשר לעשות קרבורטור ולכוון אותו כמו שצריך,זה משפר מאוד את העניין הזה.

מעבר,מדובר ברכב אמין מאוד יחסית לגילו,לאחותי יש רכב כזה ואני יכול לומר לך הוא נוסע בכל מצב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגבי הרעידות- בדוק חשד לתושבות מנוע /גיר קרועות.

לגבי צריכת הדלק- מכיוון שאתה מהוד השרון נתניה יחסית קרובה ואולי הגיע זמנך לבקר את צביקה בעל מקצוע לקרבורטורים.

אחרי טיפול שיכלול:ניקוי ושיפוץ קרבורטור ואולי גם החלפת דיזות הרכב ירגיש בוודאות "כמו חדש".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב אז אני מעדכן לגבי התוצאות..

איתרתי את צביקה מהפורום לפי עיצתכם והגעתי אליו לנתניה. צביקה אשר הוא איש משפחה נאלץ לרוץ הביתה לקבל טכנאי , אבל מיד כשחזר ניגש ישר לעבודה .. אותי הוא שלח הביתה עד הצהריים.

חזרתי בצהריים לקחת את הרכב המוכן ... לאחר הטיפול של צביקה הרעידות פחתו .. עדיין קיימות אבל פחות..מגיע בעיקר מהמנוע שככל הנראה עבר "טראומה" כלשהיא בעבר אשר משאירה אחריה סימנים...

הרכב כרגע סוחב ב40% יותר ואני מאוד מרוצה על כך.

כמובן שמומחיותו של צביקה לא נעצרת בקרבורטורים והוא נתן לי שלל עצות כיצד לשמור על הרכב בצורה הכי טובה..

לגבי צריכת הדלק- בנתיים אני עוד עם אותו המיכל אבל מסתמן שיפור כלשהוא..

יום אחרי שהייתי אצל צביקה נכבה לי הרכב במהלך הנסיעה..בשיא החום בנתיב השמאלי בדרך עם המון תנועה.

צלצלתי אל צביקה והוא מיד נחלץ לעזרתי בטלפון, ויחדיו איתרנו את התקלה.. (קפץ מהמקום החיבור לסליל ההצתה- צביקה תקן אותי אם אני טועה) בטלפון הוא זיהה מיד כי ישנה בעיה חשמלית כלשהיא בהצתה ושעליי לחפש איזה חוט שקפץ או יצא ממקומו , ואכן כך היה.

אני באמת רוצה לציין שצביקה בן אדם מדהים ומרתק..יש תמיד על מה לדבר איתו , הוא הספיק ללמד אותי כבר די הרבה ואני ממליץ בחום לפנות אליו..

פורסם

יום אחרי שהייתי אצל צביקה נכבה לי הרכב במהלך הנסיעה..בשיא החום בנתיב השמאלי בדרך עם המון תנועה.

צלצלתי אל צביקה והוא מיד נחלץ לעזרתי בטלפון, ויחדיו איתרנו את התקלה.. (קפץ מהמקום החיבור לסליל ההצתה- צביקה תקן אותי אם אני טועה) בטלפון הוא זיהה מיד כי ישנה בעיה חשמלית כלשהיא בהצתה ושעליי לחפש איזה חוט שקפץ או יצא ממקומו , ואכן כך היה.

עמי שלום רב !

אכן קפץ לך הכבל ההצתה מסליל ההצתה למכסה המפלג, בחיבור למכסה מפלג, בגלל קונקטור , שהיה מכווץ, וקיבלת הדרכה, כיצד לפסקו, ולמנוע את בריחתו מחדש.

מומלץ להחליף את חוטי ההצתה לחוטי הצתה איכותיים יותר ממה שמורכבים אצלך, מומלץ לא חוטי הצתה זולים מתוצרת BS=ביתן ספארק, שהם חוטי הצתה בעלי איכות גרועה, ובעלי התנגדות גבוהה, העלולים לגרום לקירטועים זיופים, ועד לכבוי המנוע בדרייב, בעת בלימה פתאומית, בעיקר ברכב אוטומטי כמו שלך, בעל מנוע של 3 צילנדר בלבד, בשידוך עם תיבת הלוכים אוטומטית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עמי שלום רב !

פנה אלי בפרטי או בטלפון, ואדאג להשיג לך חוטי הצתה איכותיים,בחוטים המומלצים ביותר הם של חברת בירו, אך יש בעייה להשיג אותם,תגיע אלי ואחליף לך אותם ללא כל תמורה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני חוזר לעדכן :

כעת, כשבועיים לאחר הטיפול של צביקה ברכב, חלה ירידה בצריכת הדלק ...

בבדיקה שערכתי בנסיעה משולבת , ממוצע חצי מהזמן עם מזגן , הרכב עושה כ12.4 ק"מ לליטר..

כמו כן לקראת הטיפול הבא אחליף את חוטי ההצתה לפי עצתו של צביקה.

• תוכן חדש...