Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני רוצה למכור את רכבי, העניין הוא שעל דלת אחת יש קילופי לכה

ועל הדלת השניה יש שפשופים של הצבע, הגג עם צריבת שמש, ובדשבורד יש שבר מלמעלה למטה

חוצמזה, מכנית הרכב מעולה מטופל בזמן, טיפטופ, עם קילומטרז' נמוך 1996 אני יד שניה,

בהנחה שהמחירון עומד על 14000 כמה נמוך לדעתכם המקצועית אפשר לרדת?

יונדאי אקסנט GLS

מלחמה בהעלאת תעריפי הביטוח לדו גלגלי!!! הרגו אותנו הנבלות.

פורסם

עוד לא ראיתי אקסנט בשנים האלה עם דשבורד שלם, חוץ מזה כל מה שתיארת

נשמע נורמאלי לרכב בן 13 שנים.

בהמשך לכמה היא שווה אז בוא נגיד שאתה יכול למכור במחירון

ומצד שני למכור גם ב9 אלף.

הכל תלוי בבנאדם שיבוא לראות, אני הייתי מציע אותה למכירה ב13,500 ובודק

איך העניין מתקדם, תמיד אפשר להתגמש באלף אלפיים שקל זה כבר תלוי בך.

בהצלחה בהמשך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לי יש אקסנט 96 עם דשבורד שלם ללא סדקים,כמובן שהוא מפירוק כי הדשבורד הקודם פשוט קרס לי באמצע ונהיה לי בור שחור! הפלסטיק ברמה גבוהה באקסנטים. אגב גם אני לא ראיתי עדיין אקסנט ללא דשבורד שבור.מי שירצה לקנות בטח ירצה שתוריד על הפגיעות בצבע,וכנראה גם על הדשבורד.תציע 13 ותראה כמה מוכנים לתת,ולפי זה תדע בערך.

• תוכן חדש...