Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לזה שלדעתי להסתכל במראות יותר בטיחותי,אני מציע לקחת מישהו לחניה ריקה ולהתאמן על חניות דרך המראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מעבר לזה שלדעתי להסתכל במראות יותר בטיחותי,אני מציע לקחת מישהו לחניה ריקה ולהתאמן על חניות דרך המראות.

אני חושב שזה חניה יותר בטוחה ומסודרת שמסובבים את הראש אבל במקומות צפופים לא רואים את צד שמאל מקדימה זה מסוכן וזה לא מרגיש לי כמו כולם חח

Tuning:lol:

פורסם

טרום עידן מצלמת הרוורס הייתי תמיד מסובב את הראש ומידי פעם מחזיר להסתכל במראות.

יש הרבה שטחים מתים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אין שטחים מתים

אין

אין

שטחים

מתים

מה שקורה מתחת לחלון האחורי במרחק 10 ס"מ הוא שטח מת, נכון, אך דרך שלוש המראות אתה רואה את כל מה שנמצא מאחוריך, (ומצידיך ברדיוס של כמה מטרים כמובן), וזה מספיק לנסיעה בטוחה לאחור במהירות נמוכה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2294622#post2294622

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

האם אני היחיד פה שלפני כל תזוזה של רבע מטר במקום שאינו מגרש פתוח מסתכל לכל הכיוונים (מראות, סיבוב ראש 360 מעלות) ומאזין לחיישני הרוורס?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה רע בלסובב את הראש? רואים הרבה יותר טוב.

הבעיה העיקרית לדעתי שאתה יכול לסובב את ההגה לכיוון הנגדי במקצת,ואתה בכלל לא רואה מה קורה מקדימה,כשאתה מביט במראות,אתה עוד רואה בזווית העין מקדימה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פתרון פשוט לבעיה שהצגת - הדבקת מדבקה פנימית בשמשה אחורית "לא לשכוח להביט רק דרך המראות!". כל פעם שתפנה את הראש אחורנית, תתקל במדבקה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ומה קורה כשרוצים לצאת ברוורס מחניה בניצב כשמצד ימין חונה רכב?

אי אפשר לצאת בבטחה בלי לסובב את הראש ולהסתכל דרך החלון האחורי הימני.

פורסם

אם המראות מכוונות לא צריך להביט לאחור.

פורסם

יוליאן, בסיטואציה הספציפית שלירן תיאר, הוא צודק, אבל!

לירן, אין צורך להיות ראש קטן, הכוונה של פותח השירשור היא לא לקבע את הראש לתחום של 180 מעלות מימין לשמאל, אלא להתחיל להשתמש במראות שברוב הסיטואציות נותנות את הראות האופטימלית.

You may kiss the bride.

פורסם

אני ממש חולק עליכם.

הסתכלות לאחור היא חיונית ברוב המצבים. המראות לא מאפשרות אומדן מרחק נכון בחניות. ולפעמים צריך ראייה לזווית ומרחק שלא מתאפשרים ע"י המראות. לדוגמא יציאה מחנייה ברוורס לתוך כביש. שום מראה לא תראה לנהג את הרכב שמתקרב לעברו.

פורסם

מיכאל אני ממש לא קיבלתי את הרושם שזאת הכוונה של פות"ש או חלק מהמגיבים (ע"ע תגובותו של יוליאן).

זאת הייתה דוגמא אחת, יש עוד סיטואציות שמצריכות לסובב את הראש.

כשנכנסים לחניה ברוורס אפשר להסתדר רק עם המראות, יציאה ברוורס בדר"כ יותר "בעייתית". לכן אני מעדיף לחנות ברוורס כשיש אפשרות.

פורסם

לירן, קודם כל קבל התנצלותי. הכוונה של התגובה הראשונה שלי היתה ל DJ_SHAY (תגובה 29) לא ציטטתי אותו ולכן נוצר הבילבול.

עריכה: בנוסף כיניתי אותו גם כ"פותח השירשור". תוצאה של יום ארוך. :-)

You may kiss the bride.

• תוכן חדש...