Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בשעה טובה סוף סוף רכשתי מגבר וקומפוננט.היןם התקנתי את הכל ו99% מהדברים הסתדרו לי יופי.

העברתי את כל החוטים מיקמתי את הקרוסים קדחתי חורים הרמקולים במקום והמגבר גם כן.

הבעיה שלי היא כאשר הדעתי לחיווט מאחורי הרדיו דיסק, חיברתי את הrca למקומו, מהקונקטור הקודם יש חשמל , ולדעתי הבעיה הגיעה מה remote

חיברתי אותו תחילה ופשוט המגבר לא הגיב, כלומר אין צליל, ניסיתי עם חוט אחר והיה צליל מאוד מאוד חלש רק מהטויטרים, מה יכולה להיות הבעיה?...

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

אילו רכיבים התקנתה (פרטים) ?

ואיך כיוונתה ב-HU ובמגבר ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

התקנתי מגבר 4 ערוצים של פרמייר , וקומפוננט המפורסם של מורל פולס. יחד עם אחוריים של של פיוניר ורדיו דיסק של פיוניר גם כן.

את הכיוון עשה חבר שלי שעזר לי, אני מאמין שהגיין פתוח על רבע והכל מכוון נכון במגבר. אבל פשוט אין צליל.

אני חושד שיש בעיה עם הremote

אחרי ששיחקתי שם עם הכבלים קצת נדלקה מנורה אדומה במגבר אז הפסקתי לשחק והחלטתי לשאול כאן מה עלולה להיות הבעיה....

פורסם
שלום לכולם. בשעה טובה סוף סוף רכשתי מגבר וקומפוננט.היןם התקנתי את הכל ו99% מהדברים הסתדרו לי יופי.

העברתי את כל החוטים מיקמתי את הקרוסים קדחתי חורים הרמקולים במקום והמגבר גם כן.

הבעיה שלי היא כאשר הדעתי לחיווט מאחורי הרדיו דיסק, חיברתי את הrca למקומו, מהקונקטור הקודם יש חשמל , ולדעתי הבעיה הגיעה מה remote

חיברתי אותו תחילה ופשוט המגבר לא הגיב, כלומר אין צליל, ניסיתי עם חוט אחר והיה צליל מאוד מאוד חלש רק מהטויטרים, מה יכולה להיות הבעיה?...

יכול להיות שנשרף לך הרימוט ברדיודיסק .תנסה לחבר את הרימוט ישירות מהמגבר לכבל של ההתנעה כך המגבר יופעל בעת התנעת הרכב ויכבה עם הכיבוי.או תגש למתקין שיבדוק לך .

פורסם

תרים את הווליום קודם עד 4\3 מהווליום המקסימלי כאשר הגיין במגבר על 0.

לאחר מכן תתחיל להרים את הגיין במגבר, אני לא מאמין שרבע זה מספיק. (תלוי ב HU)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תבדוק על מה חתוך המגבר (תדרים) .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

חיברתי את הרימוט, אבל נדלקת נורה אדומה, קשה לי להאמין שנורה אדומה רק מדווחת על כך שהמגבר דלוק.

אני מפחד שזה איזה אזהרה ואני עלול לשרוף את המגבר

• תוכן חדש...