Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן קבוע אני נתקל בדילמה הבאה:

sassa.jpg

נקודה ירוקה - מוצא.

יש את הכביש האדום שבאופן קבוע יש בו פקק, ז"א שזמן להגיע עד המפגש לכביש הכחול הוא בערך 7 דקות ומהירות נסיעה בערך בין 0 ל 10 קמ"ש.

ויש את הכביש הכחול שהוא באופן קבוע ריק לגמרי, הוא ארוך יותר, אבל זמן שלוקח להגיע עד המפגש הוא בערך 3 דקות ומהירות ממוצעת 50 קמ"ש.

באופן קבוע אני נתקל בזה ובאופן קבוע אני בוחר את הכביש הכחול, השאלות שלי הן:

מבחינת הדלק, איזו דרך עדיפה? מצד אחד בכחולה נוסעים במהירות גבוהה יחסית ועוברים מרחק גדול יותר, מצד שני בדרך האדומה כל שניה עוצרים ומתחילים את הנסיעה.

תודה מראש על התשובות.

פורסם

במקרה הספציפי הזה ההבדל בצריכת הדלק לדעתי זניח, מדובר בנסיעה קצרה.

נסיעה בפקק הרבה פחות בריאה לרכב, יותר בלאי (קלאץ', בלמים), יותר סיכוי שהמנוע יתחמם.

כשאתה עושה את העיקוף אתה חוסך את כל זה, וחוסך זמן, אבל עושה יותר קילומטארז'.

תעשה את השיקולים שלך :)

פורסם

2:0 לדרך הארוכה. זה גם השיקולים שאני תמיד עשיתי.

מה שמוזר לי שהרוב המוחלט בוחרים את הדרך הקצרה ועובדה שיש שם תמיד פקק, אין מצב שכולם מטומטמים ורק אני חכם. או שבעצם...

פורסם

או שהם לא עושים את אותו מסלול, או שהם לא מכירים את הדרך המהירה, או שהם נוסעים בדרך שהם רגילים אליה בלי לחשוב יותר מדי, מה שנראה הכי הגיוני.

בשעות מסויימות גם אני נוסע מפ"ת לר"ג דרך כביש 5 > איילון, דרך פי כמה יותר ארוכה אבל אני מגיע תוך רבע שעה במקום תוך שעה.

פורסם

הו כן. .אנשים שנוסעים בלי לחשוב יותר מדי - התרחיש הכי מפחיד :lol:

דווקא חשבתי שזה משהו פסיכולוגי שלכעורה יותר קצר - יותר מהר. לך תבין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...