Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם: (POLO BASIC 1.4 16V (75hp

שמעתי שהמנוע שלו חלש ושצריך ממש להדביק את דוושת הגז כדי להגיע למהירות סבירה (60-80 קמ"ש), האם נכון הדבר?

כמו כן אשמח לדעת האם הרכב זול מבחינת אחזקה, טיפולים ודלק?

ואיפה אפשר למצוא מפרט של הרכב?

תודה.

פורסם

נסעתי על פולו 2002 שזה אותו דגם כמו ה -2001

נראה לי שקצת הגזימו עם התיאורים האלו של להדביק את הדוושה כדי להגיע ל 60-80 ..

הרכב סוחב סבבה לגמרי, הוא בטוח לא מהטילים הבליסטים אבל בהחלט מספק.

מבחינת טיפולים וחלפים קצת יותר יקר מרכבים רגילים (זה ממה שאמרו לי), והיא לא חסכונית בדלק.

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

לחבר שלי יש את הרכב, נוסע ומרגיש מצויין לא רכב ספורטיבי בכלל אבל מספק מאוד את הסחורה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אשמח לפירוט רב יותר לגבי צריכת הדלק שלה, מה הכוונה לא חסכונית בדלק? בהשוואה לאיזה מכוניות היא לא חסכונית? כמה היא עושה בעיר? כמה מחוץ לעיר? כל פירוט לגבי הרכב יתקבל בברכה,

ועל הדרך אשמח לדעת אם אלה התוספות היחידות של הרכב בדגם הזה (להזכירכם BASIC):

נעילה מרכזית, אימובילייזר, 2 כריות אויר, הגה כח.

הגיוני שאין ABS, חלונות חשמל?

פורסם

לגבי תוספות תוכל לבדוק במחירון של יד 2

עלות אחזקה תבדוק במוסך מורשה/לא מורשה. פשוט תתקשר ותשאל מה מחיר של טיפול בסיסי או מה מחיר של החלפת חלק כלשהו (טימינג לדוגמה).

צריכת דלק נורמלית לגמרי, כמו באיביזה 1.4.

פורסם
לגבי תוספות תוכל לבדוק במחירון של יד 2

עלות אחזקה תבדוק במוסך מורשה/לא מורשה. פשוט תתקשר ותשאל מה מחיר של טיפול בסיסי או מה מחיר של החלפת חלק כלשהו (טימינג לדוגמה).

צריכת דלק נורמלית לגמרי, כמו באיביזה 1.4.

את התוספות שרשמתי מצאתי רק במחירון של יד 2, אבל לא נראה הגיוני שרכב משנתון כזה יהיה ללא ABS..

פורסם

צריכת דלק ממוצעת 1:13 כאשר 1:12 עירוני ו1:15 בינעירוני (פעם הגעתי גם ל1:16 אבל זה היה ממש נסיעת סבתא)

תוסיף מזגן ותפחית ק"מ בודד או 2 לכל צד.

עריכה - אני מקווה שאתה מתכוון לפולו הקטנות,5דלתות ? אלה באות לרוב עם 4כריות אוויר,ABS,ושתי חלונות חשמל,וגם נעילה מרכזית.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
צריכת דלק ממוצעת 1:13 כאשר 1:12 עירוני ו1:15 בינעירוני (פעם הגעתי גם ל1:16 אבל זה היה ממש נסיעת סבתא)

תוסיף מזגן ותפחית ק"מ בודד או 2 לכל צד.

עריכה - אני מקווה שאתה מתכוון לפולו הקטנות,5דלתות ? אלה באות לרוב עם 4כריות אוויר,ABS,ושתי חלונות חשמל,וגם נעילה מרכזית.

תודה,

אכן מדובר בפולו הקטנות ולא בקלאסיק,

אתה בטוח שגם דגם הבייסיק מגיע עם מה שרשמת ולא רק דגם הקומפורט?

פורסם

היום הלכתי לראות את אחד הרכבים המפורסמים בלוחות המכירה,

הגעתי לבחור ואז התברר לי שזו בכלל פולו קלאסיק.

אשמח למידע בנוגע אליה כמו אמינות,צריכת דלק איכות המנוע וכ'ו.

האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הפולו הרגילה מלבד המנוע?

אשמח גם לדעת מדוע במחירון של יד2 יש הבדל כ"כ משמעותי בין הפולו הקטנה לבין הקלאסיק - 6,000 ש"ח לטובת הקטנה.

פורסם

הקלאסיק מהווה יותר רכבים שחוטים (רכבי משפחה,מוניות לרוב,רכבי לימוד נהיגה (לפני 9שנים למדתי על אחד כזה).

הפולו הקטנות נחשב בעיניי אנשים מסויימים כ"רכב ספורטיבי",וגם כאלה יש שחוטים לרוב.

חוצמזה שבקלאסיק יש מנועי דיזל,משהו שאין בקטנות.

בקיצור אם אתה נוהג לבד רוב הזמן ו\או עם חברה,עדיף לך על הקטנות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הקלאסיק מהווה יותר רכבים שחוטים (רכבי משפחה,מוניות לרוב,רכבי לימוד נהיגה (לפני 9שנים למדתי על אחד כזה).

הפולו הקטנות נחשב בעיניי אנשים מסויימים כ"רכב ספורטיבי",וגם כאלה יש שחוטים לרוב.

חוצמזה שבקלאסיק יש מנועי דיזל,משהו שאין בקטנות.

בקיצור אם אתה נוהג לבד רוב הזמן ו\או עם חברה,עדיף לך על הקטנות :)

למרות ההסבר עדיין לא הבנתי למה עדיף הקטנה. אכן רוב הזמן לא יסעו ברכב יותר משני אנשים בו זמנית,

מבחינת ספורטיבי-יש לקלאסיק נפח מנוע יותר גדול וגם יותר כ"ס והוא פרטי לגמרי-לא מונית ולא לימוד נהיגה וכ'ו.

למיטב הבנתי היא גם לא צורכת יותר דלק מהקטנה.

• תוכן חדש...