Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח חבר לוחם ולך לספורט ורטהיימר בביג פולג. יש שם הנחה של 25 אחוז ללוחמים שמראים חוגר ואת הכרטיס הנחה שקיבלו בצבא..

Stay Dirty

פורסם

איזה פירמות יש באליטל ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בדוק גם ב"סטופ-מרקט" ברח' שמואל הנציב, לעתים קרובות אפשר להוציא מהם נעליים איכותיות במחירי זנות.

גם זה וגם אליטל הם מחסנים, יש להם את כל הפירמות שאתה רגיל לראות בחנויות רגילות.

מקסימום תתקשר ותשאל.

פורסם
איזה פירמות יש באליטל ?

לא היתה פירמה שחיפשתי ולא היתה.

אני בדרך כלל קונה נעלי ספורט של NIKE ומהבחינה הזאת היה מבחר גדול מאוד ומחירים טובים.

ניתן להשיג שם גם עסקאות מעניינות , כמו לקנות דגם 2008 בחצי מחיר מדגם של 2009 רק בגלל שהוא ה2008 (ונראה כמעט אותו דבר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממש לא אוהב לקנות באליטל, בית חרושת לנעליים.

מה אתם אומרים כדאי לי לקנות, זוג אחד שיהיה אך ורק לריצה וזוג אחר להליכה?

פורסם

מה אתם אומרים על הפירמה Saucony לנעלי ריצה, שמעתי שהם הכי טובים בתחום (אבל גם לא זולים)

מישהו מכיר ?

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

כן כמובן.

"סאוקוני" נעליים מעולות,

גם "ברוקס" ברמה גבוהה.

תמיד מומלץ להחליט אחרי המדידה - מה שמתאים לי, לא יתאים לך.

החנות שיש בה מבחר גדול מאוד של נעלי ספורט, כולל סאוקוני וברוקס - תתפלא לשמוע, H &O בשפיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי הנחה קטנה בחנות מפעל של סאוקוני בת"א, אני אלך למדוד שם. (הבנתי שהמחירים נעים באיזור ה 1000 שקל :evil:)

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
יש לי הנחה קטנה בחנות מפעל של סאוקוני בת"א, אני אלך למדוד שם. (הבנתי שהמחירים נעים באיזור ה 1000 שקל :evil:)

החל מ-550 ועד 700 לכלל נעלי הריצה שבמבחר בחנות המפעל.

הייתי שם לפני יומיים.

פורסם

אפשר גם להוריד אותם במחיר..

פשוט אומרים להם שראית את אותם הנעליים ב"נעלי שקר-כלשהו"/מבצע במגה ספורט ב450 ש"ח במקום 550 ש"ח.

לי הם נתנו 85 שקל הנחה (15 אחוז) במקרה הזה (נעלי סאקוני OMNI Walker).

גם ממקרים קודמים של קניית נעליים היה די קל לקבל מהם 15% הנחה.

הנעליים, אגב, נוחות להפליא (אבל מכוערות). מאז שהתחלתי לנעול אותם אני לא זוכר מה זה כאבים ברגליים..

פורסם

*******קורא נכבד, יש לך רגל גדולה? שים לב*******

סקוני נעליים מצויינות.

קניתי לא מזמן כאלו במידה גדולה (49), מאוד נוחות לריצה

גם ברוקס לא רעות בכלל במיוחד כשמתאימים לך אותם למבנה הרגל (חלק מהנעליים של ברוקס)

בצומת סגולה (שבאים מתל אביב ופונים פנייה אחרי בית הקברות) ישר מהכביש הראשי יש ירידה ימינה ומתחם של חנויות

יש שם חנות ספורט שאני לא זוכר איך קוראים לה עם מחירים טובים ומבחר גם של ניו באלאנס , סקוני, ברוקס

עד כמה שאני זוכר הברוקס באזור 600-700

סקוני 300-600

ניו באלאנס 300-700

הפיוז'ן של סקוני מאוד נוחות ומאווררות, לדעתי יותר מהדגמים היקרים.

לי עלו שם באזור 300+

אגב מי שמחפש נעליים במידה גדולה, שם זה מקום טוב לחפש בו

נ.ב

אני לא הולך לשים את הרגל ליד אבטיח לקנה מידה

פורסם

לא צריך, יש לך אבטיח בסמלון, מספיק לצורך המחשה.

אם כבר נפתח שרשור חנויות נעליים, יש גם את חנות המפעל של נגה עינת בקיבוץ גבעת השלושה, ליד פתח תקווה. אותו קונספט כמו אליטל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...