Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני אלי וכרגע אני בן 15, אני חושב שאני בין הצעירים בפורום.

הפנו אותי לפה כדי שאני אוכל לקבל את המידע הנחוץ כי כפי שהבנתי מגיל 16 כבר אפשר להתחיל לעשות תאוריה.

קראתי לא מעט בפורומים והבנתי שאחזקת רכב זה לא דבר זול, וצריך להוציא כמות לא קטנה כל שנה.

כאשר אגיע לגיל 17 (וכניראה אוכל לנהוג בליויי מבוגר) אז כניראה גם תיהיה לי עבודה.

אז האם אני אוכל לתחזק את הרכב שלי?

אני לא מעוניין בנסיעות ארוכות או באירועים מוטוריים.

רק בנסיעות קלות בעיר ו\או בנסיעות בין עירוניות של כ 10~15 דקות.

האם אני אוכל לתחזק את הרכב?

דרך אגב,

זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום, מקווה שאני עושה הכל כראוי.

:roll:

פורסם

שלום אלי,

ראשית - ברוך הבא לפורום, קרא את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב) כדי ששהותך כאן תהיה נעימה.

אתה רק בן 15. יש עוד די הרבה זמן עד שתוציא רישיון ותוכל להחזיק רכב. אני ממליץ לך לשאול את השאלות הללו סמוך למועד הזה ולא היום - כי הן לא רלוונטיות כיום. בכל מקרה לשאלתך - גם רכב זול לקנייה עולה לאחזקה לפחות 1000 שקלים בחודש, כך שאתה צריך להיות מוכן לכך. בנוסף בנימה אישית, אני מקווה שבגיל 17 אתה לא תעבוד במשרה מלאה אלא תלמד בבית הספר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם רכב שכימעט אין בו שימוש (כפעמיים בשבוע רק בנסיעות בעיר)

גם יעלה כ 1000 שקל לחודש בשביל אחזקה?

פורסם

תראה, עלות הדלק היא מרכיב עיקרי כך שאם אתה נוסע מעט, זה יכול לעלות פחות. בוא נעשה חישוב: ביטוח חובה - חייבים לשלם. ביטוח צד ג' - כדאי מאוד לשלם. טסט - חייבים לשלם. שלושת הדברים הללו הם ביחד לפחות 4500 שקלים לנהג חדש, אם לא יותר. טיפול אחד שנתי חייבים לעשות גם כן - 500 שקלים. תקלות ובלאי ברכב ישן תמיד יש - תוסיף עוד 1000 שקלים לשנה (סתם הערכה, יכול להיות יותר, יכול להיות פחות). דלק - נניח 50 ק"מ בשבוע - כ-1500 שקלים לשנה. סה"כ - 7500 שקלים שזה כ-625 שקלים בחודש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאתה אומר טסט אתה מתכוון לטסט שעושים כשמוציאים רישיון?

אם כן אז אני אעשה את זה בנפרד.

אני רוצה להוציא קודם רישיון(אני יודע שזה לא מעט כסף)

ואז כשיהיה לי עוד כסף לקנות רכב.

מה זה ביטוח צד ג'?

פורסם
כשאתה אומר טסט אתה מתכוון לטסט שעושים כשמוציאים רישיון? אגרת רישוי שנתית לרכב

אם כן אז אני אעשה את זה בנפרד.

אני רוצה להוציא קודם רישיון(אני יודע שזה לא מעט כסף)

ואז כשיהיה לי עוד כסף לקנות רכב.

מה זה ביטוח צד ג'? אם תהיה אשם בתאונה, זה הביטוח שישלם את התיקון לרכב השני.

את שלך הוא לא מכסה.

בשביל לכסות את תיקוני התאונות גם לרכב שלך (במיקרה שאתה אשם) צריך ביטוח מקיף - עוד תוספת עלויות של כמה אלפים בודדים בשנה לנהג חדש

בטוח יהיו לך עוד שאלות.

יש בפורום אפשרות לערוך חיפוש בהרבה מאוד נושאים, כולל ייעוץ על הרכבים, עלויות אחזקת רכבים מסוגים שונים ועוד..

מומלץ (או יותר נכון חובה) קודם לערוך חיפוש, ואחר כך (במידה ולא מצאת תשובה) לשאול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא אלי הוא מתכון לטסט לרכב משהו שעושים כל שנה כדי שהרכב יהיה מותר לנסיעה על הכביש .

חוץ מזה לא יכולים ממש לענות לך בגלל שלאף אחד אין מושג איך אתה תנהג פרוע אוו לאט איזה סוג רכב יהיה לך וכמה עולה תיקונים עליו אוו כמה דלק הוא צורך למרחק מסויים של קילומטרים . מה הביטוח שיהיה לך מקיף אוו לא וגם כמה הוא יעלה וכו יש כל כך הרבה פקטורים שאי אפשר לתת לך תשובה אפילו לא יודעים כמה כסף תעשה וכו לכן עדיף לך כרגע לשכוח מהעניין ולחצות את הגשר שתגיע אליו :) בהצלחה

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

הייתי כמוך,שאלתי את אותם שאלות עוד לפני שהיה לי רישיון והנה הנתונים.

אני מחזיק כיום סיאט איביזה 01,חובה+צד ג'+שבר שמשות וגרירה עולה לי 3200.

שזה 266 שקל בחודש,דלק 300-250 בחודש,טסט 100 שקל לחודש שבסוף יוצא שהטסט עולה 1000.

560-650 יוצא לי כל חודש.

פורסם

רוני ידידי אני מחזיק רכב ב500 שקלים בחודש, ועם מנוע 3 ליטר צמא אני מגיע ל700 שקל, וזאת בהתעלמות מוחלטת מהנתון שהוא הציב - נסיעות קצרצרות, אני נוסע יחסית הרבה.

בכל מקרה הילד בן 15....עוד שנתיים אללה קארים.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בתור אחד שחווה "אחזקת רכב" בגיל צעיר, בלי שההורים יעזרו בביטוחים אין לך מה לעשות.

לקנות רכב ב1000 אפשרי בהחלט אבל הרכב טמון בחובו הוצאות כסף. בין אם זה טיפול 10 אלף לטיפולים קצת יותר גדולים.

בוא נגיד שטיפול 10 אלף אתה תוכל לעשות לבד-אתה תלמד אל תדאג [אה...אומנם אני לא דוגמה אבל החלפת אטם ראש בסקודה טנדר-סתם בא לי להשוויץ]. שיפצורים למיניהן גם תלמד. וגם תחרוש ותמצא פורומים שונים על הרכב שתקנה.

זה פחות או יותר מה שקרה לי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...